- 20 June 2011
- 293
σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο σετ ηχειων T2-5.1-UL της crystal audio και να χρησιμοποιησω 2 δορυφορους του logitech z5500 για τα back surround οπως φαινεται σε αυτη την εικονα.
για ενισχυτη μαλλον σκεφτομαι τον 818 της onkyo.
θα εχω καλη αποδοση? δηλαδη θα κανουν παραφωνια τα logitech ηχειακια σε αυτο το συστημα η καλυτερα θα ειναι απο απλο 5.1 setup?
μηπως θα επρεπε να γινει αναποδα, δηλαδη τα διπολα πισω απο τον ακροατη και τα μονοπολα δεξια-αριστερα?
αν ειναι να γινει οπως το δειχνει η εικονα θα χρειαστω βαση για τα logitech. θα χρειαστω αναγκαστικα καποια με clamp η μου κανει και μια πιο απλη. για δειτε μερικα μοντελα που εχω κατα νου να μου πειτε με ποια θα κανω καλυτερη δουλεια
με μικρη βαση
με speaker clamp
με απλο Mount
ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.
για ενισχυτη μαλλον σκεφτομαι τον 818 της onkyo.
θα εχω καλη αποδοση? δηλαδη θα κανουν παραφωνια τα logitech ηχειακια σε αυτο το συστημα η καλυτερα θα ειναι απο απλο 5.1 setup?
μηπως θα επρεπε να γινει αναποδα, δηλαδη τα διπολα πισω απο τον ακροατη και τα μονοπολα δεξια-αριστερα?
αν ειναι να γινει οπως το δειχνει η εικονα θα χρειαστω βαση για τα logitech. θα χρειαστω αναγκαστικα καποια με clamp η μου κανει και μια πιο απλη. για δειτε μερικα μοντελα που εχω κατα νου να μου πειτε με ποια θα κανω καλυτερη δουλεια
με μικρη βαση
με speaker clamp
με απλο Mount
ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.