Περιπετειες Ψαχνωντας μια φτηνη Samsung 32

Verde

New member
15 May 2010
64
Ψαχνω καποια καλη Samsung στις 32'' με τιμη γυρω στα 350-399 maximum. Δεν με νοιαζει αν ειναι περσινο μοντελο.
Πριν χαρειτε να αρχισετε να μου δεινετε λινκ με ενα σωρο προτασεις απλα να σας πω οτι κανενας δεν εχει στοκ και να σας πω την περιπετεια μου 2 εβδομαδες τωρα!!

Εχω παει σε παρα πολλα πασιγνωστα καταστηματα (Τoυλαχιστον στις 4 μεγαλες αλυσιδες) και αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι κανενας σχεδον δεν εχει στοκ! Προφανως λογο κρισης.. (ΟΚ Αυτο το κατανοω και το σεβομαι εως ενα σημειο)

Μαλιστα ολοι οι "πωλητες" προσπαθουν να σου πουλησουν τις εκθεσιακες στην υποτιθεμενη φοβερη τιμη που εχουν... :smash: (Ψαχνουν για κοροιδα..)
Εντωμεταξυ καποιοι εξυπνοι πανε να σε πιασουν και πιο πολυ κοροιδο (Πληρωσε και θα στη φερουμε σπιτι... και μετα δεν εχει αποθεμα...:Banane0:)

Προσφατα φερανε και καποια παρτιδα απο ενα μοντελο φαντασμα D400 με μετριοτατα χαρακτηριστικα που δεν υπηρχε πριν στην Ελλαδα και που ενω την προηγουμενη εβδομαδα σε 2-3 αλυσιδες τη σκωτονανε στα 299 ξαφνικα εχει παρει τουλαχιστον 40-50 ευρω πανω και οπως παει απο βδομαδα θα φτασει στα 400!! (Εδω πλεον μιλαμε για αισχροκερδια και απατη)

Ρωταω λοιπον κανενα αξιοπιστο καταστημα που να μην μας κοροιδευει υπαρχει και να εχει αποθεμα απο καποια σοβαρη Samsung 32??

Πως γινεται στην εν λογο κατηγορια να φτανουμε απο την ελλειψη στην κοροιδια και μετα στην αισχροκερδια και την απατη?

Η επισημη αντιπροσωπεια της samsung τι λεει για ολα αυτα??
Στοκ εχει?

όταν λές καλή τι εννοείς????
διότι απόσο γνωρίζω στα χρήματα έπαιζαν συνήθως hd ready από samsung όπως είναι και η d400. από τον κωδικό d πρέπει να είναι η φετινή σειρά τηs σε hd ready. ξεκίνησε στις 15/6 φέτος

εξαίρεση απότέλεσαν κάποιες προσφορές κυρίως από τις γερμανικές αλυσίδες στα περσινά μοντέλα που έτρεχαν τον ιούνιο.

μια καλή περίπτωση είναι η 32c530 αλλά σαν περσινό μοντέλο έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα πλέον.

ίσως έχεις πέσει στην περίπτωση που έρχονται οι νέες 32άρες ή τι να πώ υπάρχει αυξημένη ζήτηση λόγω καλοκαιριού???? εξοχικά κλπ.

τα φετινά μοντέλα είναι τα d400, d450, d550 και μετά οι d5000,d5500 κλπ.

Στα λεφτα που αναφερω παιζουν κι αρκετες Full HD και γενικα καλυτερα χαρακτηριστικα.

Η D400 αν δεν κανω λαθος δεν ειναι για την Ελληνικη αγορά και προεκυψε απο σποντα.
Στο samsung.gr παντως δεν αναφερει το σχετικό μοντελο ενω αναφερονται ολα τα φετεινα νεα μοντελα.

Περσινο αλλα και φετεινο μοντελο samsung και LG που κοιταξα μονο αμα εχεις βυσμα θα βρεις ή σε κανενα μικρο μαγαζι που εφαγε στοκ αλλιως αγοραζεις εκθεσιακα που τα περσινα δουλευουν nonstop 1,5 χρονο τωρα...:smash: (δηλαδη κανα 2μηνο κατα τους πωλητες!!! :aetsch:)

βεβαια ακομα ειναι ανεξηγητο πως τσιμπησε 15-20% πανω η τιμη της D400 μεσα σε μολις 5 μερες κυκλοφοριας :Banane0:

βάλε ακόμα 38 και αγοράζεις 32C650 (full hd 100Hz) από Technixx. εάν είσαι και στη Θεσσαλονίκη ακόμα καλύτερα πάς και τη παίρνεις κατευθείαν. το κατάστημα είναι αξιόπιστο. Εγώ και 2 ακόμα φίλοι και συγγενείς αγοράσαμε από εκεί τη 40C650.