Περιποιηση γενιων

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
Ελα μη γελατε...

Εχω μια babyliss για περιποιηση γενιων και επειδή εχει ψιλοσπασει θελω να παρω κατι άλλο
Το προβημα μου με αυτή που εχω είναι ότι πρεπει να την περασω πολλες φορες από το ιδιο σημειο για να τα κοψει καλα.
Μιλαμε για γενια ημερων, όχι Αλ Καιντα!!
Καμμια πρόταση?

Άγγελε εγώ το κάνω τα τελευταία 5 χρόνια με μία μηχανή κουρέματος μαλλιών της Panasonic η οποία αντικατέστησε κάτι άθλιες και πανάκριβες Philiphs και Brown οι οποίες μου έμεναν στα χέρια λίγο μετά την λήξη της εγγύησής τους...
Το μόνο που ζητάει είναι μία φορά στο τόσο λίγο από το ειδικό λάδι στις λεπίδες της.
Είναι ίδια με αυτήν:
https://www.skroutz.gr/s/388946/Panasonic-ER-GC50.html

Ελα μη γελατε...

Εχω μια babyliss για περιποιηση γενιων και επειδή εχει ψιλοσπασει θελω να παρω κατι άλλο
Το προβημα μου με αυτή που εχω είναι ότι πρεπει να την περασω πολλες φορες από το ιδιο σημειο για να τα κοψει καλα.
Μιλαμε για γενια ημερων, όχι Αλ Καιντα!!
Καμμια πρόταση?

''τρεχει'' παραλληλα αλλο νημα με πολλες προτασεις,για ριξε μια ματια.

Άγγελε εγώ το κάνω τα τελευταία 5 χρόνια με μία μηχανή κουρέματος μαλλιών της Panasonic η οποία αντικατέστησε κάτι άθλιες και πανάκριβες Philiphs και Brown οι οποίες μου έμεναν στα χέρια λίγο μετά την λήξη της εγγύησής τους...
Το μόνο που ζητάει είναι μία φορά στο τόσο λίγο από το ειδικό λάδι στις λεπίδες της.
Είναι ίδια με αυτήν:
https://www.skroutz.gr/s/388946/Panasonic-ER-GC50.html

Με εκνευρίζει να περνάω από το ίδιο σημείο 10 φορές και ψάχνω κάτι πιο γρήγορο.
Είναι έτσι;

Έχω κάποιας μορφής μούσι ή μουσάκι τα τελευταία 20 χρόνια. Στην αρχή αγόραζα μηχανές για μούσι, τι philips, τι panasonic, τι braun και άλλες...μέγιστο άντεχαν 2 χρόνια, πάντα κάτι γινόταν. Ώσπου πήρα μια κουρευτική μαλλιών reminghton ρεύματος από το ebay. Δουλεύει απροβλημάτιστα τα τελευταία 10 χρόνια αν θυμάμαι καλά και κουρεύει απίστευτα καλύτερα από οποιαδήποτε μηχανή για μούσι με 1-2 περάσματα μέγιστο που με τις άλλες το πέρναγα πόσες φορές. Όσο για τις λεπτομέρειες μαθαίνεις και τη χρησιμοποιείς μετά από λίγες χρήσεις που είναι η κεφαλή λίγο πιο φαρδιά.
Οπότε πολύ απλά πάρε μια πολύ φθηνή επώνυμη μηχανή κουρέματος με καλώδιο και δεν θα ξανασχοληθείς ποτέ...

Για να έχω ομοιόμορφο μήκος ήθελα καμιά 10ρια περάσματα από πάνω με τις μηχανές για μούσι, γιατί πολύ απλά δεν έκοβαν τόσο καλά. Με την κουρευτική φεύγουν όλα αέρα. Όσο για το μήκος τρίχας, το ορίζει ο οδηγός που βάζεις κάθε φορά. Μέχρι να μάθεις την καινούργια σου μηχανή ξεκινάς με ένα οδηγό που θεωρητικά αφήνει πολύ περισσότερο μήκος τρίχας σε σχέση με αυτό που θες και κατεβαίνεις μέχρι να βρεις αυτό που ζητάς - πχ τα 6 mm δεν ήταν ποτέ το ίδιο μήκος στις διάφορες μηχανές που πέρασαν από τα χέρια μου. Όσο μαθαίνεις μπορείς να φτιάχνεις και προοδευτικά κοψίματα πχ μεγάλο μήκος στο πιγούνι και κοντύτερο μήκος στα μάγουλα και να πηγαίνει το μήκος της τρίχας προοδευτικά και όχι σαν σκάλα που συνήθως είναι οι πρώτες προσπάθειες.

Θες και μια δεύτερη γνώμη σα να πας σε γιατρό ε;:flipout:
Aυτή που σου έβαλα παραπάνω σου φαίνεται ακριβή;φτηνή;
Kι εγώ την δική μου Panasonic την επέλεξα διαβάζοντας ένα αντίστοιχο θέμα πριν 5-6 χρόνια εδώ μέσα όπου οι περισσότεροι την εκθείαζαν.
Είναι και αδιάβροχη.
Διάβασε και τις κριτικές της στο skroutz.

Y.Γ.
Αν σου φαίνεται πολύ φθηνή για να είναι πολύ καλή,έχει και άλλες η Panasonic με περισσότερα χρήματα.Σε κάθε περίπτωση βέβαια,μόνο Panasonic.