Περιποίηση / Συντήρηση Αυτοκινήτου

MoDis

Supreme Member
20 June 2006
3,660
στον κοσμο μου...
έχετε προσωπική εμπειρία από τόπικο βάψιμο σε γρατζουνίες στο αυτοκίνητο σας ? (ποιότητα δουλειάς & τιμές)

το κοπάνησα χθες στο σπίτι μου και έχω παράσημο μια γρατζουνιά (όχι βαθούλωμα) γύρω στα 15 εκατοστά στο πίσω αριστερό φτερό, έχει φύγει το χρώμα (ασημί) και φαίνεται μαύρο από κάτω ...

βρήκα για chipsaway , paintbull , autodent αλλά θα ήθελα δικές σας εμπειρίες

έψαξα στο νετ αλλά παρόμοια θέματα έχουν να ανανεωθούν πολλά χρόνια ...

και για να μην ανοίγω και άλλο θέμα από μεμβράνες για τα παράθυρα τι προτάσεις έχετε

Μια φορά χρειαστηκα το paintbull και όλα μια χαρα
Καποιος που εκανε ενα χτυπημα στην πορτα, πάνω στο νευρο
Στην αρχη πηγα chipsaway, αλλα μου ζητησαν 65 ευρω, ενω στο paintbull 50.
Αφησα το αμαξι το πρωι και το πηρα το απογευμα.
Από τοτε εχουν περάσει 3 χρόνια και δεν εχει αλλαξει κατι.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2 Λυκούργου 281, Αγία Ελεούσα, 176 75 Καλλιθέα Αττικής

Αν σε βολεύει. ...εγγύηση!(με επιφύλαξη για το γρήγορο της υποθεσης😊 )

Θελει χρονο ο βιολογικος καθαρισμος.

Ακομα περισσοτερο ομως θελει ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ και ζεστη να στεγνωσει ΓΡΗΓΟΡΑ.

Μην το πατε αν ο καιρος ειναι υγρος....εγω το κανω ειτε μετα τον απριλιο ειτε σεπτεμβριο....

έχετε προσωπική εμπειρία από τόπικο βάψιμο σε γρατζουνίες στο αυτοκίνητο σας ? (ποιότητα δουλειάς & τιμές)

το κοπάνησα χθες στο σπίτι μου και έχω παράσημο μια γρατζουνιά (όχι βαθούλωμα) γύρω στα 15 εκατοστά στο πίσω αριστερό φτερό, έχει φύγει το χρώμα (ασημί) και φαίνεται μαύρο από κάτω ...

βρήκα για chipsaway , paintbull , autodent αλλά θα ήθελα δικές σας εμπειρίες

έψαξα στο νετ αλλά παρόμοια θέματα έχουν να ανανεωθούν πολλά χρόνια ...

και για να μην ανοίγω και άλλο θέμα από μεμβράνες για τα παράθυρα τι προτάσεις έχετε

αν δεν είσαι ψείρας, τέτοιου είδους γρατσουνιές μπορείς να τις φτιάξεις και μόνος σου με μια αλοιφή από Autoplus (ένα κίτρινο στρογγυλό κουτί - που κάνει δουλειά) και βαμβάκι.
για μεμβράνες προτείνω llumar. τις έχω 15 χρόνια και δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

ναι κάνει δουλειά, το έχω δοκιμάσει πολλές φορές, αν είναι βαθιά η γρατσουνιά θα τη βλέπεις χρωματισμένη, αλλιώς στο 1 μέτρο δεν φαίνεται και τίποτα.
Βασικά μπορείς να δοκιμάσεις και βλέπεις. Δεν είναι ακριβή οπότε θα την έχεις και για άλλες περιπτώσεις.