PES 2008 ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
Pro_Evolution_Soccer_2008.jpg

Έχει 2-3 μερούλες ακόμα για να βγει στο ράφι.Τώρα αν κάποιος δουλεύει σε τίποτα εταιρείες εισαγωγών θα έκανε το κομμάτι του και θα χτύπησε καμιά κόπια! Τώρα θα του κολλάνε το καρτελάκι της τιμής πάνω του!

ειχα ακουσει οτι ειναι γενικα της κοναμι τα ποδοσφαιρο-παιχνιδια δυσκολα στο χειρισμο...

ισχυει?

η μονο τα του pc?

μια αφελης ερωτηση... γιατι αυτο κι οχι το φιφα?

Είναι όπως πάει να ανοίξει το σουτιέν μιας κοπελίτσας ένας 17άρης με το ένα χέρι, στην αρχη δυσκολεύεται.Όταν όμως καταλάβει πως γίνεται μετά δεν τον σταματάει κανείς!-bye-

Τουλάχιστον για το XBOX και κρίνοντας από το demo, φαίνεται πολύ αστείο μπροστά στο φετινό Fifa.

Ξέρεις αν και στην Αθήνα τα Seven video net το έχουν? Αν είναι να τρέξω να το αγοράσω για να ασχοληθώ λίγο το ΣΚ, μιας και θα βρέχει καταρακτωδώς!

Απάντηση: Re: PES 2008 ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Ξέρεις αν και στην Αθήνα τα Seven video net το έχουν? Αν είναι να τρέξω να το αγοράσω για να ασχοληθώ λίγο το ΣΚ, μιας και θα βρέχει καταρακτωδώς!
Δεν ξέρω αν προλάβει σήμερα να διανεμηθεί στην Αθηνά . Αύριο πάντως σίγουρα

Νέες εξελίξεις .
Μόλις πήρα e-mail όπου ουσιαστικά μου ανακοινώνουν ότι Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί σήμερα το μεσημέρι αλά : ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΣ3 . Την ερχόμενη Τρίτη θα κυκλοφορήσει και για το PS2

Δεν υπάρχει στην Αθήνα, και μάλιστα σε τηλεφωνική ερώτηση που έκανα, μου είπαν οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν να το πουλάνε πριν την ερχόμενη εβδομάδα ακόμα κι αν το παραλάβουν σήμερα-αύριο! (μη φάμε και καμμια μύνηση μου είπε το παληκάρι! χεχε)