PES2008 PC Online: ΑΙΣΧΟΣ...

Παίδες αγόρασα για PC το διάσημο πλέον παιχνιδάκι μετά από ένα μήνα γερού...."beta testing"...

Οταν μπαινω να παιξω οnline... Η ταχυτητα του παιχνιδιού πέφτει σε τραγικά επίπεδα.Απειρα drops, σε σημείο που χάνεται η μπάλα από τα πόδια μου και εμφανίζεται το επόμενο δευτερόλεπτο στην άλλη ακρη του γηπέδου και αλλα τετοια κωμικοτραγικά. Εχω παιξει 3-4 ματσακια τα οποια εχω χασει ολα, αφου ξαφνικα η μπαλα βρισκεται ως δια μαγειας στα διχτυα μου.

ΑΥΤΟ είναι το super online play που διαφημίζουν?????

Σημειώνω ότι το μηχανημα μου ειναι υπεραρκετο, και το παιχνιδι σε offline παιζει αψογα, οποτε το προβλημα εχει να κανει με την 4αρα συνδεση μου????
Σε πολλα αλλα Online που παιζω (WOW, Lord of the rings κλπ) δεν εχω παρατηρησει ποτε τετοιο προβλημα.

Last edited:
Με όλες τις συνδέσεις τα ίδια κάνει..

Προσπάθησε όταν παίζεις να μην κατεβάζεις ταυτόχρονα οτιδήποτε.

Απαραίτητη προϋπόθεση να κάνεις port forward στο router σου. Γενικά όμως ο server της Konami είναι για ανακύκλωση,μόνο εκεί θα είναι πλέον χρήσιμος!

Αξιοπρεπές παίζουν αρκετοί αλλά πρέπει να τηρούν κάποιες προϋποθέσεις όπως είπα, δηλαδή να έχουν ανοίξει την "πόρτα" του Pro Evolution,να έχουν σταθερή σύνδεση και είναι από την ίδια πόλη/χώρα. -bye-

Αντικειμενικά μιλώντας και από τη δική μου εμπειρία με την υπάρχουσα σύνδεση στο σπίτι, όταν διαλέγεις τυχαία τον αντίπαλό σου η πιθανότητα να προκύψει προβληματικό ματς μεγαλώνει.
Όταν όμως μπαίνεις σε room άλλων παικτών ή δημιουργείς δικό σου room, μονάχα 1 στις 10 φορές κάθεται στραβά.
Νομίζω πως oι συνεχείς αναβαθμίσεις στο παιχνίδι το έχουν βελτιώσει πολύ και σπάνια πλεον παίζει κανείς προβληματικά.