Philips 21:9 ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,273
Που λετε ξερετε την παροιμια που λεει οτι σ αυτον που δεν εχει δοντια θα τυχει το παξιμαδι?
Ετσι κι εγινε,
Εκει που εβλεπα λοιπον προχτες βραδυ μια ταινια κλατς και σβηνει το panel ενω ο ηχος περεμενε & το ambilight ενεργο επισης.
Κλεινω την τηλεοραση αναβω παλι τα ιδια σε μερικα λεπτα.
Για να μη σας το πολυλογω ειχα παρατηρησει καποια προεορτια αλλα δεν εδινα σημασια.
Οπως σχετικο θορυβο στο αριτερο inverter αλλα υπο συνθηκες αυτο ηταν φυσιολογικο αν ο θορυβος ηταν τεχνικα αποδεκος.
Το προβλημα παρουσιαστηκε Κυριακη βραδυ,
Δευτερα (προχτες) πρωι ειδοποιω το service το οποιο την ιδια μερα στελνει τεχνικο σπιτι ο οποιος πιθανολογει προβλημα στο inverter και προτειναι την μεταφορα της στο service. Χτες ερχεται η Philips σπιτι και παιρνει την τηλεοραση και σε 3 ωρες με ειδοποιουν σπιτι οτι θα αλλαξουν και τα 2 inverter ( Master & secondary - παντα η εταιρια τα αλλαζει πακετο ασχετα αν το προβλημα περιοριζεται στο ενα) αλλα επειδη υπαρχει η υποψια για κακη αποκριση του panel απο την αλλαγη των inverter ερωταται το εργοστασιο στην Ολλανδια και προτεινει μαζι με την αλλαγη των inverter και την αλλαγη του panel. Η παραγγελια εγινε την ιδια μερα στην Ολανδια και αναμενουμε το πακετο συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα το αργοτερο την Τεταρτη που μας ερχεται.
Μαμ...ω την γκαντεμια μου δηλαδη, Ευτυχως εχω να βλεπω αλλα παλι μου τη σπαει που αποδεικνυομαι τοσο ηλεκτρονικα γκαντεμης...
Νικος

Last edited:
Πολύ καλή ανταπόκριση από την Philips αλλά ρε φίλε Νίκο, σου αφήσανε τίποτα στην τηλεόραση? Μόνο το τηλεκοντρόλ και τα φωτάκια του ambilight δεν αλλάξανε. Δεν μπορούσανε απλά να κάνουνε αντικατάσταση?
Τέσπα, τέλος καλό όλα καλά από ότι φαίνεται. Άντε και να σου έρθει μέσα στην χρονιά.

Re: Απάντηση: Philips 21:9 ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Πολύ καλή ανταπόκριση από την Philips αλλά ρε φίλε Νίκο, σου αφήσανε τίποτα στην τηλεόραση? Μόνο το τηλεκοντρόλ και τα φωτάκια του ambilight δεν αλλάξανε. Δεν μπορούσανε απλά να κάνουνε αντικατάσταση?
Τέσπα, τέλος καλό όλα καλά από ότι φαίνεται. Άντε και να σου έρθει μέσα στην χρονιά.

Ελα μου ντε,
Η τηλεοραση εχει ελλειψη σε κομματια και θα επρεπε να περιμενω ισως παραπανω απο μηνα. Οχι οτι θα με πειραζε αλλα αφου αλλαζουν ακομα και το panel ας ειναι.
Οταν ρωτησα γιατι και το panel για να ξερω και γω η απαντηση ειναι η εξης για να ξερετε και σεις επισης.
Οταν ενα inverter δεν λειτουργει σωστα (κυριως οταν ειναι το master) καταπονει το panel και ισως καποια λαμπα να υπολειτουργει η να βγαλει προβλημα μελλοντικα. Για αποφυγη λοιπον μελλοντικων παρεξηγησεων η εταιρια δινει εντολη να αλλαζει πακετο panel + primary-master + secondary inverter.
Nikos

πω ρε φιλε.εσκασες 4 χιλιαρικα και σου επα8ε ζημια?
και κα8ομαι και κοιταω τις μαρκες..λεω φιλιπς κορυφη-αξιοπιστια κτλ..ελα που δεν ειναι ετσι.αμα ειναι να την πα8εις ,θα την πα8εις..
σε νιωθω γιατι και γω ενας μεγαλος γκαντεμης ειμαι :D

πω ρε φιλε.εσκασες 4 χιλιαρικα και σου επα8ε ζημια?
και κα8ομαι και κοιταω τις μαρκες..λεω φιλιπς κορυφη-αξιοπιστια
:D

Philips και αξιοπιστια φιλε μου,λιγο δυσκολο....
παρα πολλα προβληματα στο παρελθον και δυστηχως απ`οτι βλεπω και στο παρον.
κριμα γιατι ειναι μια εταιρια με πολυ προηγμενες τεχνολογιες...

Τουλαχιστον αλλαζουν τις τηλεορασεις που χαλανε....-bye-

Γιαννη πιστευω ειλικρινα αυτο που σας ειπα οτι σ αυτον που προσεχει και ξερει ας πουμε 5 πραγματα παραπανω συμβαινουν τα χειροτερα.
Να σας πω απο στοιχεια και των 2 service εχουν πωληθει παρα πολλα κομματια και εχουν παει στα service,
1. Thessaloniki service πρωτο κομματι η δικη μου
2. Athens service 2 κομματια - ενα που εβγαλε προβλημα μια ψηφιακη πλακετα και η δευτερη εσπασε απο μπαλα μικρου παιδιου.
Θελετε και το κερασακι στην τουρτα? Χτες εκλεισε το schipol (διεθνες αεροδρομιο Αμστερνταμ). Δεν ξερω αν το πακετο μου εχει φυγει αλλα δειτε το ενα προβλημα μετα το αλλο.
Παντως ελπιζω να τηρηθει το χρονοδιαγραμμα,
Τουλαχιστο εμαθα οτι στο εργοστασιο τεσταρουν αυτη τη στιγμη την νεα 21:9 me full led & 3D panel,
Αν ξαναβγαλει προβλημα η δικη μου μαντεψτε ποια θα τους ζητησω για αντικατασταση...χεχε
Προσπαθω να διασκεδαζω τον πονο μου οπως καταλαβαινετε,
Παντως σας ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση σας και ευχομαι να ειστε πιο τυχεροι απο μενα οσον αφορα τα ηλεκτρονικα σας.
Την ιδια στιγμη σας ευχομαι ολοψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να ειστε ολοι υγιεις και χαρουμενοι,
Νικος

Τουλαχιστο εμαθα οτι στο εργοστασιο τεσταρουν αυτη τη στιγμη την νεα 21:9 me full led & 3D panel

Ειναι αυτο που γραφω ενίοτε οτι με το που εμφανιζεται στην αγορα ενα μοντελο LCD ειναι ηδη ξεπερασμενο...αντε καλες γιορτες...-bye-

Απάντηση: Re: Philips 21:9 ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Τουλαχιστο εμαθα οτι στο εργοστασιο τεσταρουν αυτη τη στιγμη την νεα 21:9 me full led & 3D panel,
Αν ξαναβγαλει προβλημα η δικη μου μαντεψτε ποια θα τους ζητησω για αντικατασταση...χεχε

Βλέπω όμως δεν πτοείσαι....βουρ να πειραματιστείς και με το φρέσκο μοντέλο. Δεν ζητάς από την Philips να σε κάνουν beta tester; :grinning-smiley-043

Χρόνια Πολλά και σε σένα -bye-

Τουλαχιστον αλλαζουν τις τηλεορασεις που χαλανε....-bye-
αυτο το quote τωρα γιατι το εκανες?!τι να το κανω..και γω philipsakias ειμαι ,αλλα η αληθεια να λεγεται!και αλλες εταιριες τις αλλαζουν..το 8εμα ειναι οτι σκας παραπανω φραγκα για κατι καλυτερο και αξιοπιστο.!
κριμα και γουσταρω πολυ τη philips ειδικα σε tellys αλλα μετα απο αυτο.να χαλαει μια 21¨9..με χαλασε αγρια.
κουραγιο ρε νικο!

αυτο το quote τωρα γιατι το εκανες?!τι να το κανω..και γω philipsakias ειμαι ,αλλα η αληθεια να λεγεται!και αλλες εταιριες τις αλλαζουν..το 8εμα ειναι οτι σκας παραπανω φραγκα για κατι καλυτερο και αξιοπιστο.!

Νομιζω σε αυτο το θεμα με καλυψε η απαντηση του Δημητρη...

Philips και αξιοπιστια φιλε μου,λιγο δυσκολο....
παρα πολλα προβληματα στο παρελθον και δυστηχως απ`οτι βλεπω και στο παρον.
κριμα γιατι ειναι μια εταιρια με πολυ προηγμενες τεχνολογιες...

κριμα και γουσταρω πολυ τη philips ειδικα σε tellys αλλα μετα απο αυτο.να χαλαει μια 21¨9..με χαλασε αγρια.
κουραγιο ρε νικο!

Ευχαριστω πολυ, και μενα με χαλασε πολυ αλλα εγω ουτως η αλλως ειμαι ηλεκτρονικα γκαντεμης. Αν σας πω το εχω τραβηξει με καθε ειδους ηλεκτρονικη συσκευη ...θα με στειλετε για Αγιασμο να μη σας πω και κανενα ευχελαιο καπακι:bigcry:
Περιτο σας πω οτι καθε φορα που τυχαινει κατι ερχονται καπακι αργιες η Σαββατοκυριακο στην καλυτετη περιπτωση:rifle:
Ενα σας λεω μη με στειλετε να σας διαλεξω ..λαχειο εκτος κι αν με θελετε να σας διαλεξω αναμεσα σε μια στοιβα μηχανηματα προς πωληση σε ενα πολυκαταστημα ποιο ειναι για τα μπαζα. Εκει ομολογουμενως θα σας φανω πολυ χρησιμος:grinning-smiley-043