Philips 231t1/sb η lg m2262d-pc????

boulosto

New member
21 January 2010
7
γεια σας παιδια ειμαι φοιτητης και θα ηθελα να παρω μια καινουργια τηλεοραση για το σπιτι...μετα απο καιρο ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο..PHILIPS 231T1/SB η LG M2262D-PC εχουν σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα...θα ηθελα να μ πειτε τι γνωμη σας...και αν διαφωνειτε ποια μ προτεινεται...λεφτα δεν θελω να ξεπερασω τα 250...εγω ειμαι πιο πολυ στην plilips γιατι εχω ακουσει ειναι οι καλυτερες στην αγορα...για την lg δεν γνωριζω και ειμαι λιγο διστακτικος...

ευχαριστω πολυ..

Κράτα μερικά χρήματα και πάρε μια φθηνή 32άρα..

Για τηλεόραση την θέλεις μόνο?

οταν λες 32 στα ποσα λεφτα μπορω να παρω μια καλη???
δεν ξερω δυσκολα ομως να διαθεσω πανω απο 300 ευρω για μια τηλεοραση για 3 χρονια ακομα μετα τι θα την κανω.....
σε αυτα τα λεφτα δλδ τετοιου ιδους τηλεορασεις γυρω στις 23´ δεν ειναι καλες??
αν εχεις να μ προτινεις κατι ευχαριστως...

Στα 300ευρώ δέν παίρνεις καλή τηλεόραση κακά τα ψέμματα...Στις 23'' που θες, όποια κ να αγοράσεις καλή είναι...Ανάλογα πάντα για το τί την θές...Για να βλέπεις ταινίες εγώ έχω μια 22αρα αλλα δέν μπορώ να δώ γιατί βλέπω απο τα 3 μέτρα...

το σαλονι μ δεν ειναι πολυ μεγαλο η αποσταση απο το καναπε ειναι το πολυ 3 μετρα....απο τις μικρες δεν εχεις καποια που θεωρεις καλυτερη...για τα καναλια και ταινειες πιο πολυ....

ναι αυτη ειναι hd ready απο οτι διαβασα σε αλλα σιτε οτι το full hd εχει μεγαλη διαφορα..

ναι αυτη ειναι hd ready απο οτι διαβασα σε αλλα σιτε οτι το full hd εχει μεγαλη διαφορα..

Λάθος. Μόνο για pc monitor δεν είναι "καλό".

γεια παιδια...θελω να αγοράσω μια tv που θα την χρησιμοποιω κ σαν οθόνη στον pc μου.η χρηση που θα κάνω θα είναι σαν οθόνη αλλα αρκετα kαι σαν tv.έχω τα εξής διλλήματα...1.να πάρω 22 ή 23 ιντσών έχει σημαντική διαφορά?2.αν είναι full hd παίζει να μην ανταποκρίνεται σωστά η κάρτα γραφικών?έχω την lg 22lu5000 στο μυαλό μου.ξέρει κάποιος κατι για την συγκεκριμένη?ααα κ κατι τελευταίο...μηπως να προτιμήσω samsung?εχω ακουσει οτι είναι καλύτερες απο τις lg!!