PHILIPS 32PFL3507H

bilham

Established Member
8 February 2009
150
Γιάννενα
Αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση για την μητέρα μου εδώ και ένα μήνα και ότι και αν δοκίμασα για να φέρω την εικόνα και τον ήχο της σε ανεκτά επίπεδα, ήταν μάταιο.
Η εικόνα σε τηλεοπτικά προγράμματα είναι, να το πω; αίσχος. Σαν νερουλιαστή ένα πράγμα, με πολύ θόρυβο, πρόσωπα που σε κάποια κανάλια με δυσκολία διακρίνεται το ακριβές περίγραμμα, και που κινούνται ξεκομμένα από το φόντο, κλπ κλπ. Το ίδιο και σε αναπαραγωγή DVD. Οι υπότιτλοι με σκάλες στα άκρα, το ίδιο και τα αντικείμενα, λες και έβλεπα ανάλυση 640Χ480.
Και ο ήχος! Πουθενά δεν βρίσκεις άκρη. Ή θα είναι τσιριχτός ή μπασαριστός. Μεσαίες δεν υπάρχουν. Τα ραδιοφωνάκια από τους Κινέζους έχουν καλύτερο ήχο.
Πήρα τηλέφωνο στην Philips, και μου είπαν να κατεβάσω το νεότερο firmware (23-8-12). Το έκανα αλλά η συσκευή το είχε ήδη περασμένο και αν και το ξαναπέρασα δεν άλλαξε τίποτα.

Την σύνδεσα και στο σπίτι μου στην δική μου κεραία, αλλά και εκεί έδειχνε το ίδιο.
Το παράξενο, όμως είναι ότι σε σήμα HD που της έδωσα από το pc έδειχνε καλά, ο ήχος όμως χάλια.
Τι μπορεί να συμβαίνει;

Απάντηση: Re: PHILIPS 32PFL3507H

Δεν το περίμενα τέτοιο χάλι. Είπα, Philips σοβαρή εταιρεία, καλύτερα από F&U, Funai, Telefunken, κλπ ή ακόμα και από LG. Ακόμα και η F&U θα έπαιζε καλύτερα και με λιγότερα χρήματα.
Εν τω μεταξύ την πήγα στο service. Δεν τον είδα και τον μάστορα να συμμερίζεται την αγωνία μου.
Για να δούμε ποια θα είναι η γνωμάτευση του ειδικού...

Απάντηση: Re: PHILIPS 32PFL3507H

Σήμερα επιτέλους μετά από μία εβδομάδα είχα απάντηση από το service. Μου είπε ότι αφού πέρασαν οι εφτά μέρες του DOA δεν μπορεί να την αλλάξει. Την βρήκε επίσης εντός προδιαγραφών!!!!!!!!!!!!!
Οπότε γυρνάω και του λέω :
"Αν την αγόραζες για την μητέρα σου ή την αδερφή σου και έδειχνε έτσι θα ήσουν ικανοποιημένος;" Και τι μου λέει;
"Γιατί μου βάζεις δύσκολα;"
Δηλαδή από την μια εντός προδιαγραφών και από την άλλη δεν θα ήταν ούτε αυτός ικανοποιημένος!!!!
Και τώρα τι κάνω;
Μπορώ να βγάλω άκρη απ' ευθείας με την Philips;