Philips 32PFL9603D vs Sony 32E4050

22 September 2008
29
καλησπερα απο ΡΟΔΟ.
πρεπει να αποφασισω το σαββατοκυριακο ποια απο τις 2 να παρω?
τι λετε ρε παιδια εσεις? βοηθειστε λιγο....!!!!!
το κοστος δεν παιζει ρολο. με ενδιαφερει η ποιοτητα και η αποδοση.
ευχαριστω.
 
μεταξυ των δυο θα περνα την 32PFL9603.Παντως μπορεις να παρεις την 32W4000 που ειναι σημαντικα φτηνοτερη πλεον και ειναι ιδια τεχνικα με την Ε4050 αλλα με διαφορετικο design
 
Φιλε θα σου προτεινα τη philips αλλα επειδη την εχω παρει και εχω καποια προβληματα με τη συνδεση με το pc σου πτοτεινο τη sony, αναλογα για που θελεις να τη χρησιμοποιησεις.
 
Σε εικονα πιστευω πως η philips ειναι καλυτερη και στο ambilight που η sony δεν εχει αλλα στη συνδεση μετο pc DVI-HDMI η 9603 εχει μεγαλα προβληματα με ολες τις καρτες γραφικων που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη.
 
Για τηλεοπτικο σημα η Philips εχει ενα μικρο προβαδισμα.

Ομως για PC , κονσολα κτλ. η Sony ειναι καλυτερη λυση λογω καποιων bug της 9603 οπως λεει και ο φιλος παραπανω.

Παντως καλυτερα 32W4000 που ειναι ιδια σε εικονα με την E4050 αλλα εχει διαφορετικο design και ειναι και πιο φθηνη.
 
Σε εικονα πιστευω πως η philips ειναι καλυτερη και στο ambilight που η sony δεν εχει αλλα στη συνδεση μετο pc DVI-HDMI η 9603 εχει μεγαλα προβληματα με ολες τις καρτες γραφικων που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη.






Εγω παντως philips την εστειλα αντιπροσωπεια για να δω τι θα μου πουνε για αυτα τα προβληματα.SONY με κλειστα ματια αν τη τοποθετησεις τωρα ή στο μελλον σε καποιον υπολογιστη
 
Ακόμα συζητάμε για 32άρες τηλεοράσεις όταν βγήκε η πρώτη 150άρα;

Και μάλιστα με τόσα λεφτά....κρίμα. Εκτός αν την βάλεις στο γραφείο για μόνιτορ.
 
Δεν εχει και αδικο ο underdog.

Μονο για χρηση ως PC μονιτορ η για πολυ μικρα καθιστικα με αποσταση θεασης το πολυ 1.5 μετρα αξιζει μια 32αρα.

Σε αντιθετη περιπτωση με τα ιδια λεφτα παρε μια 40/42" LCD οπως Sony 40V4000 , Samsung 40A558 , Philips 42PFL7403 η καποια πλασμα οπως Panasonic 42PX80 , LG 42PG6000.
 
Δεν εχουν ολοι την τρελα για μεγαλες TV...
Και εγω ειμαι στα 3.5 μετρα και πηρα 37αρα... δε εχω καμια ορεξη να βλεπω τον Χατζηνικολαου τεραστιο...!!!
 
Ρε παιδιά, οι 32 ίντσες πλεον δεν υφίστανται ως επιλογή ή θέμα συζήτησης σε κανένα AV φόρουμ και σε κανένα στοιχειώδες setup.
Το θεμα αλλάζει αν ψάχνουμε τβ για την κουζίνα ή για μόνιτορ.

Κατα τα άλλα είναι τόσο λίγες οι 32 που ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ για σαλόνι, ειδικά με τόσα πολλά λεφτά και τέτοιες αναλύσεις που από τα 2 μέτρα δεν θα βλέπεις διαφορά από 1080 σε Τηλεφώς με χιόνια.
 
τι προβληματα υπαρχουν με τη συνδεση με pc η laptop. μπορει καποιος να πει?
επισης στη σειρα 9 της philips εχουν λυθει?
 
τι προβληματα υπαρχουν με τη συνδεση με pc η laptop. μπορει καποιος να πει?
επισης στη σειρα 9 της philips εχουν λυθει?


Φιλε εγω εχω μια 9603D philips την πηρα σαν λυση καθαρα για υπολογιστη και εχω βλαστημησει την ωρα και τη στιγμη που την πηρα ,βασικα η οθονη δε παιζει με καρτες nvidia τη δοκιμασα με gtx280 DVI-HDMI συνδεσμολογια,πριν απο αυτη τη δοκιμασα με 2 2900xt σε crossfire καιμου εκανε γυρω στις 10-20 restart την εβδομαδα. Λοιπον και εγω την εστειλα αντιπροσωπεια να δω τη θα μου πουνε, ακομα δεν εχω παρει απαντηση μολις μου απαντησουν θα σας ενημερωσω πληρως.Παντος εγω την αγορασα για χρηση καθαρα για pc και μου βγηκε μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ.
 
Απάντηση: Re: Philips 32PFL9603D vs Sony 32E4050

Δεν εχουν ολοι την τρελα για μεγαλες TV...
Και εγω ειμαι στα 3.5 μετρα και πηρα 37αρα... δε εχω καμια ορεξη να βλεπω τον Χατζηνικολαου τεραστιο...!!!

Δηλαδή, τον ''τεράστιο'' Χατζηνικολάου τον βλέπεις στις ποταπές 37 ίντσες????:eek::eek:


Ντροπή και αίσχος Νίκο.....
Καλά, αυτόν τον 600άρη, τι τον έχεις....για να βλέπεις ταινίες??????:flipout::flipout:-bye-
 
σε ποιες σειρες υπαρχουν προβληματα στη συνδεσμολογια με HDPC. μπορει καποιος να μας πει συγκεκριμενα. γιατι λεω να παρω την 42PFL7603 για συνδεση με pc αποκλειστικα.
 
Επί της ουσίας, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει στα σίγουρα φίλε constantine, γιατι δεν υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσουμε ολες τις Philips σε PC Input.

Εγώ πάντως αν κρίνω από τα review που έχω διαβάσει και από τις εμπειρίες ατόμων που έχουν αγοράσει τηλεοράσεις Philips, το πρόβλημα(μαζί με μερικά ακόμα προβλήματα που παρουσιάζουν οι Philips) έχει επιλυθεί στα πολύ τελευταία μοντέλα και μόνο στην σειρά 9. Με σιγουριά θα μπορούσα να σου πω, οτι δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στα ακριβά μοντέλα 9603/9703.
Γενικά με τα περισσότερα μοντέλα της Philips υπάρχει ένα ανοιχτό θέμα με το lagging και διορθώνεται μόνο αν γυρίσεις την ανάλυση στα 720p.
Πάντως αν εισαι gamer, κοίτα προς Sony ή Samsung(κυρίως Sony), οχι Philips... Λυπάμαι που το λεω, γιατι κι εγω για Philips πήγαινα, αλλά αυτή ειναι η πικρή αλήθεια :(
 
Last edited: