Philips 32PFL9632, Sharp32RD2E ή Sony 32D3000 ?

prospolos

New member
18 June 2006
11
Ποιά από τις τρείς θα προτείνατε; Θα χρησιμοποιηθεί στην κρεβαττοκάμαρα για τηλεοπτικό πρόγραμμα κυρίως. Μεγαλύτερες ίντσες δεν παίζουν. :ears:

Ποιά από τις τρείς θα προτείνατε; Θα χρησιμοποιηθεί στην κρεβαττοκάμαρα για τηλεοπτικό πρόγραμμα κυρίως. Μεγαλύτερες ίντσες δεν παίζουν. :ears:

Αν θες εξτρα φωτισμο , σαγήνη και μεταξωτη κορδελα .........παρε την 9632 .
Αν εχεις κολημα με τα made in ....παρε την 32RD για ικανοποιησεις το αισθημα οτο κραταει απο σοι.
Αν δεν θες τιποτα απο τα παραπανω και σου αρκει να συναψεις μια σχεση σε σταθερη βαση.........παρε την D3000 .

Εγω ψηφιζω D3000 γιατι δεν γουσταρω ουτε τα φτιασιδια , ουτε τα αγοροκόριτσα .

D3000 για να γλιτωσεις τα αυτια σου απο περιττους θορυβους (βλεπε buzzing της Philips) και τα ματια σου απο περιττα τεχνουργηματα (βλεπε λειτουργια των 100 Ηz της Sharp).

Α ρε smoothbore οι απαντήσεις σου είναι όλα τα λεφτά :a0210:
Ευχαριστώ και σένα και τον Rivers για την απάντηση.

Παιδες εχω και εγω παρομοιο προβληματισμο με τον φιλο μονο που δεν εχω την sharp στη μεση.

Γνωριζει κανεις αν η philips μειωσε η εξαφανισε το προβλημα στις συσκευες που παρηχθησαν μετα το "θορυβο" που εγινε και εκανε το προβλημα του buzzing" γνωστο?

Γιατι διαβασα(νομιζω στο θεμα που εχει η τηλεοραση εδω στο φορουμ)χρηστη να αναφερει για αγορα της τηλεορασης με ημερομηνια εξοδου απο το εργοστασιο δεκεμβριο και μηδεν προβλημα θορυβου,κατι φυσικα που μπορει να ειναι τυχαιο καθοτι δεν ειχε και 100% επιτυχια το ambibuzzing:Banane0:.

Δεν εχεις καθολου παρομοιο προβληματισμο θα ελεγα.
Εσυ γουσταρεις το λαμπιονατο μωρο και ψαχνεις να βρεις δικαιολογια να τ αγορασεις η οχι .
Τωρα αν θα σου τυχει με σπασοκλαμάνικο θορυβο ? δεν ξερω .
Ενα τηλ. στην αντιπροσωπεια θα σε διαφωτισει περισσοτερο μαλλον.
Ειπαμε η D ειναι μια σταθερη και κυριως αμεταβλητη αξια , γιαυτο και ακομα κοστιζει ενα κουβα λεφτα .

ΥΣ
Καλα ρε κουφαλες , εχετε μετατρεψει ολοι τις κρεβατοκαμαρες σε cyber space? :afro:
Για κοιτατε καλυτερα τις πετσετες στο μπανιο (αν ειναι βρεγμενες ) οταν μπαινετε σπιτι .........
Εγω ανοιγω και την ντουλαπα παντος:flipout::flipout: