Εχω κανει δίκτυο την Philips 37pf9731/10 με pc με ενα καλωδιο ethernet (ισιο-plate) 10 μετρων για να βλεπω ταινίες (xvid,avi,dvix) με των PMM (philips media manager).
Μετα απο αρκετη προσπάθεια τα καταφερα αλλα οπως γραφω σε αλλο thread
ενω βλεπω την ταινια στην τηλεοραση δεν μπορω να δω τους υποτιτλους (srt)
Κατεβασα και ενα αλλο πρόγραμμα απο την ιδια εταιρια που γραφει των PMM
το simplecenter ver 4.1 και ενω εχει επιλογή για υποτιτλους και αυτο δεν μου τους βγάζει στην τηλεοραση.
Ο router μου ειναι fritz!box με 2 ethernet και 1 USB ακολουθησα της οδηγιες του φιλου ilise
Σας αναφερω οτι ουτε ilise βλεπει τους υποτιτλους μεσω PMM
Μηπως κανενας αλλος με την ιδια τηλεοραση εχει πετυχει να ΔΕΙ ελληνικους
υποτιτλους στην τηλεοραση μεσω δικτιου (Ethernet)
Δεν ξερω αν υπαρχει αλλη τηλεοραση με Ethernet οποτε και αυτη Δεκτη ειναι γιατι με ενδιαφερει το software που χρησιμοποιεί για να το κάνει.
Ευχαριστω,καθε ιδεα ΔΕΚΤΗ.:idea:
Μετα απο αρκετη προσπάθεια τα καταφερα αλλα οπως γραφω σε αλλο thread
ενω βλεπω την ταινια στην τηλεοραση δεν μπορω να δω τους υποτιτλους (srt)
Κατεβασα και ενα αλλο πρόγραμμα απο την ιδια εταιρια που γραφει των PMM
το simplecenter ver 4.1 και ενω εχει επιλογή για υποτιτλους και αυτο δεν μου τους βγάζει στην τηλεοραση.
Ο router μου ειναι fritz!box με 2 ethernet και 1 USB ακολουθησα της οδηγιες του φιλου ilise
Code:
Καλημερα φιλαρακι,
Εχω δίκτιο και δουλευει μια χαρα. Κανω συνεχεια streaming με το pc και βλεπω ολα μου τα diVX απο την τηλεοραση. Λοιπον σιγουρεψου οτι το modem-router που εχεις δίνει διαφορετικη διευθυνση στην ethernet αλλιώς θα εχε3ις πρόβλημα. Εαν εχεις modem router με usb + ethernet, δουλεψε το usb για συνδεση με τον υπολογιστή και την ethernet για σύνδεση με την τηλεοραση.
Σιγουρεψου ότι το καλώδιο ειναι ισιο αν θυμαμαι καλα και οχι σταυρωτό. Μπορει να ειναι όμως και το αντίθετο, δες το manual της τηλεορασης.
Και ενα tip που θα σε βοηθήσει πολύ.
Άνοιξε την τηλεοραση πρωτα και μετα πηγαινε στον υπολογιστη και ανοιξε το philips multimedia manager. Μην το κανεις αναποδα δεν θα σου λειτουργήσει.
Μην ανησυχείς είναι μπελάς να το κανεις να σου δουλεψει την πρωτη φορά αλλά θα σε αποζημιώσει οταν το πετυχεις.
Καλή επιτυχία
Νικος
Μηπως κανενας αλλος με την ιδια τηλεοραση εχει πετυχει να ΔΕΙ ελληνικους
υποτιτλους στην τηλεοραση μεσω δικτιου (Ethernet)
Δεν ξερω αν υπαρχει αλλη τηλεοραση με Ethernet οποτε και αυτη Δεκτη ειναι γιατι με ενδιαφερει το software που χρησιμοποιεί για να το κάνει.
Ευχαριστω,καθε ιδεα ΔΕΚΤΗ.:idea: