Philips 37PFL9732D

Re: Απάντηση: Philips 37PFL9732D

Αντε επιτελους, γιατι καποιοι (βλεπε εμενα :grinning-smiley-043) περιμενουν και τις 52"!!!!! :music-smiley-005:

Eγω Πανο LCD πανω απο 46" (το πολυ) δεν θα αγοραζα. Στα μεγαλυτερα μεγεθη οι πιθανοτητες για banding και backlight bleeding ειναι πολυ μεγαλες λογω της μεθοδου κατασκευης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 37PFL9732D

Eγω Πανο LCD πανω απο 46" (το πολυ) δεν θα αγοραζα. Στα μεγαλυτερα μεγεθη οι πιθανοτητες για banding και backlight bleeding ειναι πολυ μεγαλες λογω της μεθοδου κατασκευης.

Γιαννη, εχεις δικιο :ernaehrung004:, αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπορω να συμβιβαστω με μικροτερη. Θα κανω το συγκριτικο μου οταν ερθει εκεινη η ωρα απο αποσταση των 3 μετρων, που θα ειναι και η αποσταση θεασης μου, και τοτε θα βγουν τα τελικα συμπερασματα. Η αληθεια ειναι παντως οτι ολοενα και πιστευω οτι θα καταληξω στην Kuro 508XD, που την βρηκα προς το παρον στα 3150.

να ρωτησω κατι ρε παιδια
την 42PFL9732D την βρισκω στα 2000 περιπου(μεσα απο την Philips)
σε σχεση με την 40χ3000 και 40w3000 τι λεει?

Είναι ανταγωνίστρια με την Χ3000.Κατα τη γνώμη μου λίγο καλύτερη η σόνυ!!!(είναι η αγάπη που της έχω!!!)

Είναι ανταγωνίστρια με την Χ3000.Κατα τη γνώμη μου λίγο καλύτερη η σόνυ!!!(είναι η αγάπη που της έχω!!!)

Μωρε και γω της εχω αγαπη,αλλα και στα ευρω εχω μεγαλυτερη αγαπη:flipout:
Οποτε μαλλον θα παω για την 42pfl9732d
Ενα χρονο το παιδευω και ακομα να αποφασισω

Απάντηση: Re: Philips 37PFL9732D

να ρωτησω κατι ρε παιδια
την 42PFL9732D την βρισκω στα 2000 περιπου(μεσα απο την Philips)
σε σχεση με την 40χ3000 και 40w3000 τι λεει?

Σε κάνα μήνα μπορεί και να ξέρουμε τα δυνατά σημεία κάθε επιλογής. Προς το παρών οι συγκρίσεις είναι άτοπες.

+1 -bye- οχι ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε . Απο δω και περα το παιχνιδι θα παιχτει στα fullHD οποτε ολες οι εταιρειες εκει θα δωσουν τα ρεστα τους και θα γεμισει η αγορα μοντελα και τιμες για ολα τα βαλαντια πλεον .
Βλεπω τα χριστουγεννα να δινουν και μπονους με την αγορα καποιων μοντελων , οχι μονο χαμηλες τιμες . Εδω κραταω μια πισινη για τυχον αυξηση του ΦΠΑ και κατα ποσο η δεδομενη αυξηση στα καυσιμα ( λεγε με φορολογικη εξισωση με την ευρωπη) φρεναρει λιγο τον κατηφορο στις τιμες.

Re: Απάντηση: Re: Philips 37PFL9732D

Σε κάνα μήνα μπορεί και να ξέρουμε τα δυνατά σημεία κάθε επιλογής. Προς το παρών οι συγκρίσεις είναι άτοπες.

Εχεις απολυτο δικιο
Αλλα λογω του οτι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να βρω κοντα στα 2000 την σονυ σκεφτομαι θα παω για την φιλιπς

δεν περιμενα να πεις και τιποτα αλλο

Τι να κάνουμε εσύ αγαπάς την panasonic εγώ την sony!!έτσι είναι αυτά.Στο κάτω κάτω ας περιμένουμε.Α Και την 9732 την έχω δει και ήταν η καλύτερη απ όλες