Philips 37pfl9903 (aurea) - δεν ανάβει!!

jim1papa

Established Member
10 August 2010
164
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους.
Μετα από μια εβδομάδα απουσίας, επιστρέφοντας στο σπίτι, πήγα να ανοίξω την τηλεόραση και ...έσβησε μόνη της.
Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι ενώ παίρνει ρεύμα, αναβοσβηνει το λαμπάκι μπροστά για πεντε δευτερόλεπτα και μετα σβήνει!!
Τι μπορεί να είναι;; Τροφοδοτικο ή κάτι άλλο;;
Είναι στην εγγύηση ακόμη (11 μήνες).
Ρωτάω μήπως και έχει συμβεί σε κάποιον αλο πριν πάρω στην αντιπροσωπεία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλικά
Δημητρης

ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου.
Ο συνεργάτης της Λάρισας είναι κάπου εκτός....
Το τηλεφωνικό κέντρο δουλεύει εώς τις 4 και μόνο εργάσιμες ημέρες.
Άρα από Δευτέρα και βλέπουμε...

Επανέρχομαι στο εν λόγω νήμα, μετά από πολύ καιρό για δύο λόγους:
1. Διότι πριν από δέκα μέρες προέκυψε και πάλι το ίδιο πρόβλημα (δηλαδή να μην ανάβει η τηλεόραση από το power button)
2. Για να ευχαριστήσω δημόσια το service της Philips στη Θεσσαλονίκη (sound vision), που ανταποκρίθηκε άμεσα στο πρόβλημά μου, μου παρείχε τηλεόραση αντικατάστασης 32 ιντσών και φυσικά αντικατέστησε το χαλασμένο τροφοδοτικό (παραγγελία από Ολλανδία), όλα ΕΝΤΟΣ εγγύησης.

Την τηλεόραση την παρέλαβα σήμερα, λειτουργεί άψογα!

ΥΓ Και την προηγούμενη φορά είχε ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία!

Last edited:
Την προηγούμενη φορά μου είπαν ότι άλλαξαν πλακέτα, τώρα είμαι στο πρώτο τροφοδοτικό... Μέχρι το Σεπτέμβριο είμαι στην εγγύηση, μετά...
Μετά θα ψάξω για σπόνσορα!!

Οταν παιρνει καποιος 37αρα και την πληρωνει για 60αρα τουλαχιστον θα επρεπε να περιμενει να αντεξει εστω 5 χρονια χωρις να γυρναει στα σερβις καθε τρεις και λιγο.

Οταν παιρνει καποιος 37αρα και την πληρωνει για 60αρα τουλαχιστον θα επρεπε να περιμενει να αντεξει εστω 5 χρονια χωρις να γυρναει στα σερβις καθε τρεις και λιγο.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το νόημα των σχολίων. Νομίζω προβάλεις τις ανάγκες σου στις ανάγκες κάποιου άλλου. Αγόρασε aurea γιατί του άρεσε αυτή η τηλεόραση, για δικούς του λόγους.

Την λογική του αφού αγόρασες αυτή την τηλεόραση, καλά να πάθεις, δεν την καταλαβαίνω καθόλου. Βλάβες έχουμε σε όλα τα μοντέλα και σε όλες τις μάρκες. Ακόμα και σε πολύ ακριβά μοντέλα...

Και το θεωρώ και λίγο off topic, να έχει ο άλλος κάποιο πρόβλημα, και να του δίνουμε τέτοιου είδους υποστήριξη.

Τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.

Δυο φορες σερβις σε τηλεοραση ουτε δυο ετων.

Ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος που αγορασε υπερτιμημενο προιον που βγηκε προβληματικο.

Ουτε και εγω εχω δικαιωμα να κανω τον εξυπνο γιατι την εχω πατησει με τον ιδιο τροπο.

Ότι και να λέμε για την aurea τα ξεχνάς όλα όταν λειτουργεί! Σε καθηλώνει πραγματικά το ambilight... Άλλο να το βλέπεις κι άλλο να το φαντάζεσαι. Όσο για την τιμή, τα "γούστα" πληρώνονται...