Philips 42PFL3208H προβλημα???

touristas

New member
24 November 2013
31
Χαιρεται εχω αγορασει την τηλεοραση του τιτλου εδω και 10 ημερες και εχω παρατηρησει το εξης προβλημα 2 φορες. Ενω παω ν αλλαξω καναλι χανεται η εικονα και ο ηχος και επιπλεον δεν εμφανιζει τιποτα ουτε το μενυ ουτε τιποτα μαυρο μονο.Αν πας να την κλεισεις απο το κοντρολ δεν σβηνει...το μονο που κανει γενικα ειναι να αναβει το κοκκινο λαμπακι οταν πατας καποιο κουμπι στο κοντρολ. Μου το εχει κανει 2 φορες και οταν την εβγαλα απο την πριζα και την εβαλα ξανα επεξε αμεσως. Ειναι λογικο? πρεπει να την παω στο service η μπορω να αποφυγω την ταλεπωρια? Εχω περασει το τελευταιο firmware

καλημερα η δικια μου γνωμη ειναι οτι η τηλεοραση σου δεν δουλευει σωστα, περνα παλι το firmware που ειχε και αν το κανει παλι να πρεπει να μιλησεις με τους υπευθυνους...

Καλησπέρα,

Βασικα επειδη το εκανε με το firmware που ειχε, περασα το τελευταιο firmware αλλα το εκανε ξανα μια φορα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η κεραια σε κατι?(Ειναι παλια η πολυκατοικια και το καλωδιο καθως και η πριζα ηταν της κακιας ωρας-εντομεταξυ το βυσμα της τηλεορασης με του τοιχου ηταν ακριβως το ιδιο!- Ανθυμαμαι καλα οτι οι τηλεορασεις στο καλωδιο εχουν θυληκο-αρσενικο?)

Σε ταινια απο λαπτοπ κτλ δεν μου το εχει κανει ποτε μεχρι τωρα μονο μια φορα οταν πηγα να αλλαξω καναλι και μια που την εκλεισα αλλα δεν εκλεισε ποτε και μετα δεν ανταποκρινοταν μεχρι να την βγαλω απο την πριζα

εχει θεμα .....

τιποτα πιο συγκεκριμενο...?Γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα φαω ολη την ταλεπωρια να την παω στο service για να την κρατησουν καμια εβδομαδα που πιθανον να μην τους το παρουσιασει και μετα να μου που οτι δεν βρηκαν κανενα προβλημα

Η τηλεόραση σου έχει πρόβλημα και πρέπει να πάει στο σέρβις. Απλό είναι. Αν από την πρώτη φορά που στο έκανε δήλωνες την βλάβη θα ήταν υποχρεωμένο το κατάστημα να στην αλλάξει με άλλη (Dead on Arrival) αλλά μετά από 10 ημέρες μάλλον το έχασες το τραίνο.

Την επόμενη φορά που θα στο κάνει γράψε το σε video από το κινητό σου ώστε να μην μπορούν να σου πουν τίποτα.

δεν θα την πας στο σερβις θα ερθουν αυτοι...γραψε και ενα βιντεακι οπως λεει ο προλαλησαντας...και εγω σε αυτη την διαδικασια ειμαι περιμενω να ερθουν την τεταρτη..

ερχονται αυτοι??σιγουρα? και την φερνουν και πισω? και εσυ το ιδιο μοντελο εχεις?

παντως μου κανει εντυπωση οτι και ενα αλλο παιδι απο το φορυμ που πηρε το ιδιο μοντελο απο τον κοτσωβολο και αυτος την πρωτη μερα κιολας δεν του επεζε η εικονα κ ο ηχος!

εσυ μιλας για αλλη μαρκα ομως τελειως...ξερεις αν και το service της philips ερχεται και την παιρνει?

δεν νομιζω οτι υπαρχει ξεχωριστο σερβις για καθε μαρκα ...
ενας ειναι ο εργολαβος απ οτι εχω καταλαβει...αναλαμβανει αυτος την επισκευη και μιλαει αυτος με την εκαστοτε εταιρια