Philips 42pfl5603d ή κατι αλλο;

lionor

Established Member
12 November 2008
147
θελω μια τηλεοραση για το σαλονι, αποσταση θεασης περιπου 3 μετρα και εχω καταληξει στην philips 42pfl5603d με τιμη περιπου στα 880 ευρω. Τι λετε για αυτην; Υπαρχει τπτ καλυτερο σε αυτην την τιμη;

απλα υπαρχει κατι άλλο,ασε τη σειρα 5 που ειναι απο τις χειριστες,και παρε ειτε την πλασμα 42PX80 ή απο lcd Sony KDL-40L4000

την θελω πολυ λιγο σαν τηλεοπτικο δεκτη, κυριως κανενα ποδοσφαιρο και περισσοτερο για dvd τωρα και στο μελλον ισως blue ray. Θελω μια τηλεοραση που θα την κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο γινεται...

να ρωτησω και κατι βρε παιδια σαν ασχετος που ειμαι: η philips που προτεινα εχει αναλυση 1920χ1080 ενω η px80 εχει αναλυση 1024χ768. Αυτο μπορει να σημαινει κατι...;

σημαινει καλυτερη τηλεοπτικη αποδοση και σηματα χαμηλης αναλυσης

Σημαίνει ότι η Philips με υλικό 1080p θα έχει καλύτερη ευκρίνεια με την προϋπόθεση πως θα είσαι αρκετά κοντά για να μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά.

Edit: Ο Χρήστος (Geox3) αναφέρεται στην Panasonic.

επειδη οντας εντελως ασχετος οταν λεμε υλικο 1080p εννοουμε blu ray? Εγω οπως ειπα και νωριτερα, την θελω πολυ λιγο για τηλεοπτικο δεκτη, κυριως για dvd και ισως στο μελλον blue ray (οταν αυτα φτηνηνουν). Διαβαζω εκτενως το thread για την πανυ και βλεπω πολλα καλα λογια εκει. Λετε να παρω αυτην κι ας εχει αναλυση 1024χ768;

pare an mporeis thn 9603 se philips me ayta ta lefta poy les gia 6 mhnes mono tha antexei h agora soy :bigcry:

δηλ απο οτι καταλαβαινω η ρχ80 υπερτερει σε τηλεοπτικο σημα ενω η philips σε 1080ρ? τι εννοεις με την...αποσταση;

pare an mporeis thn 9603 se philips me ayta ta lefta poy les gia 6 mhnes mono tha antexei h agora soy :bigcry:

h 9603 δεν βγαινει σε 42´´ νομιζω. τι εννοεις για 6 μηνες θα αντεξει η αγορα μου;

δηλ απο οτι καταλαβαινω η ρχ80 υπερτερει σε τηλεοπτικο σημα ενω η philips σε 1080ρ? τι εννοεις με την...αποσταση;

Εννοώ πως από τα 3 μέτρα σε 42άρα το πλεονέκτημα της αυξημένης ανάλυσης δεν θα είναι όσο ορατό νομίζεις. Επίσης αυξημένη ανάλυση δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερη εικόνα, υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες όπως μαύρο, αντίθεση, χρώματα, κίνηση κλπ. Σε αυτά τα χρήματα δεν πιστεύω πως υπάρχει LCD που να ανταγωνίζεται την PX80 (αν υπήρχε μπορεί και να την είχα πάρει :D).

αυτην την απαντηση βασικα περιμενα να ακουσω για να αποφασισω να αγορασω κι εγω την ρχ80. Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες σας.