Philips 42PFL6007H/12 LED 3D TV 42'' τηλεόραση - Ερώτηση

mdgeorges

New member
20 September 2009
23
Καλησπέρα και καλή Χρονιά!!!

αγόρασα τα χριστούγεννα αυτη την tv
[h=1]Philips 42PFL6007H/12 LED 3D TV 42''[/h]
μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος, αλλα με λύπη μου παρατήρησα ότι σε ταινίες 1080 κάνει κοψίματα - κολλήματα στιγμιαία στην εικόνα!

όταν κινείται γρήγορα αυτη!

ξέρουμε γιατί συμβαίνει , μήπως είναι ελαττωματική η δική μου?

ευχαριστώ πολύ και πάλι καλη χρονιά !!

Δοκίμασε να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις αν και δυστυχώς φοβάμαι ότι όλες οι Philips με Pixel plus έχουν πρόβλημα στην κίνηση των 24p.

Οι μόνες ρυθμίσεις που μου δίνει δυνατότητα είναι να μειώσω την ευκρίνια , χρωματα ΚΛΠ, δεν έχει αλλάγη τιμών, οπότε πρέπει να το δοκιμάζω με το μάτι κάθε φορά?

Δεν μπορεί , θα υπάρχουν και ρυθμίσεις για το Clear LCD, HD Natural Motion , βάλε τα στο ελάχιστο ή στο off.

Μπορείς να βρεις και ένα τεστ της συγκεκριμένης εδώ. Αναφέρει και κάποια πράγματα για τις ρυθμίσεις. Από θέμα εικόνας όμως αυτά που αναφέρονται δεν είναι και τόσο θετικά.

CONCLUSION:
Philips PFL6007 in 42 "version, we were thrilled with the characteristics of images in 2D Cinema default template and visually attractive interface, but a number of problems in processing significantly reduced the total impression. Although it is not uncommon for test materials show poor results, and the actual video is better performance, in this case they coincide, and pointed out that there are a number of problems that Philips should be remedied before the launch of this model on the market. We believe that part will be removed in future revisions of the software, just as we are convinced that in testing the LG jeve year's models also have a lot being left. Nevertheless, we must point out that Philips managed to achieve excellent imaging characteristics in the factory segment stability of color, gamma and RGB balance, which is great news for those who want to enjoy the events, just as the director intended, without having to worry about calibration and various adjustments. Because of the inconclusive black best result is achieved by looking in terms of daylight, noting that great (glossy) display can not tolerate light reflection.

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?6868-2012-42pfl6007h

Τσάμπα τα λεφτα που έδωσα αυτο έχω να πω! και το κακό είναι πώς πήγαινα για την φθηνότερη samsung!

Τώρα ότι έγινε έγινε. Κοίταξε τις ρυθμίσεις ή κάνε και μια ερώτηση στο support της Philips μήπως και μπορέσεις να βελτιώσεις την εικόνα.

Την περιμενω απο το εξωτερικο στις 37 ιντζες απο μερα σε μερα , μιας και δεν την εισαγουν στη χωρα μας !!!
Μη μου λετε τετοια ..

Θα κοιτάξω κ παλι τις ρυθμίσεις αν και δεν έχε πολλά πράγματα να ρυθμίσεις

το μόνο που έχω βρει είναι όταν βάζω την ρύθμιση για movie που την κάνει λίγο κίτρινη την εικόνα τότε σταματάει το σπάσιμο της εικόνας σε γρήγορη κίνηση

Φίλε εξετάζω κι εγω την αγορά της 47αρας PFL6607. Μάλιστα θα είχα προχωρήσει ήδη σε αυτήν, όταν την περασμένη Τρίτη το Electroworld την είχε για λίγες ώρες στα 750 ευρω (προφανώς από λάθος) γιατί μετά απο λίγο την είχε στα 1150 ευρώ (η φθηνότερη τιμή τώρα είναι στον Κωτσόβολο με κουπόνι στα 951 ευρω)... Μιας και την έχεις τι λες? αξίζει τα λεφτά της ή τελικά το έχεις μετανιώσει? σε 3d πως είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Το Σκ ειδα δυο 3d ταινιες και δεν ειχα κανενα προβλημα . Αψογη η εικονα !!
Παιζει ρολο οτι τα επαιξα απο το ps3 ?

Φίλε GOLF είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα θέαση της TV? εγώ έχω παραγγείλει την 47άρα και την περιμένω οσωνούπω... Σε αγώνες ποδοσφαίρου τι λέει, έχεις δει? Επίσης πες μου σε παρακαλώ να συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία γυαλιά 3D. Στο Electroworld που το παρήγγειλα δεν γραφει κάτι, αλλά σε πολλά άλλα site σε Ελλάδα και εξωτερικό αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση συνοδέυεται από 4 ζευγάρια γυαλιά PTA416.