Philips 42PFL6805H ή αλλη 42αρα;

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
Γεια σας παιδες!

Εχω μια Samsung 40' HD Ready απο το 2006 μα βλεποντας πως εχω μεινει πισω αφου το αρχικο μου σχεδιο για αλλαγη της οταν χαλασει δεν τσουλαει μιας και μοιαζει να εχει τον ...αχαλαστο, ειπα τωρα που μου περισσευουν καποια χρηματα να κανω την αλλαγη!

Λοιπον βασικα βλεπω πολλες ταινιες (ματροσκες), αρκετο PS3, και καργα Nova (αθλητικα και HD καναλια)
Με αλλα λογια ολη μερα στη τηλεοραση ειμαι καθοτι λογω σοβαρης αναπηριας μενω ολη μερα σπιτι!

Λοιπον καθαρα με κριτηριο το πως μου χτυπησε στο ματι, αυτη η philips μου εκανε κλικ! Βεβαια αγνοω παντελως αν στο βωμο της οικολογιας κανει σημαντικες παραχωρησεις σε θεματα ποιοτητας εικονας/αποδοσης γενικοτερα.
Ξερω πως 42αρες δεν βγαζουν ολες οι εταιριες μα θα επειμεινω γι αυτη τη διασταση καθοτι νιωθω πως μπορει να μπει στο χωρο λιγο μεγαλυτερη απο 40αρα μα επουδενι 46" (δεν θα τη χωραει και το επιπλο που εχω!)

Ακουω γνωμες!

Γιωργος

edit: oχι 3D

Last edited:
Συμφωνω με τον Μιχαλη.

Επισης μπορεις να δεις την Samsung 46D8000 που λογω λεπτου πλαισιου εχει πλατος οσο μια μεση 42".

Προς moderators":

Τελικα αλλαξαν τα δεδομενα της ερευνας μου και ανοιξα νεο θεμα το'Panasonic TX-L42E30E ή LG 42LV5500'

Οποτε αυτο κλειδωστε/διαγραψτε το.

Ευχαριστω