Philips 42pfl8605 9 blinking lights

Elias_87

New member
22 February 2012
25
καλησπέρα σε όλους.
Έχω την τηλεόραση Philips 42pfl8605 και πριν λίγες μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα...
Όταν την ανάβω αναβοσβήνει η οθόνη μετα το λογότυπο της και αναβοσβήνει το κόκκινο led 9 φορές.
Είναι εκτός εγγύηση και την έχω πάρει στο service και εκτός απο το απαραδεκτο service που έχουν μετά απο 2 εβδομαδες σχεδόν μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί
ένα εξάρτημα αξίας 500 Ευρώ μόνο.
Απο ότι διαβάζω ίσος έχει πρόβλημα το power supply? και έτσι μου είχαν πει και απο την εταιρία ότι μάλλον πρέπει να είναι αυτο πριν να παει στο service και θα στοίχιζε 50-100 ευρω.
Κανένας έμπειρος να μας πεί τη γνώμη του και τη συμβουλή του...
Ευχαριστώ προκαταβολικα

πηγαινε την σε εναν ηλεκτρονικο που ξερεις και εμπιστευεσαι,της γειτονιας αν εχεις και δες τι θα σου πει...
εγω εχω την 47αρα 8694 και ειχα προβλημα με τα χρωματα.
μαστορας της philips ηθελε 500+ ευρω για panel και μια πλακετα....
το αποτελεσμα???
πηγα ρωτησα εναν ηλεκτρονικο,με βοηθησαν και καποια παιδια εδω και
το τελικο αποτελεσμα ηταν οτι μεχρι σημερα παιζει μια χαρα μην την ματιασω....
και δεν εδωσα φραγκο!!!

ψαξου στο φιναλε και δες,πιστευω οτι φτιαχνει με ποιο μικρο ποσο.

και εμένα μου είχαν πει κάτι για πανελ αλλα δεν ξερω τι ακριβώς είναι. Θα μου την επιστρέψουν απο εβδομάδας και θα την πάρω σε άλλο να δουμε τι θα μου πει.
Ευχαριστώ για την απαντηση σου και εγω έτσι πιστεύω οτι ίσως φτιαχτεί με πιο μικρό ποσό.

Μετά απο μια εβδομάδα καθυστέρηση τελικά πήρα την τηλεόραση μου πίσω. Μου έχουν πεί ότι είναι το display που πρέπει να αλλαχτεί... Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Γνωρίζει κανείς?
Επίσης την έχω πάρει κατευθείαν σε άλλο μάστορα να δούμε τι θα μας πεί αυτός.

Μετά απο μια εβδομάδα καθυστέρηση τελικά πήρα την τηλεόραση μου πίσω. Μου έχουν πεί ότι είναι το display που πρέπει να αλλαχτεί... Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Γνωρίζει κανείς?
Επίσης την έχω πάρει κατευθείαν σε άλλο μάστορα να δούμε τι θα μας πεί αυτός.
Εννοούν ότι πρέπει να σου αλλάξουν το πάνελ ( την οθόνη ) της τηλεόρασης. Σου είπαν πόσο κοστίζει;
Πάντως αν πράγματι είναι αυτή η ζημιά, δε συμφέρει να ασχοληθείς με τίποτα. Πας για καινούργια.
Ψάξτο όμως κι άλλο, καλά κάνεις.

νε μου είχαν πεί 500 ευρώ μόνο αυτό. και την τηλεόραση αυτή την πείρα 1200-1300 ευρώ.

νε μου είχαν πεί 500 ευρώ μόνο αυτό. και την τηλεόραση αυτή την πείρα 1200-1300 ευρώ.
Σήμερα με 500 ευρώ παίρνεις 42αρα που κάνει παπάδες και θα είναι ολοκαίνουργια και θα έχεις ξανά διετή εγγύηση από την αρχή.
Άσε που με λίγα παραπάνω πας σε 46αρα και 48αρα έχοντας όλα τα παραπάνω που σου είπα.
Στη θέση σου δε θα έδινα πάνω από 200 ευρώ για επισκευή.

500 ευρω για επισκευη,δεν αξιζει με την καμια,με κατι ακομα παιρνεις μια καινουργια υπεροχη 42αρα!

Μου έχουν κάνει προσφορά για κάποιες τηλεοράσεις. Θα ήθελα τη γνώμη σας και άν υπάρχει καλύτερη απο αυτές τις 3 σε σχέση με το κόστος τους.

1) philips 42pft6109 (550 ευρώ)
2) philips 48 pft5509 (650 ευρώ)
3) thomson fu 553c (450 ευρώ)

Μου έχουν κάνει προσφορά για κάποιες τηλεοράσεις. Θα ήθελα τη γνώμη σας και άν υπάρχει καλύτερη απο αυτές τις 3 σε σχέση με το κόστος τους.

1) philips 42pft6109 (550 ευρώ)
2) philips 48 pft5509 (650 ευρώ)
3) thomson fu 553c (450 ευρώ)
Καμία από αυτές, είναι όλες << δεύτερες και τρίτες >>. Κοίτα σε σονυ σειρά 6... ή 7.... ή 8.... και samsung σειρά 6....

Τελικά χρειάζεται το εξάρτημα
Logik BOARD T-Con CPWBX RUNTK 4513TP.
Γνωρίζει κανείς κανένα website που ίσως έχει για να το βρώ?

Τελικά βρήκα το εξάρτημα 185 ευρώ + 40 ο μάστορας και διορθώθηκε.
Όπως μας είπε ο μάστορας απο τη ζέστη κάηκε το εξάρτημα, γιατί την είχαμε 2,5 χρόνια στο standby και δεν έκλεισε ποτέ απο το κουμπί της(δεν ξέραμε ότι υπήρχε ήταν στο πίσω μέρος της τηλεόρασης) και έτσι δούλευε όταν ήταν στο standby το 1/3 της τηλεόρασης.
Επίσης έχουμε προσθέσει και ανεμιστηράκι για να βγάζει το βραστό αέρα προς τα έξω. Μακάρι να αντέξει ακόμα 2 χρόνια και θα είμαι πολύ ευχαριστημένος :)

Όσω για την προσφορά που μας έχει δώσει το κατάστημα δεν δέχτηκα και δεν ξαναπάω μετά απο τη πολύ κακή εξυπηρέτηση που είχα.

Τελικά βρήκα το εξάρτημα 185 ευρώ + 40 ο μάστορας και διορθώθηκε.
Όπως μας είπε ο μάστορας απο τη ζέστη κάηκε το εξάρτημα, γιατί την είχαμε 2,5 χρόνια στο standby και δεν έκλεισε ποτέ απο το κουμπί της(δεν ξέραμε ότι υπήρχε ήταν στο πίσω μέρος της τηλεόρασης) και έτσι δούλευε όταν ήταν στο standby το 1/3 της τηλεόρασης.

Καλά μπαρούφα είναι αυτό που σου είπε αλλά τέλος πάντων , αφού την έφτιαξες όλα καλά.