PHILIPS 42PFL9703 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ UPDATE

alkisopc

New member
6 December 2007
61
ΝΙΚΑΙΑΑΑΑ
Εκανα ενα update απο το usb και μολις τελειωσε η εγκατασταση το αποτελεσμα ηταν να δειχνει η εικονα με γραμμες!!!Ακομα και της τηλεορασης το μενου δειχνει ετσι!Γνωριζει καποιος κατι?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Τι το θελες και εσυ το update φιλε Παναθα? If it works then don't fix it...

Ξανακατεβασε το αρχειο και δοκιμασε παλι...

Last edited:
Ελα ντε???Τι το θελα????Προσπαθησα να το ξανακανω αλλα δε με αφηνει!Μηπως να εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?Η δεν πειραζει το firmware που ηδη εχεις?

Re: Απάντηση: PHILIPS 42PFL9703 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ UPDATE

Για να μην κανουμε πειραματα και καταστρεψουμε τελειως την τηλεοραση καλυτερα παρε τηλ. στην Philips και ζητα να μιλησεις με καποιο τεχνικο...αυτοι θα ξερουν τροπο επαναφορας...

εγω λεω καλυτερα να κανεις την παπια και να πεις οτι χαλασε μονη της
και να την πας πισω με την εγγυηση.
Αν πεις οτι το εκανε μετα απο δικο σου update μπορει να σου πουνε οτι την χαλασες εσυ και να σου ζητανε λευτα για να την φτιαξουνε

Το τελευταιο update για τη συγκεκριμενη σειρα ηταν του Νοεμβριου 2009. Φανταζομαι εβαλες το 100.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το προηγουμενο firmware και να βαλεις αυτο. Κατι δεν εκατσε καλα στο update που εκανες. Κατεβασε το 98 και βαλε το απο εδω, http://philips.samipupu.com/9x03.html
Μην βαλεις το 99 καθως το 98 ηταν το πλεον σταθερο.
Ερωτηση,
Οταν τελειωσε η αναβαθμιση ειχες μηνυμα οτι update was successful?
Λεω εγω τωρα μηπως δεν ηταν απο το firmware αλλα εχει καποια βλαβη ανεξερτητη.
Παντως δεν χανεις τιποτα αν επιχειρησεις να βαλεις παλαιοτερο firmware. Οταν βαλεις το στικακι η τηλεοραση θα σε ρωτησει επειδη αυτο που βαζεις ειναι πιο παλιο απο αυτο που εχεις ηδη αν συμφωνεις να βαλεις παλαιοτερο λογισμικο. Πες ναι και προσχρησε κανονικα.
Καλη επιτυχια, πες μας αν εκανες κατι.
Νικος

Λοιπον...ναι εγραψε "επιτυχης ολοκληρωση".Δια μαγειας...εφτιαξε η εικονα!Δεν εκανα κατι!:violent-smiley-030: Τελος καλο ολα καλα!Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Re: Απάντηση: PHILIPS 42PFL9703 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ UPDATE

Λοιπον...ναι εγραψε "επιτυχης ολοκληρωση".Δια μαγειας...εφτιαξε η εικονα!Δεν εκανα κατι!:violent-smiley-030: Τελος καλο ολα καλα!Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Aυτα τα ως δια μαγειας μου βρωμανε εμενα, Εχε το νου σου γιατι μου μυριζει inverter or panel. Ελπιζω να ηταν τυχαιο περιστατικο,
ωστοσο τα ματια σου 14 μηοως το εμφανισει ξανα.
Νικος