Philips 42PFL9703D vs 47PFL9703D

παλι προβληματιστηκα..εκει που ειμουν ετοιμοσ να παραγγειλω την Philips 42PFL9703D, ηρθε ενας φιλος που ψαχνεται γενικως και μου αντιπροτεινε την Samsung LE46A656..διαβασα και το σχετικο topic στο φορουμ και μπηκα σε σκεψεις....με προβληματιζει απο τη μια αυτο με το "κοκκινο" στη samsung, αλλα και το οτι ακουσα οτι η philips για 100hz δεν αποδιδει οσο θα επρεπε..δε ξερω..καμια συμβουλη κανεις?

Σε εικονα κατα την αποψη μου η 656 ειναι απο τις καλυτερες και τουλαχιστον ισαξια της Philips. Mαλιστα σε ενα καταστημα που τις ειχα δει και τις δυο να παιζουν HD demo η Samsung μου φανηκε πιο εντυπωσιακη λογω του clear panel που κανει πιο τρισδιαστατη την εικονα (με παρενεργεια μερικες παραπανω ανακλασεις αλλα οχι ενοχλητικες).

Οποτε επειδη μιλαμε και για μεγαλυτερο μεγεθος (46" vs 42") εγω προσωπικα θα επαιρνα την Α656.

αρχιζω σιγα σιγα να τεινω προσ samsung (να φανταστεισ samsung ηταν σαν μαρκα πρωτη μου επιλογη για τηλεοραση), αλλα ακομα το σκεφτομαι.

και κατι ασχετο. απο το expansys.com, εχει ψωνισει κανεισ?ειναι αξιοπιστο? γιατι ειδα τη τιμη της samsung και επαθα πλακα....

και κατι ασχετο. απο το expansys.com, εχει ψωνισει κανεισ?ειναι αξιοπιστο? γιατι ειδα τη τιμη της samsung και επαθα πλακα....

Απο οτι εχω ακουσει ειναι πολυ αξιοπιστο site (αλλωστε ειναι απο τα μεγαλα με κατα τοπους παρακλαδια στο μεγαλυτερο μερος της Ευρωπης) αλλα αν παθει κατι η τηλεοραση θα την στειλουν για επισκευη στην Γαλλια γιατι δεν ισχυει εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τους παρεις και ενα τηλ. ωστε να διευκρινησεις την κατασταση με την εγγυηση.