PHILIPS 42PFL9732D

shatzi

New member
10 October 2007
99
PHILIPS 42PFL9732D & συνδεση με PC

Καλησπέρα..

Ενδιαφέρομαι για την αγορά της PHILIPS 42PFL9732D την οποία οπό ότι έχω διαβάσει είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές σε τηλεόραση full hd στις 42" με ανταγωνιστική τιμή
Από όσο έχω ψάξει δεν έχω δει αν μπορεί να γίνει στην Tv σύνδεση υπολογιστή μέσο VGA or DVI. αναρωτιέμαι ισχύει κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο μοντέλο? είναι δυνατόν ένα από τα κορυφαία μοντέλα της αγορας να μην έχει υποδοχές για σύνδεση με υπολογιστή? :furious3:

Ευχαριστώ

Φιλε shatzi, εννοειται οτι μπορεις να την συνδεσεις με το PC. Απλα πρεπει η καρτα γραφικων σου να εχει HDMI εξοδο εικονας. Εαν εχει DVI, τοτε απλα χρειαζεσαι εναν ανταπτορα DVI->HDMI.
-bye-

Re: Απάντηση: PHILIPS 42PFL9732D

Φιλε shatzi, εννοειται οτι μπορεις να την συνδεσεις με το PC. Απλα πρεπει η καρτα γραφικων σου να εχει HDMI εξοδο εικονας. Εαν εχει DVI, τοτε απλα χρειαζεσαι εναν ανταπτορα DVI->HDMI.
-bye-

Απλά δεν θα έχεις ήχο καθόλου από την τηλεόραση και θα πρέπει να συνδέσεις την κάρτα ήχου του υπολογιστή με κάποιον ενισχυτή. Στο πλαίσιο έχει πολλά τέτοιου τύπου καλώδια και αρκετά φτηνά. Δες αυτό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=41538368&product=948608

Αν και αυτό που μου λες όντος πρεπε να γίνετε με κάποιον ανταπτορα, εξακολουθώ να πιστεύω ομος πως η έλλειψη μιας θύρας vga ή μιας θύρας DVI δεν είναι ότι καλύτερο για ένα μοντέλο το οποίο έχει βραβευτεί να μιν έχει αυτές τις υποδοχές αλλά να χρειαζόμαστε ανταπτορες. Αν είχε μια τέτοια υποδοχή πόσο θα ανέβαινε το κόστος 40euro?
Και το λέω γιατί πχ έχω ένα laptop παλιό το οποίο για να μην το πετάξω θα θελα να το έχω στην άκρη για κατεβαστιρι και επειδή είναι παλιό και έχει έξοδο μόνο vga θα μπορούσα να το είχα συνδεδεμένο πανο στην tv και όποια ταινία κατεβάζω να την κάνω προβολή άμεσα από το laptop στην Tv.
Και για να προλάβω οργισμένους μπορεί να γίνει σύνδεση μέσο svideo αλλά δεν έχει καμία σχέση η εικόνα με το αν γινότανε η σύνδεση από την vga.

Υπάρχει και αντάπτορας VGA σε DVI/HDMI ! ;)

Πάντως, αν το λάπτοπ σου ειναι αρκετα παλιο, ΔΕΝ θα μπορείς να προβάλεις κατευθειαν απο εκει HD ταινιες στην τηλεόραση... Θα το έχεις μόνο σαν κατεβαστήρι.

Last edited:
Εντάξει από το vga σίγουρα δεν θα μπορώ να πιάσω full ανάλυση, αλλά dvd απλά θα μπορώ να δω τουλάχιστον Τέτοιον ανταπτορα ξέρεις που μπορώ να βρω? έχεις κάποιο link να μας στείλεις?