Philips 52PFL8605H 52"

carpe_diem_rj

Senior Member
22 October 2007
376
Σκεπτομαι να αγορασω νεα TV .
Προσανατολιζομαι προς 3D κοντα στα 50".
Εχω βαλει στο ματι την συγκεκριμενη Philips 52PFL8605H 52".Αξιζει? Την εχει κανεις?

Περιμενω προτασεις για αλλες κοντα στα 2000....
Ευχαριστω!

Η καλύτερη στο 3D τηλεόραση είναι η Panasonic 50VT20,και μετά οι Samsung,μπορεί η παραπάνω να είναι ομορφότερη,αλλά υπάρχουν μειονεκτήματα,μετά δες και την Samsung 55C7000-c8000(η 750 δυστιχώς δεν βγαίνει σε 55'').

Re: Απάντηση: Philips 52PFL8605H 52"

Συμφωνω με τον προλαλλησαντα...

Γιατι να πας σε τηλεοραση με τοσο μεγαλο ρισκο οταν με λιγα λεφτα ακομη αγοραζεις την κατα τεκμηριο καλυτερη 3D/2D τηλεοραση του 2010 (VT20)?

Αν παρολα αυτα θελεις LCD για καποιον λογο κοιτα την C8000...

Η καλύτερη Value for money 3D της Samsung αναμφίβολα είναι η 46C750,αλλά δυστιχώς δεν βγαίνει σε 55 ίντσες που θέλεις.Εάν μπορείς να αγοράσεις plasma απλά ξεχνάς τις led lcd.

Συμφωνω με τον προλαλλησαντα...

Γιατι να πας σε τηλεοραση με τοσο μεγαλο ρισκο οταν με λιγα λεφτα ακομη αγοραζεις την κατα τεκμηριο καλυτερη 3D/2D τηλεοραση του 2010 (VT20)?

Αν παρολα αυτα θελεις LCD για καποιον λογο κοιτα την C8000...

Ποιο εννοεις ρισκο δλδ?

Να αγορασεις μια τηλεοραση που δεν την εχει αγορασει κανενας ουτε καν την εχει δοκιμασει καποιο site...

Επειδη εχω αρκερο καιρο να ασχολιθω με χαρακτηριστικα τηλεορασεων κτλπ μου προτινετε να παρω μια plasma tv...τα προβληματα με τα αποτυπωματα στις οθονες των πλασμα εχουν εξαφανιστει? Επισης υπαρχει δυνατοτητα για φορτωση προγραμματων οπως skype?

Εδω υπαρχει μια μινι συγκριση VT20 , HX800 , C8000 οσον αφορα το 3D...

http://www.digitalversus.com/sony-bravia-kdl-46hx803-p364_8890_16.html

Στις Panasonic πρακτικα το image retention δεν ειναι προβλημα , θα το δεις μονο με κλειστα φωτα σε εντελως μαυρη οθονη , ενω ακομη και μετα την πολυωρη θεαση ταινιας με μαυρες μπαρες εξαφανιζεται στα 10 λεπτα προβολης υλικου (πχ. τηλεοπτικο σημα) σε full screen...

Απάντηση: Re: Philips 52PFL8605H 52"

Επειδη εχω αρκερο καιρο να ασχολιθω με χαρακτηριστικα τηλεορασεων κτλπ μου προτινετε να παρω μια plasma tv...τα προβληματα με τα αποτυπωματα στις οθονες των πλασμα εχουν εξαφανιστει? Επισης υπαρχει δυνατοτητα για φορτωση προγραμματων οπως skype?

Εννοείται πως υπάρχουν όλες οι δυνατότητες που συναντάμε στις lcd,εάν θέλεις τα φρου φρου η καλύτερη εταιρία είναι η Samsung.Οι πλάσμα Panasonic έχουν απλά καλύτερη εικόνα.Και πιο κινηματογραφική αίσθηση.

Τα οικονομικα μου μου επιτρεπουν να παω το πολυ μεχρι την Samsung 55C7000.
Ειναι full HD? Τα Τεχνολογία 100/200Hz Motion Plus Ναι (200 Hz) που εχει στα χαρακτηριστικα ειναι οκ?
Την εχουν πολλα ατομα εδω μεσα? Εχει βγει καλη η tv? Υπαρχει πιθανοτητα να εω καποια προβληματα μετα?

Last edited:
Τα οικονομικα μου μου επιτρεπουν να παω το πολυ μεχρι την Samsung 55C7000.
Ειναι full HD? Τα Τεχνολογία 100/200Hz Motion Plus Ναι (200 Hz) που εχει στα χαρακτηριστικα ειναι οκ?
Την εχουν πολλα ατομα εδω μεσα? Εχει βγει καλη η tv? Υπαρχει πιθανοτητα να εω καποια προβληματα μετα?

Παρότι πεύτεις λίγο σε ποιότητα εικόνας,η διαφορά της από την 8000 είναι το local dimming,αυτό απλά περιορίζει το φαινόμενο clouding,το οποίο είναι συνήθες φαινόμενο στις lcd.Έχει όλα τα καλούδια,αρκετά περισσότερα μπορώ να πω από την VT20.

Δλδ τι ακριβος ειναι το clouding υπαρχει καποιο βιντεακι που να φαινεται αυτο το φαινομενο? Αυτο γινετε στο 3D η γενικα?

Δλδ τι ακριβος ειναι το clouding υπαρχει καποιο βιντεακι που να φαινεται αυτο το φαινομενο? Αυτο γινετε στο 3D η γενικα?

Γενικά γίνεται,απλά συμβαίνει συχνά.Clouding είναι πιο φωτεινές περιοχές στο πάνελ σε μαύρη εικόνα.Δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει.Πάντως εάν υπάρχει έντονο φαινόμαινο,πολλές φορές την αλλάζουν με την 8000.

Το καλυτερο που εχει να κανει οποιος θελει 3d ειναι να περασει και μια βολτα απο το Pioneercenter να δει την VT20 εν δρασει....

αν πρόκειται να κάνεις αρκετή χρήση πισι να μην πας σε πλάσμα ακόμα και τώρα που είναι σχεδόν ''πυρίμαχες'' -χεχε λόγω burn in-

για το ambilight δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου να εκφραστώ...

φανταστείτε οτι η φιλιπς το θεωρεί μεγάλη καινοτομία...

φαντάζομαι το ίδιο θα επρεπε να κάνουν και οι κατασκευαστές οθονών για προτζέκτορες που βάζουν μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω....:laugh::laugh:

Το καλυτερο που εχει να κανει οποιος θελει 3d ειναι να περασει και μια βολτα απο το Pioneercenter να δει την VT20 εν δρασει....

το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν θέλετε οπωσδήποτε 3δ απο τηλεόραση είναι ...........να περιμένετε....

Απάντηση: Re: Philips 52PFL8605H 52"

το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν θέλετε οπωσδήποτε 3δ απο τηλεόραση είναι ...........να περιμένετε....

Γενικότερα. (ή μέχρι να δούμε και τις "σνομπ" 9705,ειδικότερα...!!! -bye-)