Philips 55 ιντσών

billblack

New member
4 May 2007
66
Πωλειται η ηρωικη μου Philips 55" 16:9 οπισθιας προβολής μόνον 350 ευρώ! Ειναι για μεγαλους χωρους και καταλαμβανει πολύ ογκο, αλλα οποιος θελει να ξεκινησει με λιγα λεφτα ενα καλο home cinema, θεωρω οτι ειναι καλη ευκαιρια. Εχουμε και λεμε:
Model: 55W951, manufactured 2/2000, made in USA, stereo & Dolby Prologic, Teletext, 3 scarts, 1 audio, 1 component, 1 s-video, 100 Hz Matchline, σε επιπλο με 14 μικρα ηχεια, μετακινειται με ροδακια.
Το μονο προβλημα ειναι η μεταφορα της που θα πρεπει να επωμιστειτε.

Attachments

• philips 55w951 1.jpg
    philips 55w951 1.jpg
    123.6 KB · Views: 111
  • philips 55w951.jpg
    philips 55w951.jpg
    144.6 KB · Views: 58
  • philips 55w9513.JPG
    philips 55w9513.JPG
    123.6 KB · Views: 104
  • philips 55w951 2.jpg
    philips 55w951 2.jpg
    94.1 KB · Views: 83
μου εχουν μεινει κατι ντιζες δυμετρες μιας ιντσας
ψηνεσαι να την βαλεις και αυτη στον τοιχο
η πρεπει να αλλαξεις τοιχο:flipout:

Το βαρος ειναι 90 κιλα, και τις υπολοιπες διαστασεις θα σας τις δωσω οταν παω σπιτι και μετρησω.

Απάντηση: Re: Philips 55 ιντσών

Το βαρος ειναι 90 κιλα, και τις υπολοιπες διαστασεις θα σας τις δωσω οταν παω σπιτι και μετρησω.
για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη πρεπει να ακουσεις και το νεο σαμπακι μου
αν θες ελα να στο δανεισω-bye-:FSGSFGS4:

Σε μία τέτοια βλέπω και εγώ ... καλή εικόνα είχε , δεν έχει πια ( αλλαγή λάμπας; )
Βασικά ήθελα να σε ρωτήσω αν βρήκες , άλλαξες λάμπα και πόσο σου κόστισε ...

Δεν εχω κανει καμια παρεμβαση στην τηλεοραση απο τοτε που την πηρα γιατι δεν ειχε ποτε βλαβη.

Οι προβολικες τηλεορασης εχουν αναγκη απο συχνο καθαρισμα στους φακους, τον καθρεφτη και το πισω μερος της οθονης γιατι πιανουν σκονη και αυτος ειναι και ο βασικοτερος λογος οπου μετα τον πρωτο-δευτερο χρονο λειτουργιας η εικονα γινεται αχνη. Στην δικια μου προβολικη μολις την καθαρισα η εικονα της εγινε οπως οταν ηταν καινουργια, ειχα 3 χρονια να την καθαρισω και οι φακοι ειχαν πανω πολυ σκονη οπως και ο καθρεφτης.

Πωλειται η ηρωικη μου Philips 55" 16:9 οπισθιας προβολής μόνον 350 ευρώ! Ειναι για μεγαλους χωρους και καταλαμβανει πολύ ογκο, αλλα οποιος θελει να ξεκινησει με λιγα λεφτα ενα καλο home cinema, θεωρω οτι ειναι καλη ευκαιρια. Εχουμε και λεμε:
Model: 55W951, manufactured 2/2000, made in USA, stereo & Dolby Prologic, Teletext, 3 scarts, 1 audio, 1 component, 1 s-video, 100 Hz Matchline, σε επιπλο με 14 μικρα ηχεια, μετακινειται με ροδακια.
Το μονο προβλημα ειναι η μεταφορα της που θα πρεπει να επωμιστειτε.
περιοχη;

Χαίρεται φίλε μου..
Μένω Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση.

Αν μενεις κοντα και σε βολευει μπορεις να περασεις να την δεις να παιζει.