Philips 7982d Vs 7962d

Δεν ειπαμε οτι ειναι για πεταμα.

Απλως με τοσα διαφορετικα μοντελα με παρομοιοτυπα χαρακτηριστικα που βγαζει η Philips εχει μπερδεψει ολο τον κοσμο.

Ειναι λογικο βεβαια να πρεπει να γινουν παραχωρησεις σε ενα μοντελο Full HD 42" που εχει μονο 1300 ευρω.
Εδω θα συμφωνησω απολυτα...

Επειδη εχει ενα προβληματακι το οποιο η philips το θεωρει φυσιολογικο αν σκεφτομουν να την επιστρεψω τι θα μου προτεινατε να παρω στη θεση της σε 1080p και budget μεχρι 1300? Θα εκτιμουσα οσο πιο αμεσα γινεται να μου απαντησετε γιατι το απογευμα πρεπει να εχω απαντηση....Ευχαριστω και sorry για την ζαλουρα

Επειδη εχει ενα προβληματακι το οποιο η philips το θεωρει φυσιολογικο αν σκεφτομουν να την επιστρεψω τι θα μου προτεινατε να παρω στη θεση της σε 1080p και budget μεχρι 1300?

Tι ακριβως ειναι? Για πες μας και εμας να μαθαινουμε...

Εγω σου προτεινω να ξεχασεις τα 1080p (μεχρι να εκπεμψουν τα Ελληνικα καναλια σε HD εμεις θα εχουμε καταρακτη λογω βαθιων γεραματων) και να πας να παρεις μια Panasonic 42PX80 η την LG 42PG6000.

Αν παλι θες κατι σε Philips παρε την 42PFP5532 (πλασμα) που εχει ισαξια εικονα με την 9632 και ειναι και σχεδον τσαμπα.

Το προβλημα ειναι το εξης: οταν βαλω π.χ. το pc se hdmi1 και του δωσω apo to menu pc-mode (αλλιως δεν εχει ωραια εικονα) ειναι οκ.Αν μετα παω στο hdmi2 π.χ. xbox360 το βαζω hd-mode.Αν γυρισω πισω στο hdmi1 τοτε δεν εχει παραμεινει η ρυθμιση στο pc-mode αλλα στο hd!! Παρομοιως και αντιστροφως, με αποτελεσμα καθε φορα που θες να αλλαξεις απο hdmi1 σε 2 να αλλαζεις καθε φορα το setting....Σπασιμο μεγαλο....:smash:

"O καταστημας" τελικα δεν την παιρνει πισω απο την στιγμη που η philips δεν την δεχεται σαν "ελατωμα" tv. Επισης ο "γκουρου" των τεχνικων οπως ειπωθηκε απο τον πωλητη του καταστηματος που μιλησα, αναφερει οτι θελει καλυτερης ποιοτητας καλωδιο......(κου-κου ρουκου).
Anyway μηπως εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο?
(ε ρε τι τραβαω...προβολι και παλι προβολι.....)

Επειδη εχει ενα προβληματακι το οποιο η philips το θεωρει φυσιολογικο αν σκεφτομουν να την επιστρεψω τι θα μου προτεινατε να παρω στη θεση της σε 1080p και budget μεχρι 1300? Θα εκτιμουσα οσο πιο αμεσα γινεται να μου απαντησετε γιατι το απογευμα πρεπει να εχω απαντηση....Ευχαριστω και sorry για την ζαλουρα

Φίλε μου αν δεχτούν να στην αλλάξουν η τιμή της Panasonic Pz70 έπεσε κοντά στα 1200 ευρώ μην κοιτάς τίποτα άλλο (γνώμη μου) .

Δυστυχως στα ειπαμε και δεν μας ακουσες.

Philips μονο με 9αρι μπροστα και αυτη υπο προυποθεσεις.-bye-
Πριν την αγορασω δεν μου ειχε πει κανεις ουτε ειχα παρατηρησει οτι δεν ειναι καλη....Γιατι μεχρι στιγμης ακουω τις συμβουλες σας λογω πολυ περισσοτερης γνωσης και εμπειριας απο μενα.
Φιλικα παντα

Last edited:
Πριν την αγορασω δεν μου ειχε πει κανεις οτι δεν ειναι καλη....Γιατι μεχρι στιγμης ακουω τις συμβουλες σας.
Φιλικα παντα

Mια τιβι του σωρου ειναι οπως και αλλες σε αυτη την κατηγορια και χωρις να ειναι και ιδιαιτερα φθηνη .
Γιαυτο οταν κανεις ρωταει με μπατζετ γυρω στα 1100-1200 και 40αρα παραπεμπετε εμεσως πλην σαφως σε πλασμα .

Επισης μερικοι εχουν κολημα με τις μαρκες επειδη ειχαν καποτε και τους βγηκε καλη η επειδη η sony τους χαλαγε συνεχεια και δεν ηθελαν ουτε ν ακουσουν κ.λ.π.
Κατι καλο ειναι παντα καλο ασχετα με το ονομα που κουβαλαει και κατι που ειναι για επιχωματώσεις το ιδιο επισης .
Πολλοι επισης λενε Σαββατο βραδυ πεστε μου ποια απ τις 2 να διαλεξω την δευτερα παραγγελνω..........
Αλλοι παλι επιμενουν οτι στα 4 μετρα η 32αρα τους ειναι και μεγαλη :flipout::flipout:
Ολα εχουν καποιους συμβιβασμους και καποιες προυποθεσεις για να τα ευχαριστηθεις αναλογα .
Ετσι σε καταστασεις "τωρα σηβρα τωρα στεκα" μπορει μεν να χαρει καποιος την καινουργια του αγορα ( στενη τηλεοραση , μεγαλη οθονη) ..............αλλα το μενου του για τα επομενα χρονια θα ειναι συνεχως πατατες σε καθημερινη βαση και ναταν και τηγανητες παει στο καλο , ελα ομως που ειναι " μπλουμ" .............