Philips 806 εχει pvr και ποιες οι διαφορές με 807; Επίσης σκέφτομαι για την 55" 706.

enigmatiko40

Senior Member
23 May 2010
447
Αθηνα
Καλημερα σε ολους.
Εχω δει αυτον τον καιρο την 806 στις 48 ιντσες σε πολυ καλη τιμη στα 899 ευρω.
Σκεφτομαι για το δωματιο μου που ειναι στα 2 μετρα θεαση αλλα και που θα μπορει να αναρτηθει στον τοιχο μιας και υπαρχει ηδη βαση.
Το δωματιο οχι τοσο φωτεινο, αλλα πιστευω οτι η oled κατηγορια εχει αναβαθμιστει γενικοτερα στον τομεα φωτεινοτητας σε σχεση με τις παλαοτερες.

Μια ερωτηση. Η 806 εχει pvr? Μπορει να εγγραψει ενα τηλεοπτικο προγραμμα και ρυθμιζομενη-προγραμματιζομενη ενω εγω λειπω στην εργασια μου και να το δω το βραδυ που θα γυρισω?
Σε μια Samsung (40c750) 12-ετιας λειτουργουσε αλλα οχι πια.
Ειναι πολυ χρησιμο το pvr για μενα.

Επισης μια ακομη ερωτηση. Η 807 εχει μεγαλες διαφορες απο την 806?

Ευχαριστω εκ των προτερων.
Δημητρης.

Μια ερωτηση. Η 806 εχει pvr? Μπορει να εγγραψει ενα τηλεοπτικο προγραμμα και ρυθμιζομενη-προγραμματιζομενη ενω εγω λειπω στην εργασια μου και να το δω το βραδυ που θα γυρισω?
Ναι.Εχει επιλογή να συνδεσεις σκληρό δίσκο και αφού τον κάνει φορμάτ η τηλεόραση μετά μπορείς να γράφεις προγράμματα από κανάλια και να τα παρακολουθήσεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις .

Επισης μια ακομη ερωτηση. Η 807 εχει μεγαλες διαφορες απο την 806?
Ανάλογα τις ιντσες.Πχ στις 77 αφού λένε ότι η 806 φοράει Evo panel ,ίσως να είναι μικρές η διάφορες στην ποιότητα της εικόνας.Στις άλλες ιντσες όμως μιας και η 807 φοράει το νέο Evo panel λογικά η διαφορα θα είναι ποιο αισθητή.Δεν ξέρω και για το ambilight, γιατι λένε ότι έχει βελτιωθεί στην 807.Δεν εξετάζω τα υπόλοιπα που αναφέρουν στην 807,πχ ότι βελτίωσαν τον ήχο η ότι έχουν προσθέσει και άλλα pictures styles η ακόμα και την gaming μπάρα.

Να προσθέσω και μια διαφορα που ισως σε κάποιους να λέει κατι.Στην 807 στο bottom side ambilight θα υπάρχει ένα κενό στο σημειο που μπαινει το stand της τηλεόρασης ,όπως και στην 856 μιας και έχουν το ίδιο stand,κάτι που στην 806 δεν ισχύει μιας και σε αυτήν το bottom side ambilight πάει συνεχομενα από την μια άκρη ως την άλλη.

Καλημερα.
Σκεφτομαι να αγορασω την Philips 706 στις 55 ιντσες τωρα που η τιμη της ειναι στα 899 €.
Ακουγονται πολυ καλες κριτικες και σε ξενα φορουμ.
Το μονο που σκεφτομαι ειναι το τηλεκοντρολ που δεν δεχεται φωνητικες εντολες και bluetooth συνδεσιμοτητα.
Κατα τα αλλα ειναι ιδια εικονα με την 806 και χαρακτηριστικα.
Οι κατοχοι που την εχουν ως τωρα εμπειρικα και αντικειμενικα μια αποψη. Αν εχει βγαλει καποιο θεμα.