philips 9731d/10 προβλημα στα παντα!!!

ntouzieras

New member
22 April 2008
12
καλησπερα καταρχην και καλως σας βρηκα, οπως καταλαβατε ειμαι νεος στο forum...
Θα μπω κατευθειαν στο θεμα να μην σας κουρασω...
πριν απο 10 μηνες αποφασισα και γω ναγορασω lcd..την 37pf9731d/10...
2 μηνες αφου την αγορασα μου εμφανισε προβλημα καποιες οριζοντιες γραμμες, το οποιο λυθηκε απο το service με καποιες ρυθμισεις, 1 μηνα περιπου πριν η τηλεοραση απεκτησε κι αλλο προβλημα. τα pixels σε σημεια της οθονης αρχισαν να χανουν τη φωτεινοτητα τους, και οταν λεω pixelS εννοω μια επιφανεια σαν παλαμη. Με τα λιγα με τα πολλα η τηλεοραση πηγε παλι στο service και μου λενε οτι θελει αλλαγη panel...μαλιστα λεω, ακολουθησε μια πολιτισμενη κουβεντα με ανθρωπους και απο τα γραφεια για την αντικατασταση της με καινουρια, μην σας τα πολυλογω, το αιτημα εγινε δεκτο και μου φερνουν αλλη τηλεοραση ιδιο μοντελο, η οποια εμφανιζε προβληματα με το που την ανοιξα, τηλεφωνω παλι και χθες μου εστειλαν τεχνικο σπιτι, του απεδειξα οτι η τηλεοραση ειναι μεταχειρησμενη (φαινοντουσαν οι πλεξουδες των καλωδιων στο εσωτερικο, οι πυκνωτες-ειχε ανοιχτει δλδ, και ηταν φθαρμενες οι βασεις της για vesa mounting αρα ηταν σε τοιχο--μαλλον σε καποιο γραφειο θα επεζε). Σημερα θα ερθουν να την ξαναπαρουν, να την κοιταξουν, ΔΕΝ ξερουν λενε τι εγινε και με διαβεβαιωσαν οτι θα μου δωσουν το καινουριο μοντελο 37PFL9603. Και αποτι βλεπω γενικοτερα αυτο το μοντελο δεν υπαρχει Ελλαδα, πως θα μου το δωσουν ακριβως???

Παρακαλω παιδια τα φωτα σας, γιατι σαφως ξερετε πιο πολλα απο μενα, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
Ευχαριστω εκ των προτερων

το μοντελο είναι καινούργιο και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες (αν δεν έχει κυκλοφορήσει ήδη) μάλλον η philips το εχει στις αποθήκες της και περιμένει να φύγουν τα παλια μοντελα απο τα ράφια των καταστημάτων.Τώρα δεν ξέρω απο θέμα τιμής τι γίνεται.

ρε παιδια με ξαναπηρανε και μου λενε να διαλεξω ή την 9732 ή την 9603...τι προτείνετε????

Καλησπερα Το προβημα σου με την 9731 θα σου βγει σε καλο!!! Αν και ειναι μια απο τα πιο καλα μοντελα της ελληνικης αγορα εχει βγαλει πολλα προβηματα
το κακο ειναι οτι τα πανελ που ειχε ηνταν πρωτης γενιας!(γαλλια)κατασκευεις
λογικα η δικη σου!! Τωρα τη πρεπει να κανεις! ποσο την ειχες αγοραση?Αν μιλαμε κοντα στα 2400-1850 καπου εκει τοτε δεν χανεις λεφτα πολλα η 9603
σαν αγορα που θα βγει θα ειναι περιπου 2100-1800 αναμενεται μετα της 15/05 ειναι πολλυ καλητερη αρα δεν χανεις τιποτα!:FSGSFGS4:

9732 ή την 9603...

σου παραθέτω καποιες διαφορές ... μετά εσύ κρίνεις αναλόγως τις ανάγκες .

οντως τελευταίο μοντέλο στην αγορά ειναι το 9603

α) αλλα η 9732 εχει το HD Natural Motion
ενώ η 9603 εχει το απλό .

β) απο την άλλη η 9603 σας καινούρια , εχει 30,000 dynamic contrast ενω η 9732 εχει 8,000

γ) η 9732 εχει Ambilight surround (3 πλευρές)
ενω η 9603 εχει Ambilight Spectra 2 (2 πλευρές αλλα πιο καινούρια τεχνολογία)

δ) η 9732 εχει Multi-Shot card reader ενω η 9603 δεν έχει

ε) η 9603 εχει πιο δυνατό ηχο με 2x15w ενω η 9732 εχει 2x8w

στ) η 9732 3ms ενω η 9603 2ms xrono απόκρισης.

Οσο αναφόρα την ποιότιτα της εικόνας είναι κάπως καλύτερη η 9603 οπως κ στον ήχο.

Οι διαφορές δέν ειναι τραγικές εκτός του Ambilight k card reader αλλα είναι καποια πράγματα που σε ενδιαφέρουν τοσο πολύ?

κ γώ προτείνω την 9603

Παντα μιλάμε στισ 37 ιντσες γιατι σε 32 ολα αλλάζουν!

+1 κι από εμένα για την 9603. Οπως και να έχει, ακόμα και ψυχολογικά να το δεις, θα έχεις το πιο πρόσφατο μοντέλο της Philips εντελώς δωρεάν :2thumb22sup:

Οχι και δωρεαν ρε Πανο...3 χιλιαρικα ειχε πληρωσει την ....υπερτηλεοραση της Philips...

Εγω παντως θα επεμενα να μου δωσουν μια 42PFL9603 τουλαχιστον...

Συμφωνώ. Η αλλαγή πρέπει να σχετίζεται και με το κόστος. Η 9731 ήταν η κορυφαία στην σειρά της. Πρέπει να πάρει την τωρινή κορυφαία στην τωρινή σειρά. Η 9703 είναι; Φυσικά στις ίδιες ίντσες.
Και πάλι όμως, υποβάθμιση είναι. Η 9731 έχει διπλό δέκτη και DLNA μέσω ethernet. H 9703 τι παραπάνω έχει; 1080p/24 και ambilight με led αντί για λάμπες...

Βρε παιδιά, σωστά τα λέτε. Ομως από την άλλη. μην είμαστε και αχάριστοι και να βλέπουμε και τις θετικές κινήσεις κάποιων εταιριών. Ποια άλλη εταιρία δηλαδή θα το έκανε αυτό, να σου άλλαζε δηλαδή παλιά τηλεόραση με νέα, επειδή η παλιά είχε πρόβλημα??

Εξαρτάται από το πρόβλημα. Βάσει νόμου πρέπει να στην επισκευάσει ή να στην αλλάξει με το ίδιο ακριβώς μοντέλο. Αλλιώς το κατάστημα αγοράς πρέπει να την πάρει πίσω και να σου επιστρέψει τα χρήματά σου (εντός 2 χρόνων πάντα).
Οπότε, αν κινδυνεύεις να δώσεις πίσω 3.000-4.000 ευρώ, γίνεσαι "γενναιόδωρος". Γενικά πάντως πιστεύω ότι η συγκεκριμένη αντιπροσωπία θέλει να μείνει και ο πελάτης ευχαριστημένος (δυστυχώς μόνο 2 τέτοιες έχουμε), οπότε καλό θα ήταν να κάνει ο ενδιαφερόμενος την δική του αντιπρόταση.
Αν υποθέσω ότι δεν θέλει πια την 9731, με πια θα ήταν ευχαριστημένος;
Μιλάμε για το κορυφαίο μοντέλο της εποχής της. Δεν μπορείς παρά να την αλλάξεις με το κορυφαίο τωρινό. Και μάλλον αυτό δεν αρχίζει με 96...
Εγώ θα πίεζα να μου δώσουν μια 9703 και όχι μια 9603.
Εκτός και αν κάναν καμιά άλλη προσφορά (π.χ. από 37 -> 42)...
(Συγνώμη έχω ασθενή μνήμη - δεν θυμάμαι το μέγεθος της τηλεόρασης που χάλασε...)

Τελικά μιλάμε για την 37άρα... Εγώ θα προτιμούσα μια 9731 (ναι είμαι παλαβός!)
αλλά θα αντιπρότεινα την 9703. Η 9603 ούτε καν το ίδιο ambilight δεν έχει...

..παιδια την εχω ενα χρονο και την θεωρω απλα κορυφαια... την εχω ομως στη ρυθμιση ζωντανο... μηπως ετσι την καιω...οχι τιποτα αλλο αλλα ηταν πολλα τα λεφτα Αρη...:beatnik2: