philips 9732 & 9603 37"

ntouzieras

New member
22 April 2008
12
καλησπερα παιδες, επειδη προεκειψε ενα θεμα και θα μου αντικαταστησουν την 37pf9731d/10 , 10 μηνων τηλεοραση μου, μου λενε να διαλεξω μεταξυ 9732 και 9603..ποια απο τις 2???
ανταποκρινεται καμια στα 2800 ευρω που εδωσα για την δικια μου ή να διεκδικησω κατι αλλο? δικαιουμαι να διεκδικησω κατι αλλο?

Στα 2800 δεν ανταποκρίνεται καμιά 37άρα από καμιά εταιρία. Οι τηλεοράσεις που σου προτείνουν πάντως είναι ότι καλύτερο έχει η Philips σε αυτές τις ίντσες και οι καλύτερες της αγοράς κατά την γνώμη μου. Η 9732 έχει backlight 3 πλευρών σε αντίθεση με την 9603 η οποία έχει 2 πλευρών αλλά πιο εξελιγμένη επεξεργασία εικόνας και νέα σχεδίαση. Νομίζω πως η 9603 είναι καλύτερη επιλογή.

Μην σε παίρνει από κάτω μια χαρά αναβάθμιση θα κάνεις -bye-

εγω βασικα αλλιως το σκεφτομαι...δεν θα επρεπε να μου εδειναν μια 7603 ασ πουμε που ανταποκρινεται περισσοτερο στα λεφτα που εδωσα??

καλησπερα παιδες, επειδη προεκειψε ενα θεμα και θα μου αντικαταστησουν την 37pf9731d/10 , 10 μηνων τηλεοραση μου, μου λενε να διαλεξω μεταξυ 9732 και 9603..ποια απο τις 2???
ανταποκρινεται καμια στα 2800 ευρω που εδωσα για την δικια μου ή να διεκδικησω κατι αλλο? δικαιουμαι να διεκδικησω κατι αλλο?

Ευκαιρια να σου δωσουν καμια 42PFP9732.:idea:

Πω , πω 37αρα με 2,800...τωρα παιρνεις κορυφαια 46αρα για να μην πω 52αρα με τα ιδια λεφτα...θυμαμαι που εδωσα 1,750 ευρω για την Sony 32S2010 πριν δυο χρονια...:bigcry:

εγω βασικα αλλιως το σκεφτομαι...δεν θα επρεπε να μου εδειναν μια 7603 ασ πουμε που ανταποκρινεται περισσοτερο στα λεφτα που εδωσα??

Η 7603 είναι κατώτερη σειρά από 9732/9603. Όπως είπα πριν η Philips σου δίνει ότι καλύτερο έχει στην γκάμα της.

Δεν μου φαίνεται λογικό να γίνει η αντικατάσταση με βάση τα χρήματα που έδωσες όταν την αγόρασες, αφού οι τιμές πέφτουν συνεχώς. Αν γινόταν έτσι θα έπρεπε να σου δώσουν 47άρα :D

Σκέψου το κι αλλιώς. Αν δεν είχε χαλάσει θα είχες μια 37άρα που σου κόστισε 2800 και είναι χειρότερη από την 9603 (που σήμερα κοστίζει 1800 ). Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η πτώση των τιμών είναι ραγδαίες στην συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.

Το καλύτερο θα ήταν να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω και να αγοράσεις ότι θές (έστω υπο την προυπόθεση να έιναι philips)

ας το παμε λιγο ρεαλιστικα, μπορω να ζητησω τα λεφτα πισω? λιγο δυσκολο! εσεις ρε παιδια,τι θα κανατε στην θεση μου τι θα ζηταγατε, τι θα περνατε δεδομενης της καταστασης?? υπαρχει και κατι αλλο.. πριν απο λιγες μερες ο διευθυντης μου ειπε οτι δεν εχουν 9732 στις αποθηκες τους...και σημερα μου λεει "ποια θες? 9732 ή 9603, η 9732 ειναι καλυτερη"..δεν μπορω να καταλαβω...ανησυχω μηπως μου φερουν παλι μεταχειρισμενο κομματι...διαβαστε το story εδω...και πειτε μου την αποψη σας

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25905

Last edited:
Μην μπείς στην διαδικασία να ζητήσεις προϊόν που αντιστοιχεί στην αξία που δαπάνησες τότε....ο έμπορος απο τον νόμο έχει τις εξής επιλογές σε κάθε τέτοια περίπτωση...

1) Άμεση επισκευή
2) Άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση που η επισκευή υπερβαίνει το χρονικό ορίζοντα των 20 ημερών ή σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται
3) Σε περίπτωση αντικατάστασης μιλάτε όχι σε αξία αλλά σε είδος...πρέπει να σου δώσει κάτι παρόμοιο ή καλύτερο που θα σου επιτρέπει να κάνεις τα ίδια που έκανες με την προηγούμενη.

ας το παμε λιγο ρεαλιστικα, μπορω να ζητησω τα λεφτα πισω? λιγο δυσκολο! εσεις ρε παιδια,τι θα κανατε στην θεση μου τι θα ζηταγατε, τι θα περνατε δεδομενης της καταστασης?? υπαρχει και κατι αλλο.. πριν απο λιγες μερες ο διευθυντης μου ειπε οτι δεν εχουν 9732 στις αποθηκες τους...και σημερα μου λεει "ποια θες? 9732 ή 9603, η 9732 ειναι καλυτερη"..δεν μπορω να καταλαβω...ανησυχω μηπως μου φερουν παλι μεταχειρισμενο κομματι...διαβαστε το story εδω...και πειτε μου την αποψη σας

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25905

Μεταχειρισμένη 9603 αποκλείεται πάντως αφού μόλις κυκλοφόρησαν. Αν τελικά αποφασίσεις την 9732 απλά μπες στο service menu για να δεις τις ώρες λειτουργίας.

η 9732 με την 9603 τι διαφορες εχουν οσον αφορα ποιοτητα εικονας?? απ ότι εχω καταλαβει ολοι 9603 λετε...