Philips BDP 3250/12 BD Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
προσφατα αγορασα το player ,υστερα απο παροτρυνση συνφορουμιτη, απο τον κοστωβολο στα 79 ευρω.....Ειναι αξιοπρεπεστατο στα λεφτα του τοσο στην εικονα οσο και στον ηχο....μαλιστα το εχω συνδεση και σαν τρανσπορτ με το dac μου και παιζει αρκετα ισοροπημενα και ξεκουραστα......
Δεν ειμαι και ιδιετερα σχετικος με τα αρχεια εικονας , μηπως κανω εγω κατι λαθος, αλλα οταν παιζω αρχεια avi και mkv δεν μπορει να διαβασει ελληνικους υποτιτλους srt...τα εκανα UTF-8 αντί για ANSI , τα βλεπει αλλα μου τα γραφει κινεζικα....τα ενσοματοσα με νεο αρχειο mkv μεσο του mkvtoolnix , τα βλεπει αλλα μου βγαζει παλι κινεζικα....εχουμε καμια λυση...?....

Κατα τα αλλα δεν βλεπει αρχεια wmv και flac .....

Mεγειά και καλοθέατο !!!

Απ' ό,τι βλέπω στις οδηγίες, πατάς το κουμπί που είναι πάνω και δεξιά από το Pause στο τηλεκοντρόλ και στο μενού που θα σου εμφανίσει, πας στο "Character set" και επιλέγεις "Greek"... -bye-

xaxaxa....τελικα φιλτατε JL_? δεν το ειχα κανει απο εκει αλλα απο τους υποτιτλους , επρεπε να βαλω ελληνικα και στο μενου που λεει ''ρυθμισεις κεφαλαιου'' ...( "Character set" οπως ειπες )....οποτε ετσι παιζει μια χαρα τοσο τα αρχεια avi με τους srt τους οσο και τα ενσοματωμενα αρχεια mkv....τελεια...!!!!!!!....Επισης η μαμα εταιρια philips μου απαντησε αμμεσα στο προβλημα μου με τελεια εξυπηρετηση....