PHILIPS PFL9732D - 42''

Status
Not open for further replies.
η τιμη ειναι με βαση παρομοιες αγγελιες που κοιταξα
αν καποιος εχει να προτεινει αλλη τιμη ευχαριστως

Την αγορασα Σεπτεμβριο 2007,απο φιλο μου μεσα στην Philips περιπου 2,000 ευρω αν θυμαμαι καλα,
Το αναφερω και στο αναλογο νημα τοτε αν ψαξεις
για τις ωρες θα το ψαξω μολις παω σπιτι
Εχω κανει ολα τα firmware updates
Δεν εχει κανενα προβλημα απλα με φαγουριζει για την 46PFL9704
οτι αλλο θελεις με ρωτας-bye-
αα το κουτι το πεταξα δυστυχως

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ 500Ε ΚΑΙ ΚΟΥΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

οχι αν διαβασεις αναφερω οτι σε αντιθεση με αλλους εμενα δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα
αυτο το ψιλοτριξιμο ειναι για λιγο οταν την κλεισεις και μαλλον απο την συστολη
οκ θενκς για την προσφορα
εχω και μια προσφορα στα 650,αν δεν τα βρω και σε ενδιαφερει ακομα θα σου πω-bye-

η τιμη διαμορφωνεται στα 650
για 500 δεν την δινω γιατι με συμφερει να την κρατησω για την κρεβατοκαμαρα τοτε

ΤΑ 500Ε ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 570Ε ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η PANASONIC 42U10 ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ SD TV ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΑ 550Ε ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Κ.Τ.Ε.Λ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ 600Ε ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Απάντηση: Re: PHILIPS PFL9732D - 42''

ΤΑ 500Ε ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 570Ε ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η PANASONIC 42U10 ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ SD TV ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΑ 550Ε ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Κ.Τ.Ε.Λ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ 600Ε ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
καλημερα
σε ποιο μαγαζι την βρηκες τοσο? αν θελεις στειλε μου πμ

Παρακαλω να κλεισει η αγγελια
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας-bye-
Αλλα μια και δεν 'καιγομαι' και για τα χρηματα δεν αξιζει να την 'σκοτωσω'

Status
Not open for further replies.