Philips pronto ή Logiteck harmony?

Είχα Pronto και το πούλησα σε 3 βδομάδες. Εντελώς άβολο.
Μόνο για να πουλάς μούρη είναι.
Στην αρχή είναι ωραίο όσο παίζεις με το PC σου και κάνεις διάφορες τροποποιήσεις στην οθόνη του, όταν όμως έρθει η ώρα της χρήσης του άστα να πάνε. Τρέχα γύρευε κουμπιά στην οθόνη. Μέχρι να τα βρεις πάει η ταινία, έχασες όλο το νόημα.
Πήρα Harmony 525, 60 και βρήκα την ησυχία μου. Χειρίζεται ΟΛΕΣ τις συσκευές που χρησιμοποιούν υπέρυθρες ακόμα και ένα air condition που έχω άγνωστης μάρκας (μα εντελώς άγνωστης όσο κι αν έψαξα στο net δεν υπάρχει τίποτα).
Τα activities απλά ΤΕΛΕΙΑ.
Βέβαια για να λέμε όλη την αλήθεια, πιστεύω οτι τα τηλεχειριστήρια δεν πρέπει να τα κρύψεις και πολύ μακριά σου, όλο και κάτι θα σου χρειαστούν!

Last edited:
Απάντηση: Re: Philips pronto ή Logiteck harmony?

kougis;237650 Στην αρχή είναι ωραίο όσο παίζεις με το PC σου και κάνεις διάφορες τροποποιήσεις στην οθόνη του said:
Οχι οτι το επαινω το προντο, αλλα οταν βλεπεις ταινια, παιζεις με τα κουμπια του χειριστηριου? Και τι κανεις?

Last edited:
Σημερα ειχα την τυχη να εχω στα χερια μου ενα pronto. Με την πρωτη επαφη σε κερδιζει. Μουρατο και βολικο θα μπορουσα να πω σε ορισμενα πραγματα. Προβλημα με την οθονη αφης δεν ειχα (ενταξει καποιες φορες επρεπε να πατησω 2 φορες για να πιασει). Ομως οταν ειδα οτι θελει πολυ δουλεια στο pc για να σεταριστει αρχισε να με απογοητευει. Υποθετω οτι και το harmony 1000 θα ειναι μια απο τα ιδια. Δεν ξερω. Εχω ερθει σε διλλημα. Ποιο απο τα δυο ή κανενα απο τα δυο και στροφη σε καποιο ποιο απλο (απλα περνας τους κωδικους αυτων που εχεις και τελος)?

849.1.0.jpg

Μου εκαναν δωρο αυτο το Logitech Harmony 880 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.
Η On-line database ειναι ολα τα λεφτα!

http://www.logitech.com/index.cfm/remotes/universal_remotes/devices/372&cl=us,en

Toυ Τακη ειναι καλυτερο. Εχει πολλα hard buttons και ειναι και οικονομικο.

Aν εισαι ομως απο τους ανθρωπους που δεν ασχολησε με το remote, παρα μονο για μπρος-πισω, mute, vol +-, επιλογη chapter απο μενου,on-off, macro, τοτε το tsu7000 ειναι μια χαρα (ακριβο ομως)

Για το σεταρισμα μεσω η/υ, μην ανυσηχεις.Η πρωτη εντυπωση ειναι ετσι οπως τα λες.
Απλα κατεβαζεις ενα ετοιμο και το προσαρμοζεις στις αναγκες σου.

Ας απαντησει ο Τακης για αυτο.
Αλλα σε γενικες γραμμες, για τον yammy δεν θελεις και πολλα κουμπια.
Volume, programm +-, επιλογη ηχου (dd,dts,stereo) και inputs.

Αν θες και το μενου (φανταζομαι θα υπαρχει) παρε το γνησιο και σεταρισε.

Αυτα κανουν για τις "καθημερινες δουλιες".

Να πω κάτι τελευταίο. Στο Harmony 525 έχω φτιάξει 5 activities, Watch TV, Watch DVD, Listen CD's, Listen Radio, Watch Satellite.
Μου ανοίγει τις συσκευές που χρειάζονται, κλείνει τις υπόλοιπες, και μου έχει και τις κουμπιά για τις βασικές λειτουργίες.
Νομίζω αυτά είναι αρκετά