Phillips 46PFL7605H και EPG...

seinu

New member
7 February 2011
4
ATHENS
Μήπως κάποιος 'εχει αγοράσει αυτο το μοντελο και αν το εχει μήπως γνωρίζει αν διαθέτει EPG λειτουργία και πως ενεργοποιείτε αυτή;

Καμιά φίλιπς δεν έχει EPG. Μόνο πληροφορία για αυτό που βλέπεις τώρα, και αυτό που θα δείξει μετά...

Το εκανες με τις επιστολες διαμαρτυριας. Και μαλιστα πηγαν απευθειας απο τα 0 στα 600...:p

(Λεμε και καμια μακακια να περναει η ωρα)...

Α, αυτό το έκανα και στην φίλιπς... :flipout:
Έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας και έλεγα τα εξής:

1) Ο τοπικός έλεγχος δεν λειτουργεί σε 3Δ, σε μια τηλεόραση που το βασικό χαρακτηριστικό είναι το 3Δ. Αυτό είναι εξαπάτηση και απαιτώ να πάρουν πίσω τα γυαλιά, και να μου δώσουν αποζημίωση για το 3Δ που δεν δουλεύει.

2) Το EPG δεν δουλεύει. Αν δεν το φτιάξουν, απαιτώ αποζημίωση για ολόκληρη της συσκευή, γιατί δεν είναι DVB-T συμβατή, και δεν αναφέρουν πριν την αγορά ότι δεν υπάρχει EPG.

Το είχαν μερικούς μήνες, έκανα μερικά τηλέφωνα, και τον Γενάρη πέτυχα την υπάλληλο, και έβαλα τις φωνές ότι δεν μου έχουν απαντήσει τόσους μήνες, ότι έχουν βγάλει τόσα λογισμικά και δεν φτιάχνουν το EPG, κλπ.

Και η απάντηση; Για να με ξεφορτωθεί, μου είπε ότι δέχονται να πάρουν πίσω τηλεόραση + γυαλιά, και να μου επιστρέψουν πίσω το ποσά που έγραφαν οι αποδείξεις αγοράς.

Φυσικά δεν την επέστρεψα (ούτε και τα γυαλιά), αλλά νομίζω ότι αυτό είναι μαρτυρία ότι EPG δεν θα δούμε...

Είναι απίστευτο, αλλά προτιμούν να μου δώσουν πίσω 2700 ευρώ, παρά να αλλάξουν λίγο κώδικα... :frown:

Φιλε petasis, καθαρά υποθετικό το ερώτημα.
Σήμερα,και με δεδομένο πως ήδη θα γνώριζες τις ιδιαιτερότητες-ελλείψεις-
δυσλειτουργίες της 9705,θα την αγόραζες στα 1985 ευρώ ??:chinscratch:

Φιλε petasis, καθαρά υποθετικό το ερώτημα.
Σήμερα,και με δεδομένο πως ήδη θα γνώριζες τις ιδιαιτερότητες-ελλείψεις-
δυσλειτουργίες της 9705,θα την αγόραζες στα 1985 ευρώ ??:chinscratch:

Εγώ ναι. Εσύ δεν ξέρω... :flipout:
(Εδώ θα μπορούσα να την στείλω πίσω, να πάρω 2700 ευρώ, και να την αγοράσω στα 2000, κερδίζοντας 700 ευρώ, και δεν το έκανα - δεν το θεωρώ τίμιο. Την 9705 ήθελα, αυτήν αγόρασα. Καμιά φορά δεν μένεις ευχαριστημένος αν δεν πάρεις τελικά αυτό που ήθελες εξ αρχής...)

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση, πέρα από την μη υποστήριξη EPG. Το 3Δ είναι προβληματικό, αλλά δεν με ενδιαφέρει...

Αυτομαστιγούμενος με σπαρτιάτικη συμπεριφορά...:a0210:
Στη θέση σου θα υπέκυπτα στα 2700,και ίσως ξαναδοκίμαζα
με το νέο μοντέλο 2011 χωρίς τύψεις κι ενοχές (άλλωστε από
την δική μου τσέπη θα έβγαιναν τα 2700)-bye-