Phillips 47pfl5604 σε προσφορά...

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
ναι καλα διαβάσατε σε γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών είχαν βγάλει σε προσφορά την συγκεκριμένη απο 1290 μόνο 890 και αυτό έγινε προχτές...
δλδ 14/02/2011!! Το παράξενο είναι ότι η έκπτωση έγινε επειδή ήταν το εκθεσιακό μοντέλο και έπαιζε βιτρίνα (αλήθεια για πόσο καιρό δεν ξέρουν) και ένας φίλος "πρόλαβε" και την "χτύπησε". Εγώ τώρα τί να πώ?

Να πεις οτι εισαι τυχερος που δεν την προλαβες εσυ.

Σιγουρα με 890 ευρω υπαρχουν κλασεις ανωτερες τηλεορασεις απο αυτο το "ξεπλυμα".

....850 ευρώ για μέτρια ποιότητα εικόνας δεν αξίζουν...εάν επείγει η αγορά πάρε κάτι καλό τουλάχιστον...Samsung 46C650 πχ.

Δεν σχολιάζω ότι την έχασα γιατί έχω τηλεόραση (Panasonic 50s20) απλά ο φίλος είχε δει την δική μου στο σπίτι μου είχαμε συζητήσει διάφορα περι τηλεοράσεων και επειδή δεν απάντησα στο τηλέφωνο εκείνη την μέρα (ήμουν στο μπάνιο βρε αδερφέ) ο πωλητής του έδειξε αυτήν την "προσφορά" κι αυτός ευχαριστήθηκε που την πήρε και κάτω 300 . Επρεπε να ήσαστε μπροστά να δείτε όταν κατάλαβε ότι είναι μοντέλο 2009.
Καλα αυτό ίσως να μην το δουν πολλοί αγοραστές αλλά να πάρεις τηλεόραση "μεταχειρισμένη" (εκθεσιακή γαρ) και να την πληρώσεις όσο πήρα εγώ την δική μου καινούρια ε αυτο πως το λετε....

Την πάει πίσω έτσι όπως είναι...να πάρει κάτι που να έχει ανάλογη εικόνα με τα χρήματα που έδωσε.

Την πάει πίσω έτσι όπως είναι...να πάρει κάτι που να έχει ανάλογη εικόνα με τα χρήματα που έδωσε.

Μα εδώ είναι το θέμα, την πήρε γιατί την γούσταρε. Μάλιστα όταν περίμενε να την "πακετάρουν" (να βρούν δλδ την παλιά κούτα ) του λέω μην την πάρεις ακύρωσε τη και ασε πιστωτικό μέχρι άυριο μεθάυριο να βρούμε καμιά καλύτερη και καινούρια να την πάρεις αλλά μην βιαστείς. Και μου λέει "ε την πήρα τώρα άσε να προάβουμε απόψε Σάββατο να δούμε καμια σειρά". Ε όπως φαντάζεσαι όταν μου είπε να πάω σπίτι του να την "ρυθμίσω"¨αρνήθηκα και του πρότεινα να φωνάξει τον ίδιο πωλητή που τον τούμπαρε να την πάρει.

πάντως κάποιος φίλος μου πήρε μια 47 Philips πέρυσι την εβδομάδα του 15αυγουστου σε προσφορά από το πλαίσιο στα 850 (καινούργια) μάλιστα του είπαν ότι είναι σε προσφορά επειδή είναι περσινό μοντέλο. θυμάμαι την ημερομηνία γιατί ήθελα να φύγω για το εξοχικό με έτρεχε στον άλιμο για κουβάλημα. για το γαμώτο τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση.

πάντως κάποιος φίλος μου πήρε μια 47 Philips πέρυσι την εβδομάδα του 15αυγουστου σε προσφορά από το πλαίσιο στα 850 (καινούργια) μάλιστα του είπαν ότι είναι σε προσφορά επειδή είναι περσινό μοντέλο. θυμάμαι την ημερομηνία γιατί ήθελα να φύγω για το εξοχικό με έτρεχε στον άλιμο για κουβάλημα. για το γαμώτο τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση.

Ιανουάριο 2011 την πήρε ο γνωστός μου και όχι απο πλαίσιο αλλή αλυσίδα αλλα δεν είναι εκεί το βασικό. Το βασικό είναι ότι εγώ ευχαριστώ το avclub γιατί μου άνοιξε τα μάτια και πήρα με τα χρήμματα που διέθετα τηλεόραση αστέρι και home cinema που αφήνει πολλους άφωνους!!!!