PHILLIPS 47PFL9532D/10 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

paulista

New member
11 November 2011
22
Καλησπέρα!
Έχω την εν λόγω τηλ. από το 2007 η οποία μέχρι σήμερα έπαιζε απροβλημάτιστα.Ε τώρα τελευταία είπα να ψαχτώ μπας και υπάρχει τρόπος να βρω άκρη με το MPEG4 και γλιτώσω από τον εξωτερικό αποκοδικωποιητη καθότι η tv υποστηρίζει μόνο mpeg2.
Έτσι λοιπόν ψάχνοντας μπήκα στο service menu της phillips και βρήκα στο μενού ότι υπάρχει επιλογή για on/off στο MPEG4 και λέω μπας και γίνεται; Αφού επέλεξα on κάνω αποθήκευση και βγαίνω από το μενού και κάνω αναζήτηση...βρίσκει τα κανάλια αλλά χωρίς εικόνα πάλι! Ψάχνομαι λίγο παραπάνω και βρίσκω ότι για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις πρέπει να κλείσουμε την tv τελείως από το power off, έτσι λοιπόν την σβήνω και από τότε όταν πάω να την ανοίξω ανοίγει περίπου για 5-6 δευτερόλεπτα και κλείνει απο μόνη της!! Την έβγαλά από την πρίζα για κάνα μισάωρο χωρίς αποτέλεσμα!!
Έχω αγχωθεί από το πρωϊ δεν ξέρω τι μπορεί να έπαθε! τροφοδοτικό;

Την έβαλες να ψάχνει για mpeg4 κανάλια χωρίς να έχει τον ανάλογο δέκτη και γι' αυτό κολλάει. Βρες κανένα επίσημο σέρβις μπας και καταφέρουν να την σώσουν και άλλη φορά μην πειράζεις πράγματα που δεν γνωρίζεις.

Απάντηση: Re: PHILLIPS 47PFL9532D/10 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Αυτό θα κάνω την έχω βγάλει και από την μπρίζα. Πάντως με άγχωσες αν είναι να μιλάμε για σώσιμο!

Τελικά όλα καλά με την TV την πήγα στο επίσημο service και την επισκευάσανε! Συνολικό κόστος 100 ευρώ μάλλον φθηνά την γλυτώσαμε! Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να προσέχουμε τι κάνουμε όταν περιηγούμαστε στα service menu των τηλεοράσεών μας!

Δέκτη έχω εδώ και 2 χρόνια απλά με έτρωγε το γεγονός όταν δίνεις τόσα λεφτά για μια τηλεόραση και δεν υποστηρίζει mpeg4 κάτι σε ξυνίζει από μέσα σου :)) Κατά τ' άλλα η τηλεοράση εδώ και 7 χρόνια είναι κανόνι με 29.000 ώρες χρήσης απότι είδα στο σέρβις μενού. Καλές γιορτές!