Photo εκδήλωσης ακουστικών

Georgesod

AVClub Enthusiast
10 March 2012
1,087
Τι θα γίνει μ' αυτή τη - τις φωτό για την έκθεση ακουστικών? Κάθε φορά που μπαίνω πετάγεται μπροστά σαν .... Καιρός δεν είναι να τις βγάλετε; Γιατί προσωπικά μου έχει σπάσει τα νεύρα

Re: photo spam

Καιρός να τις βγάλουμε θα είναι αφού γίνει η έκθεση.
Και δεν υπάρχει τρόπος να την δει κάποιος μόνο μία φορά.
Όσους τους ενοχλεί το να βλέπουν τη σελίδα που εμφανίζονται τα μοντέλα που θα δούμε στην έκθεση που διοργανώνει το forum για εσάς, θα πρέπει να κάνουν υπομονή για 3-4 ημέρες ακόμη και να βλέπουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες 2-3 φορές την ημέρα ή πόσες είναι αυτές που κάνουν login.
Νομίζω ότι ένα κλικ που κάνετε παραπάνω για να φύγουν αξίζει μπροστά στο τρέξιμο που έχουν κάνει όσοι την διοργανώνουν, χωρίς να έχουν κανένα προσωπικό όφελος.
Ίσα ίσα που χάνουν ώρες και λεφτά για να σας την προσφέρουν.

Ζητάμε λοιπόν την ανοχή σας. Ρίξτε μία ματιά στην αντίστροφη μέτρηση για να δείτε για πόσες ώρες ακόμη θα υποφέρετε.

Kαμιά αμφισβήτηση και respect για την κούραση των παιδιών που ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση, αλλά πιστεύω ότι υπήρχαν καλύτεροι τρόποι μέσω vbulletin ή ως αρχική σελίδα κ.λ.π. Αφού την πρώτη φορά που πετάχτηκε νόμιζα ότι κόλλησα κανα browser hijacker :laugh:

Διάβασα τον τίτλο και μου φάνηκε πως ζω σε ετεροχρονικό παράδοξο!:flipout:
Την ημέρα της Έκθεσης,εκτός από το νήμα θα καμαρώνουμε σε αυτή την σελίδα τους φίλους και τον χώρο live μέσω των φώτο που θα ανεβαίνουν συνεχώς.
Ας σκεφτόμαστε λοιπόν κι αυτούς που είναι μακριά και δεν μπορούν να είναι μαζί μας.