PhotoVision 2009

εχω λιγοστες προσκλησεις για την εκθεση που θα τις μοιρασω στα παιδια που ηδη εχουν δηλωσει συμμετοχη στην συναντηση της δευτερας.

Απάντηση: Re: PhotoVision 2009

εχω λιγοστες προσκλησεις για την εκθεση που θα τις μοιρασω στα παιδια που ηδη εχουν δηλωσει συμμετοχη στην συναντηση της δευτερας.
Μ' ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ για την προτίμηση.

Σε ευχαριστω , η προθεση ειναι για μενα εκεινο που μετραει .

Μεσα σε ολα στον καφε ξεχασα να σας μοιρασω τις προσκλησεις για την εκθεση.....

Οποιος απο εσας θελει να παει πμ να δουμε πως θα σας τις μοιρασω.

Μεσα σε ολα στον καφε ξεχασα να σας μοιρασω τις προσκλησεις για την εκθεση.....

Οποιος απο εσας θελει να παει πμ να δουμε πως θα σας τις μοιρασω.

Με ενδιαφερει καμια προσκληση αν υπαρχει ευχέρεια, Ευχαριστώ

στις 7/3 θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα "φωτογράφιση σε δημόσιους χώρους κλπ". Όποιος μπορεί ας την παρακολουθήσει για να μας πει τί ισχύει πλέον ή τι πρόκιται να ισχύσει στη χώρα μας και σε άλλες της Ευρώπη;.

Πάντως στο site της έκθεσης μπορείς να κάνεις εγγραφή για ελεύθερη πρόσβαση.

θενκς μεσιε!

το περιεργο ειναι οτι πριν καιρο την εβρισκες αυτην την φορμα. Τωρα σαν να την εχουν εξαφανισει απο το σαιτ τους.

Last edited:
θενκς μεσιε!

το περιεργο ειναι οτι πριν καιρο την εβρισκες αυτην την φορμα. Τωρα σαν να την εχουν εξαφανισει απο το σαιτ τους.

No problem. Εγώ την βρήκα σήμερα το πρωί και έκανα εγγραφή. Ίσως όμως να την κατέβασαν, μιας και η έκθεση είναι προ των πυλών. Πάντως εξακολουθεί να δείχνει ενεργή.

στα μελη που δεν μπορουν να εγγραφουν για να μπουν δωρεαν θα δωσω προσκλησεις με σειρα παλαιοτητας στα...φωτογραφικα.
:ernaehrung004:
Ετσι επιβαλλει η συνειδηση μου.

και εγω γραφτηκα. Τωρα θα δουμε οταν παω αν ισχυει το δωρεαν. Anyway σκεφτομαι αν εχω χρονο και υπαρχουν θεσεις να παρακολουθησω κ κανενα σεμιναριο για raw workflow or photoshop. Αληθεια τα χει παρακολουθησει ποτε κανεις? αξιζουν?

Γεια σας.Λεω να παω σημερα το απογευμα στην Photovision.Θα συναντησω καποιο απο εσας ;

ωραια θα ηταν να μπορουσα να παω κι εγω σημερα ή αυριο (με λιγοτερο κοσμο) αλλα με βλεπω για σαββατο μεσημερι και Κυριακη (αν χρειαστει).