Πιάνω το κανάλι 46 αλλά όχι το 47

Re: Πιάνω το κανάλι 48 αλλά όχι το 47

Οπωσδήποτε άλλαξε το καλώδιο με κάποιο πολύ καλής ποιότητας μαύρο εξωτερικού χώρου.

Λόγω καλωδίου έχω δει να χάνονται κάποιες συχνότητες (συνήθως οι υψηλότερες).

Thanks! Θα το ψάξω, μόλις καλμάρει λίγο και το κρύο!

Μία παράκληση προς τους διαχειριστές: Ας αλλάξει ο τίτλος του thread με αντικατάσταση του 48 με το 46, όπως το διόρθωσα σε ένα post μου.

Επειδή βλέπω κι άλλους με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι) αρχίζω να υποψιάζομαι ότι δε φταίει η εγκατάστασή μου. Ίσως να έκαναν κάποιες "αναβαθμίσεις" στα κανάλια MEGA, STAR & ΣΚΑΙ (τα οποία είναι και τα μόνα που παίζουν 16:9, μπορεί τυχαία αλλά το αναφέρω) οι οποίες να μην είναι συμβατές με κάποιους δέκτες. Για την περίπτωση που μπορεί να συμβαίνει και κάτι τέτοιο, αναφέρω το μοντέλο της TV μου. Πρόκειται για τη SAMSUNG LE32B530, χωρίς αναβάθμιση του firmware.

Θα ήθελα τις σκέψεις των ειδικών πάνω σ' αυτό, καθώς και τα μοντέλα των τηλεοράσεων από τους φίλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Απάντηση: Πιάνω το κανάλι 48 αλλά όχι το 47

Τo MEGA δεν εκπέμπει με πληροφορία εικόνας (Flag, WSS) τη 16:9 εικόνα του και οι δέκτες τη βλέπουν ως 4:3. Έτσι κι αλλιώς δεν επηρεάζει αυτό.

Re: Απάντηση: Πιάνω το κανάλι 48 αλλά όχι το 47

Εγώ έχω την Samsung 46C8000. Δεν έχω βάλει το τελευταίο firmware.

Re: Απάντηση: Πιάνω το κανάλι 48 αλλά όχι το 47

Εδώ και δύο 24ωρα πιάνει κανονικά, όπως πριν (χωρίς κάποια επέμβαση από μέρους μου). Για να δούμε...