πηγη μεχρι 150 ευρω

δες τα Pioneer MVH-X380BT και Pioneer MVH-X560BT.

Άντε καλορίζικο φίλε, βλέπω ακολούθησες τις συμβουλές μου.
Πες μας και τις εντυπώσεις σου όταν το εγκαταστήσεις.

Άντε καλορίζικο φίλε, βλέπω ακολούθησες τις συμβουλές μου.
Πες μας και τις εντυπώσεις σου όταν το εγκαταστήσεις.

ναι φιλε εννοειται θα ενημερωσω τουλαχιστον αν εχω διαφορα με τα μαμισια ηχεια..γτ προσωρινα αυτα θα εχω...να σου πω γτ κανενας δεν απανταει θα χρειαστω αυτα εδω για τη συνδεση;;
http://eshop.mrsound.gr/prod/4181/PHONOCAR-ΦΙΣΑΚΕΡΑΙΑ-PEUGEOT.html

Το πιο πιθανό είναι να θες αντάπτορα για την κεραία.
Αυτό όμως δεν είναι σίγουρο.
Παίζει ρόλο η πηγή που θα πάρεις.
Αυτό θα το δει ο εγκαταστάτης σου.
Το ποσό όμως είναι μικρό, λίγα ευρώ.
Έχω το Pioneer DEH-X5600BT και δεν έχει καθόλου καλή λήψη σε σχέση με το μαμίσιο που είχε το Μεγκαν ΙΙ. Λες να χρειάζεται αντάπτορας;

Re: Απάντηση: πηγη μεχρι 150 ευρω

Έχω το Pioneer DEH-X5600BT και δεν έχει καθόλου καλή λήψη σε σχέση με το μαμίσιο που είχε το Μεγκαν ΙΙ. Λες να χρειάζεται αντάπτορας;

μαλλον τα pionner θελουν ανταπτορα γιαυτο εχω ρωτησει και γω αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα..

Βασικά η πλειοψηφία των πηγών θέλουν αντάπτορα σύνδεσης της κεραίας, ανάλογα βέβαια την μάρκα του αμαξιού.

peugeot107 αυτό που έβαλες κάνει κατά 99%.
Αν το βάλεις μόνος σου τότε αγορασέ το.
Αν το βάλεις σε εγκαταστάτη, παίζει τις φύσες να τις πληρώσεις φθηνότερα κ φυσικά εκείνος θα δει ακριβώς τι χρειάζεται το αμάξι σου.

Τώρα, τι θα αγοράσεις είναι δική σου επιλογή.
Pioneer, Alpine, είναι κορυφαίες εταιρείες ήχου, αν κ στις πηγές αμιγώς ήχου κλείνω προς Alpine, παρόλο που έχει την Pioneer x5700.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κ εγώ έχω την 5700 κ παίζει πολύ καλά.
Την έβαλες μόνος την πηγή ή σε εγκαταστάτη ;
Κατά 99% ήθελε αντάπτορα σύνδεσης, γιατί οι φύσες συνήθως δεν ταιριάζουν στις πηγές.
Θεωρώ πάντως ότι θα σου έχει βάλει φύσα σύνδεσης ο εγκαταστάτης.
Εκτός αν έχει φύγει από την θέση της, εφόσον αντιμετωπίζεις προβλήματα λήψης.

Σε εγκαταστάτη έγινε η τοποθέτηση. Μάλλον θα έβαλε και φίσα. Η ποιότητα λήψης στα FM όμως είναι μέτρια σε σχέση με το προηγούμενο ραδιόφωνο.

Καλησπερα στην ομαδα...σημερα τοποθετησα το pioneer mvh-x380bt μπορω να πω οτι αξιζε η αγορα...βελτιχνει αρκετα και τα μαμισια ηχεια αλλα ειναι λογικο οτι με ενα καλο ηχοσυστημα θα απογειωθει..

Καλησπερα στην ομαδα.τις τελευταιες μερες δε μου κραταει τις ρυθμισεις..οταν το αναβω λεει ενα setup και εχουν χαθει ολα..γιατι;;pioneer mvh-x380bt