Το πρόβλημα είναι ότι μόλις εισάγω ένα still picture στο timeline η photo γίνεται θολή και όταν μετά κάνω rendering σε mpeg2 ή avi το αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο. Ξαναγύρισα πίσω στο studio 10 χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα το Power producer της Cyberlink και γίνεται ακριβώς το ίδιο.Έχω δοκιμάσει να αλλάξω όλα τα settings αλλά τίποτα. Παρατήρησα ότι το πρόβλημα άρχισε όταν άλλαξα vga. Aπό nvidia 6600 πήγα σε nvidia 8500 GT. Με την παλιά κάρτα έχω δημιουργήσει αμέτρητα videos και slideshows με πολύ καλό αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι ότι την παλιά κάρτα την έχω δώσει και έτσι δεν μπορώ να την ξαναβάλω για να δω αν είναι θέμα κάρτας. Έχω τους τελευταίους drivers σε όλα τα parts του υπολογιστή. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με την σειρά 8χχχ της nvidia? Αν δεν είναι θέμα κάρτας πίστευα ότι γίνεται κάποιο conflict με τους codecs που είναι εγκατεστημένοι στο pc αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί έκανα clean install (σε ένα δεύτερο particion) τα winxp με μόνο πρόγραμμα εγκατεστημμένο το studio 11 και πήρα το ίδιο αποτέλεσμα. Όταν επεξεργάζομαι video δεν έχω πρόβλημα ποιότητας. Έχω δοκιμάσει να εισάγω διάφορες αναλύσεις φωτογραφιών και σε διάφορα format (tiff,jpeg,bitmap) χωρίς αποτέλεσμα. Καμμία ιδέα?