Pinnacle studio 11 και θολές φωτοφραφίες

george197

New member
31 March 2007
11
Το πρόβλημα είναι ότι μόλις εισάγω ένα still picture στο timeline η photo γίνεται θολή και όταν μετά κάνω rendering σε mpeg2 ή avi το αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο. Ξαναγύρισα πίσω στο studio 10 χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα το Power producer της Cyberlink και γίνεται ακριβώς το ίδιο.Έχω δοκιμάσει να αλλάξω όλα τα settings αλλά τίποτα. Παρατήρησα ότι το πρόβλημα άρχισε όταν άλλαξα vga. Aπό nvidia 6600 πήγα σε nvidia 8500 GT. Με την παλιά κάρτα έχω δημιουργήσει αμέτρητα videos και slideshows με πολύ καλό αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι ότι την παλιά κάρτα την έχω δώσει και έτσι δεν μπορώ να την ξαναβάλω για να δω αν είναι θέμα κάρτας. Έχω τους τελευταίους drivers σε όλα τα parts του υπολογιστή. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με την σειρά 8χχχ της nvidia? Αν δεν είναι θέμα κάρτας πίστευα ότι γίνεται κάποιο conflict με τους codecs που είναι εγκατεστημένοι στο pc αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί έκανα clean install (σε ένα δεύτερο particion) τα winxp με μόνο πρόγραμμα εγκατεστημμένο το studio 11 και πήρα το ίδιο αποτέλεσμα. Όταν επεξεργάζομαι video δεν έχω πρόβλημα ποιότητας. Έχω δοκιμάσει να εισάγω διάφορες αναλύσεις φωτογραφιών και σε διάφορα format (tiff,jpeg,bitmap) χωρίς αποτέλεσμα. Καμμία ιδέα?

Φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, ενώ το studio 9 σε windows xp που το έχω σε ένα παλιό pc οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες! δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, έβγαλες εσύ καμιά άκρη;

Δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό, χρησιμποιώ XP/Studio 10 και δεν έχει τέτοια συμπεριφορά.
Δοκίμασε πριν βάλεις το still picture στο timeline, να το κάνεις crop στις διαστάσεις ακριβώς του project. Πχ αν κάνεις βίντεο PAL, φτιάξε τη φωτό σου σε διαστάσεις 720x576 κλπ

Αν δεν ειναι σωστες οι διαστασεις της εικονας θα την βγαλει με μαυρες μπαρες στα ακρα αλλα καθαρη. Και στο 10 και στο 11 και τωρα στο studio 12 που δουλευω ποτε δεν θαμπωναν. Aν ομως ειναι πολλα μεγαπιξελ αναλυση εχει πολυ contrast και σχεδον αστραφτει! Ποσα mb ειναι οι φωτο? Δοκιμασες να τις φτιαξεις με το photoshop και μετα να τις ριξεις στο pinnacle? Δεν νομιζω να φταει η καρτα γραφικων σε αυτο το θεμα. Ειχα 8600 και τωρα ατι 4870 και ολα μια χαρα.