pinnacle studio 15 HD ultimate

theodoris

New member
24 April 2013
11
Κατάφερα μετά από αρκετό καιρό να δουλέψω ελπίζω καλά το pinnacle studio 15 για να κάνω μοντάζ κάποια dvd 13 στον αριθμό που έχω τραβήξει μόνος μου με την βιντεοκάμερα για να φτιάξω 3 dvd με τις καλύτερες στιγμές .Δεν το έχω τελειώσει όλο αλλά έχω κάνει ένα δοκιμαστικό κομμάτι 10 λεπτών με τίτλους-μουσική κ.τ.λ. Είπα αυτό το κομμάτι να το γράψω και να δω τι έχω κάνει ,έτσι το έγραψα από το ίδιο το pinnacle και το έβαλα στο dvd να το δω στην tv…Το αποτέλεσμα σαν μοντάζ είναι πολύ καλό αλλά έχω ένα πρόβλημα με την εικόνα ότι κινείται παρουσιάζει ένα είδωλο σαν σκιά…. Ξέρει κάποιος να μου πει μήπως δεν κάνω κάτι σωστά στο Make Movie από εκεί έκανα την εγγραφή του dvd…Και κάτι ακόμα μήπως βοηθήσει ,στα πρωτότυπα dvd αυτό το είδωλο δεν το βλέπω !!!

ευχαριστώ για κάθε βοήθεια

Δε γνωρίζει κάνεις ρε παιδιά για αυτό το προβληματάκι .
Δεν έχει τύχει σε κανέναν τι έγινε τόσο γκαντεμιά πια !!! :SFGSFGSF::worshippy:

Mάλλον δεν το χρησιμοποιεί κανείς φίλε μου.
Αλλα προγράμματα όπως Powerdirector, Ulead Studio και κυρίως Adobe Premiere είναι δημοφιλέστερα.

Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά όχι και τόσο συχνά. Δε μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Δες στο Make Movie - Disc - Settings τι ρυθμίσεις έχει, μήπως χρειάζεται να κάνεις κάποια αλλαγή.

Μήπως η σκιά που λες είναι αποτέλεσμα κάποιου εφέ που έβαλες;

Καλημέρα παιδιά!
Ήθελα να ρωτήσω κάτι για το Pinnacle. Μπορώ μέσα στην διάρκεια ενός βίντεο να προσθέσω τίτλους? Γιατί το μόνο που έχω βρει είναι να βάλω τίτλο πριν την έναρξη του βίντεο.

Δες αυτό το βιντεάκι, πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! Ήδη το έκανα...
Να σαι καλά!!! καλημέρα :)