Pio 508LX badaboum... !!

Απάντηση: Re: Pio 508LX badaboum... !!

Και ιδού η απάντηση:

Thank you for the confidence in our products.Please find hereby the reply from Intersys:

Regarding the repair of customer (Mr ******) we inform you that the plasma device PDP-508XD is not covered under annual warranty.

The Intersys SA Pioneer consumer warranty is valid for a period of one year from the date of first purchase.

Warranty in Greece is indeed one year like Intersys stated and therefore your plasma i out of warranty, however if the dealer where you bought gave you an extra year warranty and this is listed on the invoice than you are eligible for the warranty.Best regards

Κοινώς "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε"...:slapface:

Αν το είχε βάλει ο μεταπωλητής (την επέκταση της εγγύησης) όλα ΟΚ, εμ αυτό κορίτσια το ξέρω και εγώ...:guitarist:

Κρίμα και το είχα σε υπόληψη το μαγαζί αλλά τώρα πια ... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ PIONEER - ΧΑΛΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ - ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ :furious3::furious3::furious3:

Οταν την πήρες όμως η πολιτική της pioneer η επίσημη εγγύηση ήταν για 1 χρόνο. Η επέκταση της εγγύησης (γινεκότερα και σε άλλη είδη) θεωρώ ότι γίνεται με έξτρα χρήματα, που πάρα πολύ λίγος κόσμος δέχεται να πληρώσει. Μάλλον ο μεταπωλητής που την πήρες δεν σε είχε ενημερώσει σωστά.

Ησουν άτυχος που δεν ίσχυαν τα 3 χρόνια εγγύηση όπως τώρα.

Καταλαβαίνω ότι "σου την έχει σπάσει" πλέον η μάρκα Pioneer αλλά πίστεψέ με αυτά συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες και ακριβότερες οικογένειες.
Αν ότι ήταν ακριβό δεν χάλαγε, θα είχαμε λύσει το πρόβλημά μας χρόνια τώρα.

Αν η απόδειξη αγοράς είναι με ποσό σημαντικό, τις τάξεως των χιλιάδων ευρώ, νομίζω αξίζει να τους κάνεις μήνυση.
Γιατί δεν ρωτάς έναν δικηγόρο;

2 χρόνια υποχρεωτικά. Εάν σου κάνουνε θέμα πες τους ότι θα βάλεις δικηγόρο. Εάν έχεις έναν φίλο δικηγόρο ακόμα καλύτερα, βάλε τον να πάρει τηλέφωνο.

Και επανέρχομαι. Δικηγόρο, τηλέφωνο, ανάγνωση νόμου, υποταγή Intersys. Μην το σκέφτεσαι καν, απλά κάντο.

θεωρώ ότι ανεξαρτητα από την συμβατική υποχρέωση μιας εταιρείας, και της γενικής πολιτικής της, εξαιρεσεις πρέπει να γίνονται. Και εξηγούμαι...

Η PIO πουλάει μηχανήματα που κάνουν 100 ευρώ και άλλα που κάνουν 7 ή 8000++ ευρώ. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει ένα γενικό κανόνα και να σου λέει ότι όλα 1 χρόνο...

Αν το μαγαζί είναι σοβαρό μπορεί να διαφοροποιεί την πολιτική του (με "σιωπηρές" οδηγίες) γιατί μπορεί μεν να ζούμε στη μπανανία της Ευρώπης αλλά η φήμη μιας εταιρείας είναι η ίδια και ευάλωτη.

Και θεωρώ ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να τα "παίρνω" όταν το μηχανάκι μου των 5,000+ ευρώ χαλάει στον 1,5 χρόνο:rifle: