Πιό δέκτη hd να πάρουμε και για nova?

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,469
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
:grinning-smiley-043Ποιόν δέκτη hd να πάρω για να βλέπω μαζί με κάποια ελεύθερα hd κανάλια και nova και αργότερα όταν θα εκπέμψει η nova σε hd να μην χρειαστεί να τον αλλάξω? Θα βόλευαι αν υπάρχει hd δέκτης που να παίζει και τα επίγεια ψηφιακά κανάλια σε mpeg4 :grinning-smiley-043

Απο το φόρουμ, εύκολα καταλαβαίνεις, οτι ο πιο δημοφιλής ειναι ο Dreambox , DM 800 ! Τα ελεύθερα όμως HD κανάλια είναι πολύ λίγα ακόμα.... Αν έχεις ήδη δέκτη βολέψου μέχρι το φθινοπωρο. Μετά, θα έχουν βγεί , περισσότερα κανάλια, και δέκτες με tuner mpeg4, και φθηνότεροι... Νωρίς, κατά τη γνώμη, η επένδυση σε hd δέκτη. HD = playstation 3! = Πάσχα = 300

:grinning-smiley-043Ποιόν δέκτη hd να πάρω για να βλέπω μαζί με κάποια ελεύθερα hd κανάλια και nova και αργότερα όταν θα εκπέμψει η nova σε hd να μην χρειαστεί να τον αλλάξω? Θα βόλευαι αν υπάρχει hd δέκτης που να παίζει και τα επίγεια ψηφιακά κανάλια σε mpeg4 :grinning-smiley-043

Ολοι σχεδον οι HD δεκτες παιζουν την καρτα της Νοβα απροβληματιστα.Δεκτης που να παιζει και τα επιγεια ψηφιακα καναλια σε mpeg4 ειναι ο MVison HD 200.Γυρω στα 230Ε?

Last edited:
Καλυτερος δεκτης απ αυτον που προτεινω εγω αλλα δεν εχει επιγειο ψηφιακο δεκτη ενσωματωμενο που θελει ο φιλος.Δεν ξερω αν τον παρεις εξτρα και τον βαλεις?

ποιος δεν εχει? 2 High Definition Tuners: DVB-S/DVB-S2 Satellite & DVB-T Terrestrial Compliant (MPEG-2 / MPEG-4 / H.264)

ποιος δεν εχει? 2 High Definition Tuners: DVB-S/DVB-S2 Satellite & DVB-T Terrestrial Compliant (MPEG-2 / MPEG-4 / H.264)

Εχεις απολυτο δικιο φιλε,μπερδευτηκα με τον 6800.Σιγουρα και εγω συμφωνω μαζι σου.

Ολοι σχεδον οι HD δεκτες παιζουν την καρτα της Νοβα απροβληματιστα.Δεκτης που να παιζει και τα επιγεια ψηφιακα καναλια σε mpeg4 ειναι ο MVison HD 200.Γυρω στα 230Ε?

Εννοείς τον HD200 Combo....... ο οποίος είναι mpeg2 στα επίγεια ψηφιάκα και όχι mpeg4 !!!!

Μετά το δικό σου λάθος στη διατύπωση, έκανα και εγώ ένα !!!!!!

όντως είναι mpeg4 (DVB-T2) στα επίγεια ψηφιακά......

Αλλά είναι ο HD200 combo !!!!!!

O HD2000 combo υποστηρίζει επίγεια ψηφιακά κανάλια DVB-T και DVB-T2 σε mpeg-2 ή mpeg-4 και Η264

O HD2000 combo υποστηρίζει επίγεια ψηφιακά κανάλια DVB-T και DVB-T2 σε mpeg-2 ή mpeg-4 και Η264

DVB-T2? σιγουρα ειναι DVB-T2 και οχι DVB-T?

δεν ειναι DVB-T2 Combo unit with Satellite DVB-S/S2 & Terrestrial (DVB-T) Tuners Supports MPEG-2, MPEG-4, H.264 and fully DVB compliant

Eιναι δυνατον να μην γινονται και λαθη?Ειμαστε και κουρασμενοι απ το πρωι....

Attachments

• star_mpeg-4_h_264.jpg
    star_mpeg-4_h_264.jpg
    38.3 KB · Views: 76
Απάντηση: Re: Πιό δέκτη hd να πάρουμε και για nova?

Eιναι δυνατον να μην γινονται και λαθη?Ειμαστε και κουρασμενοι απ το πρωι....

Πια tv εχεις ειναι καλη και πουυ βλεπει η κεραια σου?-bye-

Re: Απάντηση: Re: Πιό δέκτη hd να πάρουμε και για nova?

Πια tv εχεις ειναι καλη και πουυ βλεπει η κεραια σου?-bye-

Aν με ρωτας σχετικα με τη φωτο που εβαλα δεν ειναι απο τη δικη μου τηλεοραση και δεκτη.Την 'δανειστηκα' απο το νετ.Δεν βλεπω Ελληνικα καναλια πολυ και δεν με ενδιαφερουν οι δεκτες να εχουν επιγειο ψηφιακο δεκτη.Αυτους που χρησιμοποιω τωρα δεν εχουν.Παρ ολα αυτα εχω κεραια Fraccaro και κοιταει Παρνηθα.

Σχετικά με τον Technomate Tm-6900HD super έχω διαβάσει κάποια όχι πολύ κολακευτικά σχόλια για την εικόνα του στο upscaling των SD καναλιών. Ίσως θα ήταν καλό να περιμένουμε ακόμα λίγο καιρό γιατί σε μηχανήματα combo δεν βλέπω ακόμα κάτι πραγματικά ποιοτικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πιό δέκτη hd να πάρουμε και για nova?

Aν με ρωτας σχετικα με τη φωτο που εβαλα δεν ειναι απο τη δικη μου τηλεοραση και δεκτη.Την 'δανειστηκα' απο το νετ.Δεν βλεπω Ελληνικα καναλια πολυ και δεν με ενδιαφερουν οι δεκτες να εχουν επιγειο ψηφιακο δεκτη.Αυτους που χρησιμοποιω τωρα δεν εχουν.Παρ ολα αυτα εχω κεραια Fraccaro και κοιταει Παρνηθα.

Ααααααα!