Πιο εύκολα βγάζεις γκόμενα !!!!!!!!

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
288
Καλημέρα σε όλους

Ξέρω ότι αυτά που θα ρωτήσω έχουν ειπωθεί εκατοντάδες φορές….αλλά επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος…..ξαναρωτάω….
Πρώτα από όλα η απόσταση θέασης είναι 3,2 μέτρα και η διάσταση της οθόνης θέλω να είναι 50 – 55 ´´.

Είμαι μεταξύ των παρακάτω τηλεοράσεων και θέλω να τις βάλω σε μία σειρά ανάλογα με την απόδοση τους (και λιγότερο σε σχέση με την τιμή τους). Αν υπάρχει και εναλλακτική πρόταση….δεκτή.

Η τηλεόραση θα παίζει κανάλια αναλογικά (Πάτρα δεν έχουμε ακόμα Digea), θα παίζει mkv-bluray, θα παίζει και ps3 (όχι κάθε μέρα και ούτε υπερβολικά….εκτός και αν έχουμε τουρνουά pro που εκεί μπορεί να παίζει 5-6 ώρες σερί αλλά θα μπορώ να κάνω και κάνα διάλλειμα για το burn-in). Το 3d δεν σας κρύβω ότι θα το ήθελα…….με τρώει λίγο. Επίσης να σας πω ότι γενικά δεν το ψάχνω πάρα πολύ με nits, clouding, contrast κτλ. Με την 50U20 που έχω όταν έβλεπα mkv και bluray ήμουν ευχαριστημένος. Και με LED που έχω δει σε φίλους (ακόμα και η παλιά Samsung Α656) μου φαινόταν super. Και να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να το ψάξω γιατί το έκανα παλιότερα με projector και δεν ευχαριστιόμουν ταινία γιατί ασχολιόμουν με το ´´κοτετσόσυρμα´´ και άλλα πολλά. Anyway……έχουμε και λέμε.

SONY 55EX720
SAMSUNG 55D6100
PANASONIC 50VT20 (δεν πιστεύω να την βρω πουθενά τώρα)
PANASONIC 50G30
LG 50PX950
SAMSUNG 51D6900

LG 50PZ550 (αλλά δεν έχει το true black filter και THX της PX950 που έχω ακούσει ότι βοηθάνε και επιπλεόν η 50PZ950 που τα έχει ανεβαίνει αρκετά)
PANASONIC 50ST30

Είπα να κοιτάξω και για την LG 55LW4500 αλλά και αυτή πάει ψηλά και ακόμα το passive είναι λίγο πρώιμο.

Ακούω γνώμες……

Ευχαριστώ

χωρις να το σκεφτεις θα πας σε 55αρα LED - SAMSUNG UE 55D6100......
πρωτον γιατι θεωρω καλυτερες τις led απο τις πλασμα, δευτερον γιατι δεν θα μετανοιωσεις τις 55', (αν πας σε 50αρα, μετα απο λιγο καιρο θα θελεις 55 αρα)....τριτον η συγκεκριμενη ειναι και καινουργιο μοντελο και με καλη τιμη, δηλ.περιπου στα 1700-1800 ευρω.

Σαν τηλεοραση καλυτερη εικονα απο αυτες που αναφερεις κατα την γνωμη μου εχει η 50VT20 αλλα αν θελεις να πας σε 55" δυστυχως θα βρεις μονο LED οποτε παρε μια εκ των EX720 και D6100.

Αν δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις άμεσα (ήδη έχεις μια 50άρα) σου προτείνω να περιμένεις την Pan55VΤ30. Ίσως και την SamPS59D6500/6900...

Έχω την αίσθηση ότι θα αξίζουν την αναμονή και τα χρήματα...

Last edited:
Θα φύγουμε αδερφέ.......πάρα πολύ !!!!!

Yperion πιστεύεις οτι μπορεί να μετανιώσω την αγορά μιας απο της 2 led που προτείνεις, απο την στιγμή που δεν είμαι και πολύ ''ψείρας'' ?

Για την 50PX950 δεν ακούω τίποτα...απο κανένα....

Μόνο plasma και ειδικά στην panasonic δεν θα το μετανιώσεις με τίποτα.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω plasma,plasma,plasma!!!

Απάντηση: Re: Πιο εύκολα βγάζεις γκόμενα !!!!!!!!

Θα φύγουμε αδερφέ.......πάρα πολύ !!!!!

H 55"vt30 όντως ξεφεύγει, η psd59" 6x00 όμως θα έρθει περίπου στα λεφτά της 50"vt20 που έχεις ήδη στη λίστα σου.

-bye-