Πιο Hi-End δεν γίνεται....

Re: Ποιο Hi-End δεν γίνεται....

γινεται..... με ferrari :ADFAD2:

κορυφαίο! :ernaehrung004:

Απάντηση: Ποιο Hi-End δεν γίνεται....

Οχι πειτε μου....

http://www.youtube.com/watch?v=iyM9u6xZ_2E

ForzaMinardi!!!!

Η Minardi ήταν η αγαπημένη μου ομάδα στην F1 γιατί πιο χαβαλέ δεν γινόταν!
Οι άλλοι σκοτώνονταν στην δουλειά για να κατεβάσουν τους χρόνους τους κατά 0,001 sec. και στην Minardi δοκίμαζαν ιταλικά ζυμαρικά συγκρίνοντας τις διάφορες σάλτσες που είχε φτιάξει ο Ιταλός σεφ, τραγουδώντας καντσονέτες!
Super ομάδα! Κρίμα που δεν υπάρχει πια...

Η Minardi είχε ένα δικό της fan club, τους "outsiders" της F1 που παρακολουθούσαν το σπορ χωρίς να υποστηρίζουν κάποιον μεγάλο, πιο πολύ για το θέαμα.

Σ' αυτή την κατηγορία θεατών ανήκω κι εγώ.
Πραγματικά από τις αγαπημένες μου ομάδες, όπως και η ομάδα του Prost, η Jordan, η Sauber.

Στους μικρούς είχε μείνει η μαγεία της παλιάς F1...

τοτε εχετε την τιμη να μιλατε με τον σουπερ ελληνα φαν της Minardi, μελος του διεθνους φαν κλαμπ με επισκεψη στη Φαεντζα και στο εργοστασιο και γνωριμια με τον Τζιαν Καρλο Μιναρντι....η ομαδα ηταν ανεπαναληπτη, ετρεχε για το σπορ, με μπατζετ οσο το τμημα catering της ακατανομαστης αλλης ιταλικης ομαδας...για τους φαν δε τα εδινε ολα, ενδεικτικα μας εχουν τραπεζωσει ουκ ολιγες φορες, στα πιτς ειχαμε παντα προσβαση και νεα της ομαδας τα μαθαιναμε κατευθειαν απο μεσα....ο πυρηνας μας εχει παραμεινει στο forzaminardi.com

απιστευτες ιστοριες, διαμάντι η ομαδα και ο καλυτερος εσπρεσσο στη F1

Απάντηση: Ποιο Hi-End δεν γίνεται....

Θα συμφωνήσω. Οσοι βρίσκονταν στην ομάδα αυτή ήταν για το κέφι τους και για το χόμπυ τους. Πραγματικά διασκέδαζαν και ευχαριστιόνταν αυτό που έκαναν. Γιαυτό μού άρεσε πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην F1

Κρίμα ρε παιδιά...

Πάντως νομίζω ότι ο Έκλεστοουν έκανε προσπάθειες για να τη σώσει...

δυσυχως ο εκλεστοουν δεν εκανε τιποτα, λεφτα δεν ειδε ποτε η ομαδα απ την υποτιθεμενη αγορα μετοχων του....ηταν μια απέλπιδη προσπαθεια του στονταρντ για να ανεβει το προφιλ της ομαδας πριν την πωληση....παντως μην κλαιτε για την ομαδα, τρεχει ακομη, σε αλλα πρωταθληματα μεν αλλα οτι ειχε να διαδαξει στην F1 το διαδαξε και αποχωρησε με το κεφαλι ψηλα.

παρεμπιπτόντως σε λιγο καιρο κυκλοφορει βιβλιο με την ιστορια της ομαδας, οποιος ενδιαφερεται για λινκ ας στελει pm

τελικα ειμασταν πολλοι ε?

Κι εγώ ήμουν φαν της Μινάρντι, έχω μάλιστα σε μινιατούρα και το μονοθέσιο με το οποίο έτρεξε ο Αλόνσο την πρώτη του χρονιά στην F1.

Δυστυχώς πλέον ο μηχανοκίνητος αθλητισμός όπως και ο απλός βέβαια έχει γεμίσει απο επαγγελματίες και καριερίστες.
Η συγκεκριμένη ομάδα έδειξε τον δρόμο για το πως ένα άθλημα ( μηχανοκίνητο σε αυτή την περίπτωση ) μπορεί να είναι ανθρώπινο και ευχάριστο κι όχι απλά ένας στείρος ανταγωνισμός.

Χαίρομαι που έμαθα ότι συνεχίζει να τρέχει έστω και σε άλλες κατηγορίες.

Ο αθλητισμός δυστυχώς έχει γίνει Τσέκος, Σου-Λη κλπ.
Δεν υπάρχει χώρος για χομπίστες και ρομαντικούς.

Ο αθλητισμός δυστυχώς έχει γίνει Τσέκος, Σου-Λη κλπ.
Δεν υπάρχει χώρος για χομπίστες και ρομαντικούς.

Αυτός δεν είναι αθλητισμός.Είναι άρρωστος επαγγελματικός πρωταθλητισμός.:award: