Πιο Πικαπ αραγε

georgesco

New member
2 April 2008
90
Γεια σας ξανα παιδια με εχετε βοηθησει πολυ στις αγορες μου και θελω παλι τη βοηθεια σας
Προκειτε για τον αδερφο μου θελει να αγορασει ενα καλο πικαπ ειναι αναμεσα στα
roksan radius 5
project 2xperiense
Αλλα και αλλες προτασεις ειναι ευπροσδεκες σε αυτη τη βαση τιμης που ειναι τα προηγουμενα
Ευχαριστω

Pro-Ject Rpm9, μοναδικό value for money.
Αν το φτάνει οικονομικά Clearaudio Performance (To πικάπ αυτό είναι απλά αλλού...) το έχω και με έχει "στείλει"..

καλο ειναι και το project rpm6.1.πιο φτηνο αλλα μπορεις να του βαλεις καλυτερο βραχιονα (carbon) και να τα σπρωξεις για κεφαλη (πχ. ortofon mc30 supreme) αφου θα σου περισσεψουν...

Eπίσης άλλη μια περιπτωσάρα εκεί στο χιλιαρικο είναι και με το michell technodec.To είχα ακούσει σχετικά πρόσφατα με μία κεφαλή που κόστιζε όσο αυτό και απλά ζωγράφιζε..
Νομίζω απο τα πιό ουδέτερα πικάπ του χιλιάρικού αν όχι το πιο ουδέτερο.
Δες εδώ
http://www.needledoctor.com/JA-Mich...a950adba0dd8840d.e3eSc3iSaN0Le34Pa38Ta38OaNn0
Σου έχω επισυνάψει και φωτό απο αυτό που είχα ακούσει.

Last edited:
Να μην ξεχάσω να παινέψω και την αγαπημένη μου clearaudio το emotion μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, είναι όμως ένα μηχανολογικό διαμάντι με έναν κορυφαίο βραχίονα (μακράν καλύτερο του RB300) το οποίο αναβαθμίζεται με το μαγνητικό πηγάδι της εταιρίας (που έχει και το performance μου) το οποίο κυριολεκτικά απελευθερώνει τον ήχο των βινυλίων και πίστεψε με το αποτέλεσμα θα είναι απροσδόκητα απολαυστικό και υπέροχο..

http://www.needledoctor.com/Clearaudio-Emotion_2?sc=7&category=12248

Το μαγνητικό πηγάδι κάνει το πλατό να γυρίζει... να γυρίζει... να γυρίζει... και να ξεχνάει να σταματήσει... :flipout:
Στο δικό μου κάνει περίπου ένα τέταρτο της ώρας για να σταματήσει τελείως...
Αυτό πρακτικά σημαίνει μηδενικές τριβές από το πηγάδι και κοστίζει ανάλογα με το βάρος του πλατό από 350 εώς 600 ευρώ αν θυμάμαι καλά...
Βέβαια αυτό είναι σαν αναβάθμιση στα clearaudio, το οποίο δεν ξέρω αν αλλάζει η τιμή για τα άλλα πικάπ η γενικά αν δέχονται αυτή την αναβάθμιση γενικότερα...

Το μαγνητικό πηγάδι κάνει το πλατό να γυρίζει... να γυρίζει... να γυρίζει... και να ξεχνάει να σταματήσει... :flipout:
Στο δικό μου κάνει περίπου ένα τέταρτο της ώρας για να σταματήσει τελείως...
Αυτό πρακτικά σημαίνει μηδενικές τριβές από το πηγάδι και κοστίζει ανάλογα με το βάρος του πλατό από 350 εώς 600 ευρώ αν θυμάμαι καλά...
Αυτο το κανει και το ταπεινο μου Nottingham χωρις μαγνητικο πηγαδι. Αν δε το σταματησω δε θα σταματησει ποτε. Κατι αλλο προσφερει?

Σε σχέση με το απλό της Clearaudio, περισσότερη ησυχία, καλύτερη τοποθέτηση των οργάνων, καλύτερο χαμηλό...
Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα...
Ή το μαγνητικό πηγάδι είναι πάρα πολύ καλό ή το απλό πηγάδι της clearaudio είναι πολύ χάλια... :flipout: