Pioneer A-A6MK2-K

Απάντηση: Re: Pioneer A-A6MK2-K

οχι! οχι! εχω μπουχτισει απο βουητο λογω του κινεζικου 2.1 απο τον υπολογιστη!!! θελω να ακουσω ΣΩΣΤΟ ηχο με δυναμικο - μεστο μπασσο γιατι προτιμω την house - lounge μουσικη. Πιστευω αυτος ο ΗΚ-980 να ειναι αυτο που ζηταω γιατι αγκιζει τα ορια του budget μου!

φιλε μου και ο Yamaha ενδεχομενως να σου κανει καλυτερα με ενα Monitor Audio BX-2, αλλα αν δεν βγεις εξω να πας να ακουσεις απο μονος σου πως ακουγονται στην πραγματικοτητα ολα αυτα τα μηχανηματα που προτεινουμε εδω, δεν θα βγαλεις ακρη. Δεν μπορεις να διαμορφωσεις αποψη βασιζομενη στις αποψεις κ στις εντυπωσεις αλλων. Στο λεω γιατι το θεμα ειναι υποκειμενικο και την εχει πατησει κοσμος. Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις τοσο εμπορικα μοντελα σε demo.

οκ φιλε μου! απλα μαζευω γνωμες για να εχω σαν προτυπα, 3,4 μοντελα ενισχυτων,να τα ακουσω αντιστοιχα με αλλα 2,3 μοντελα ηχειων για να εχω ενα μπουσουλα...δεν υπαρχει περιπτωση να παρω κατι χωρις να το δοκιμασω...εδω ενα κινητο πηρα το καλοκαιρι και το εψαχνα το θεμα περιπου 2 χρονια! :P

Απάντηση: Re: Pioneer A-A6MK2-K

οκ φιλε μου! απλα μαζευω γνωμες για να εχω σαν προτυπα, 3,4 μοντελα ενισχυτων,να τα ακουσω αντιστοιχα με αλλα 2,3 μοντελα ηχειων για να εχω ενα μπουσουλα...δεν υπαρχει περιπτωση να παρω κατι χωρις να το δοκιμασω...εδω ενα κινητο πηρα το καλοκαιρι και το εψαχνα το θεμα περιπου 2 χρονια! :P

πηγαινε να ακουσεις αυτους τους 2 λοιπον, ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο υπαρχει στην τιμη τους. Αν ειναι να το κανεις οπως με το κινητο, σε 2 χρονια θα χουν βγει καινουρια μοντελα, και αυτα θα ειναι vintage -bye-

χαχαχα! ψαχνω εδω και ενα χρονο περιπου...αλλα το θεμα ειναι οτι ολα προχωρανε συνεχως! επομενως αν περιμενεις το πιο καινουργιο θα εχεις χασει ωρες ακροασης!!

Εντάξει οι στερεοφωνικοί ενισχυτές δεν αλλάζουν μοντέλα το ίδο συχνά με τους πολυκάναλους για αυτό δεν υπάρχουν και πολλά μοντέλα δες τι γίνεται στην pioneer με τους πολυκάναλους. Στους στερεοφωνικούς αν οι εταιρίες δεν έχουν κάτι καινούριο να "πούν" δεν αλλάζουν μοντέλο...
και η yamaha που έχει 4-5 μοντέλα στερεοφωνικών και άλλα 3-4 ραδιοενισχυτών είναι εξαίρεση και το έκανε πάντα...

... ειναι λιγο αστοχη η λογικη του να περιμενεις να βγει κατι καλυτερο, απλα γιατι οσο και να περιμενεις κ οσο να καθυστερησεις να αγορασεις κατι, με το που κανεις την αγορα κατι καλυτερο θα βγει απ το δικο σου.

οι διαφορες με τον προηγουμενο J που ειχα ειναι μικρες. αξιολογο μηχανημα ο a6.

Φιλε μου εχω αυτο τον ενισχυτη.Πρωτα επαιζε με τα B&W 685 και το αποτελεσμα ηταν αρκετα καλο.Δενουν καλα,βγαζουν ισοροπημενο ηχο.Ο pioneer εχει αρκετο ρευμα.Προχωρα!