Pioneer A/V VSX-LX60

fhatz

New member
14 November 2007
60
Ημερομηνία αγοράς 24/12/2007. Ολοκαίνουργιος δηλαδή. Τον αγόρασα από το κατάστημα Αποθήκη. Καταπληκτικός ενισχυτής, τον πουλάω για να αγοράσω τον LX70 γιατί χρειάζομαι οπωσδήποτε την 2η ψηφιακή έξοδο ήχου του 70. Είχα την εντύπωση ότι και ο 60 είχε 2η ψηφιακή έξοδο ήχου αλλά έκανα λάθος.

Τιμή 1000€

Ο ενδιαφερόμενος/η μπορεί να μου στείλει pm, και να κανονίσουμε να έρθει να τον δει, να τον στήσουμε να τον ακούσει άμα θέλει, ο ενισχυτής είναι παντελός καινούργιος και αμεταχείριστος. Τώρα τον ξαναπακετάρισα και παρείγγειλα τον 70 την ίδια μέρα.

Τι διαφορές έχει ο 60 από τον 70???

Είμαι και εγώ σε δίλημα ανάμεσα σε pioneer lx70 και Onkyo 875...-bye-

Είναι ακριβώς ίδιοι εκτός από τα παρακάτω:
1. Ο 60 έχει 3 HDMI εισόδους αντί των 4 του 70
2. Ο 60 έχει 1 ToSLink ψηφιακή έξοδο ήχου αντί 2 του 70
3. Ο 70 έχει ethernet θύρα και μπορεί να κάνει streaming μουσικής από DLNA compatible server. Σημείωση: USB έχουν και οι δύο, και οι δύο παίζουν συμπιεσμένα φορμά από φορητή συσκευή με USB.
4. Ο 70 έχει στο ραδιόφωνο ένα φίλτρο που δεν έχει ο 60, το neural THX

Κατά τα άλλα είναι ακριβώς οι ίδιοι, είμαι σίγουρος γιατί έψαξα εξονυχιστικά το κοινό τους εγχειρίδιο που αναφέρει σε κάθε σημείο τι παραπάνω έχει ο 70. Ισχύς, είσοδοι - έξοδοι (εκτός από τις διαφορές που αναφέρω παραπάνω), στάμπες, DSP προγράμματα, σύστημα ισοστάθμισης, τηλεχειριστήριο κλπ. είναι ακριβώς τα ίδια. Εμένα η μόνη διαφορά που δε γνώριζα και εξαιτίας της θέλω να τον αλλάξω είναι η δεύτερη ψηφιακή έξοδος του 70.

δεν στον αλλαζουνε ?

Θέλουν να τους τον δώσω ως μεταχειρισμένο και σχεδόν τσάμπα, αλλά δε σφάξανε προτιμώ να τον πάρει κάποιος συμφορουμίτης.

5 μερες εχω τον δικο μου..κριμα θα με γλυτωνες απο 150 ευρω και μπορει να επαιρνα το ps3
παντως οποιος θελει ενισχυτη αυτος απο θεμα ποιοτητας,εμφανισης αλλα κυριως επιδοσεων και στα λεφτα αυτα ειναι μονοδρομος (προσωπικη αποψη μην αρχισετε παλι για denon,onkyo,yamaha και το κακο συναπαντημα)
ο ενισχυτης ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.τελος

μην λες τετοια και συ
κινδυνευεις να μου μοιασεις
καλοακουστος
ελπιζω να δικαιωθηκα

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να δεί εδώ http://www.leconcepts.com/products/amplifiers/pioneer-vsx-lx60-thx2-select-receiver-2.html μια καλή σύνοψη των χαρακτηριστικών του ενισχυτή και εδώ http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin/displayreview.php?reviewid=7448 ένα αναλυτικό online review.

Εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι ο ενισχυτής είναι πραγματικά powerful, εκπληκτική τοποθέτηση των ήχων, διαυγέστατος και feature proof για αρκετά χρόνια.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το μοντέλο κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγους μήνες στην Ελληνική αγορά και η τιμή που το δίνω (για λόγους που εξηγώ στο πρώτο μου post) είναι 150-250 κάτω από την εμπορική του τιμή αυτή τη στιγμή και είναι, εντελώς! μα εντελώς αμεταχείριστός με ημερομηνία αγοράς 24/12/2007 και δύο χρόνια εγγύηση.

Ο ενισχυτής μία μέρα μετά την αγορά του βρίσκεται κλειστός στο κουτί του, με όλες του τις σακούλες και τα ζιμπράγκαλα περιμένοντας το νέο του ιδιοκτήτη.

Οι ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν pm.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να δεί εδώ http://www.leconcepts.com/products/amplifiers/pioneer-vsx-lx60-thx2-select-receiver-2.html μια καλή σύνοψη των χαρακτηριστικών του ενισχυτή και εδώ http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin/displayreview.php?reviewid=7448 ένα αναλυτικό online review.

Εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι ο ενισχυτής είναι πραγματικά powerful, εκπληκτική τοποθέτηση των ήχων, διαυγέστατος και feature proof για αρκετά χρόνια.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το μοντέλο κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγους μήνες στην Ελληνική αγορά και η τιμή που το δίνω (για λόγους που εξηγώ στο πρώτο μου post) είναι 150-250 κάτω από την εμπορική του τιμή αυτή τη στιγμή και είναι, εντελώς! μα εντελώς αμεταχείριστός με ημερομηνία αγοράς 24/12/2007 και δύο χρόνια εγγύηση.

Ο ενισχυτής μία μέρα μετά την αγορά του βρίσκεται κλειστός στο κουτί του, με όλες του τις σακούλες και τα ζιμπράγκαλα περιμένοντας το νέο του ιδιοκτήτη.

Οι ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν pm.
Σου έχω στείλει pm:ernaehrung004:

5 μερες εχω τον δικο μου..κριμα θα με γλυτωνες απο 150 ευρω και μπορει να επαιρνα το ps3
παντως οποιος θελει ενισχυτη αυτος απο θεμα ποιοτητας,εμφανισης αλλα κυριως επιδοσεων και στα λεφτα αυτα ειναι μονοδρομος (προσωπικη αποψη μην αρχισετε παλι για denon,onkyo,yamaha και το κακο συναπαντημα)
ο ενισχυτης ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.τελος

Στα έλεγα εγώ εαν θυμάσαι.. :2thumb22sup::2thumb22sup:

Φίλε θα στον αγόραζα εγώ τον Pioneer αλλά επειδή είμαι σε φάση πιθανής αναχώρησης στο εξωτερικο για δουλειά έχω βάλει στο ψυγείο όλες τις προγραμματισμένες αγορές μεχρι νεωτέρας...

τι να πω..εχεις δικιο!
καταπληκτικο μηχανημα και ομορφο..τοσο ομορφο που με αναγκασε να σκασω 600 ευρω για να αγορασω το dvd pionner lx50 για να ειναι ασορτι!