Pioneer Kuro 5090H

Status
Not open for further replies.

nmarkou

New member
6 November 2009
16
Σπάτα
Πωλείται τηλεόραση Pioneer Kuro 5090H αγορασμένη τον Σεπτέμβρη του 2009, λόγω μετάβασης στην 3D εποχή (αγορά Panasonic VT30). Η τηλεόραση συνοδεύεται απο όλα τα επίσημα manuals, και απο original sound bar το οποίο τοποθετείται κάτω απο την οθόνη.

Δεν συνοδεύεται απο βάση για επιπλο καθώς ήταν τοποθετημένη σε τοίχο (απ όσο γνωρίζω η Intersys έχει ακόμη διαθέσιμη βάση στα 99).

Η τοποθέτηση και απο-τοποθέτηση έγινε απο τον Μανώλη Καστρουνη με περισσή επιμέλεια (ως συνήθως)!

Όλα τα παραπάνω είναι σε άριστη κατάσταση και πολύ προσεγμένα, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Μανώλης Καστρούνης που την είδε τελευταία φορά χθες.

Η τηλεόραση έχει ένα εμφανές (όχι πάντοτε) κολλημένο πράσινο pixel προς το δεξί μέρος.

Τιμή 1.250

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις!

Last edited:
Καλοπουλητη ευχομαι, η τιμη ειναι σουπερ.

Μια ερωτηση, αν γνωριζεις. Ποσες ωρες εχει "γραψει" η τηλεοραση ?

Θα μπορουσες να ανεβασεις φωτο με το κολλημενο πιξελ ?

Δυστυχώς επειδή η τηλεόραση απεγκαταστάθηκε χθες το βράδυ απο τον Μανώλη και πλέον βρίσκεται στο κουτί της VT30 δεν μπορώ να δώσω τις ώρες που έχει παίξει...

Μπορω όμως να σου πω με κάθε ειλικρίνεια ότι δεν έχει παίξει παραπανω απο τη συνήθη χρήση, δεν έχει παίξει στατικες εικόνες (δεν έχει burn in) και έχει γίνει όλη η διαδικασία στρωσιματος που συνίσταται απο τον Μανώλη για πάνω απο 200 ώρες.

Φωτό του pixel πρέπει να έχω, αλλά τώρα είμαι στη δουλειά, οπότε το βραδάκι...!

Βρήκα μια φωτό με το pixel να φαινεται στο iPad, επειδή δεν μπορώ να την επισυναψω αν θες στείλε μου το mail σου με pm!

Status
Not open for further replies.