Pioneer LX 50/60/70

Re: Απάντηση: Pioneer LX 50/60/70

τα χαρακτηριστικά είναι κοντά αυτο που αλλάζει είναι το dsp

Το dsp έχει σχέση με την ποιότητα του ήχου που βγάζει ?

Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός και δεδομένου ότι στη σαλονοτραπεζαρία που θα το βάλω (35τμ) η τοποθέτηση των ηχείων δεν μπορεί να γίνει και στην πιο ιδανική θέση, πιστεύεται ότι θα έχει όφελος να δώσω τα παραπάνω για να πάρω κάποιον από τους LX-60 & 70 ή να μείνω στον LX-50 ?

Τα ηχεία που θέλω να βάλω είναι τα bose acoustimass 10 series IV.

επειδή ξεκίνησα με pioneer και bose
ενα θα σου πω
ρουφαγανε ενα μονοπλοκ marantz για πλάκα
όσο περισότερα βατ τόσο πιο ευχαριστημένα ηχεία θα έχεις

Αναμεσα σε LX-70 και onkyo 875, νομιζω ο LX-70 είναι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ απο άποψη watt ε?

Απο τους δύο, ποιος οδηγει καλά και τα εύκολα και τα δύσκολα ηχεία?

περίπου ίδια γεύση είναι αλλά δεν είναι μόνο η οδήγηση είναι και άλλα πραματάκια που μετράνε

Re: Απάντηση: Pioneer LX 50/60/70

περίπου ίδια γεύση είναι αλλά δεν είναι μόνο η οδήγηση είναι και άλλα πραματάκια που μετράνε

όπως???

Και δεν αναφέρομαι στον καλυτερο upscaller του Onkyo (Reon), γιατί προφανώς το θέμα της εικόνας ΔΕΝ νομιζω να αφορα και πολλους στη σημερινη εποχή που τροφοδοτουμε τα προβολικα μας με εικονες και βιντεο απο πηγες υψηλης ευκρινειας...

Μπορεί ο LX-70 να αφήσει το σήμα από την πηγή να περάσει ΑΠΛΑ μεσα από τα κυκλώματά του και να καταληξει ΑΒΙΑΣΤΑ στην οθόνη, σαν να ήταν κατευθειαν συνδεδεμένη πάνω της και να ΜΗΝ υπήρχε ενισχυτής???

Αυτό πιστευω είναι ΠΟΛΥ σημαντικο (ειδικά για αυτους που εχουν πολλες πηγες να συνδεσουν , αλλά ΜΟΝΟ μια εισοδο HDMI στον προβολεα τους...)-bye-

Αναμεσα σε LX-70 και onkyo 875, νομιζω ο LX-70 είναι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ απο άποψη watt ε?

Απο τους δύο, ποιος οδηγει καλά και τα εύκολα και τα δύσκολα ηχεία?

Εγω δε μπορω να καταλαβω πως ενας ενισχυτης ονομαστικα πιο αδυναμος (lx70-180w@6ohm), 17 κιλων και με καταναλωση 460watt μπορει να παιξει πιο δυνατα απο εναν πιο δυνατο ονομαστικα (875-200w@6ohm), 23.3 κιλων και 870watt καταναλωση...
Η γραφουν οτι θελουν... ή η παραμορφωση στο 1khz φτανει απο 0.008% στο 20%, ή η pioneer ειναι πολυ εξυπνη... ή το hitech...