Pioneer LX91 - Χειροκίνητη εξαγωγή δίσκου

_tzo_

Banned
18 November 2007
11,985
Θεσσαλονίκη
Να δώσω ένα tip για όποιον έχει Pioneer player.

Αν για κάποιο λόγο κολλήσει το δισκάκι μέσα και δεν ανταποκρίνεται το player στο πάτημα του eject, υπάρχει στο εσωτερικό της συσκευής οπή, όπου βάζοντας ένα σύρμα ανοίγει το tray.

Είναι γνωστό αυτό αλλά αν το επιχειρήσεις χάνεις την εγγύηση καταρχήν και αν σου έχει συμβεί κατά την αναβάθμιση τότε δεν υπάρχει σωτηρία. . .
Υπάρχει επίσης ο τρόπος να αλλάξεις πρίζα (να συνδέσεις το player σε άλλη πρίζα) και τέλος με το eject (το πατάς αρκετές φορές χωρίς να είναι στην κατάσταση αναμονής το player). . .

Όλα αυτά ισχύουν όταν το δισκάκι δεν είναι δισκάκι αναβάθμισης!!!

Είναι γνωστό αυτό αλλά αν το επιχειρήσεις χάνεις την εγγύηση καταρχήν και αν σου έχει συμβεί κατά την αναβάθμιση τότε δεν υπάρχει σωτηρία. . .
Υπάρχει επίσης ο τρόπος να αλλάξεις πρίζα (να συνδέσεις το player σε άλλη πρίζα) και τέλος με το eject (το πατάς αρκετές φορές χωρίς να είναι στην κατάσταση αναμονής το player). . .

Όλα αυτά ισχύουν όταν το δισκάκι δεν είναι δισκάκι αναβάθμισης!!!

διορθωση για το eject ενω ειναι στην κατασταση αναμονης δηλαδη το εχετε κλεισει απο το χειρηστηριο.

Σιγά μην το τρέχω στην Intersys για κάτι τόσο απλό. Να την κρατήσουν την εγγύηση. Αν θυμάμαι καλά, σου είπαν ότι πρέπει να σπάσουν την πρόσοψη για να βγάλουν το cd; Ήμαρτον!

Φυσικά και δε μιλάω για την περίπτωση αναβάθμισης λογισμικού. Εκεί κρατάς την αναπνοή σου και αν γίνει κάτι, φυσικά και δε βοηθάει να βγάλεις το cd χειροκίνητα. Εγώ μίλησα για περίπτωση που κολλήσει το player σε κάποιο bd-r με τυχόν ασυμβατότητες και θέλει κάποιος να έχει τον έλεγχο της συσκευής του.

makis1973> 10 λεπτά υπόθεση είναι η εξαγωγή του tray. Δε βάζεις "χέρι" πουθενά. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν την οπή εξαγωγής στην πρόσοψη, ώστε να μη χρειάζεται να ξεβιδωθούν τα καπάκια.

Τότε συμβουλή να παίζεις μόνο original bluray, γιατί το 91 είναι κοκόνα.

Εγώ θα κάνω μια τρύπα στο δεξί καπάκι, ώστε το σύρμα να μπορεί να μπαίνει και απ'έξω και να μη χρειάζεται να ανοίγω καπάκια κάθε φορά που θέλω να πειραματιστώ με αρχεία σε bd-r/re.

Ή θα βάλω δίπλα και το Oppo BDP-83 σαν workhorse και το 91 να το έχω μόνο για original bluray και για cd.

Εγώ θα κάνω μια τρύπα στο δεξί καπάκι, ώστε το σύρμα να μπορεί να μπαίνει και απ'έξω και να μη χρειάζεται να ανοίγω καπάκια κάθε φορά που θέλω να πειραματιστώ με αρχεία σε bd-r/re.

ΑΜΑΡΤΙΑ !
μετα εαν θελεις να το δωσεις θα χασεις παρα πολλα για 1 τρυπα !

Ή θα βάλω δίπλα και το Oppo BDP-83 σαν workhorse και το 91 να το έχω μόνο για original bluray και για cd.[/quote]

για αυτο εχω το pc !

Ελα ντε. Σε μηχανημα 2000 να κανεις τρυπα? Υμαρτον που λεει και ο Γεωργιου. Αν θες να βλεπεις ματροσκες ή κοπιες παρε ενα της πλακας.

Καλυτερα ασε το καπακι ξεβιδωτο ωστε να μην χρειζεται να το ανοιγεις καθε φορα που πρεπει να κανεις eject.

Πιο πολύ το σκέφτηκα για να μη χρειάζεται να βγαίνει από το ρακ. Στέλνω αναλογικό 5.1 και είναι φασαρία να βαζοβγάζεις rca. Και οι βίδες αστεράκια δεν είναι για πολλά βίδωνε-ξεβίδωνε γιατί θα χαλάσει το κεφάλι τους.

Δε θα το πουλήσω το player ποτέ, οπότε μ'ενδιαφέρει περισσότερο η πρακτικότητα. Φτηναδούρα player ή pc δίπλα δε βάζω, γιατί θέλω να χαίρομαι την ποιότητα ήχου και εικόνας σε όποιο αρχείο θέλω να παίξω, έστω και με τις κατάλληλες μετατροπές.

Εγω αφου διαβασα το θεμα ανοιξα μία τρύπα στο σαλόνι μου δίπλα στην κανονική πόρτα για να μπορω να βγαίνω αν κολλήσουν οι μεντεσεδες ή πιτσικάρει η πόρτα :p